Prediktivni snovi

Šta se odvija u pozadini, šta nam poručuju snovi, naša veza sa nesvesnim, univezalnom inteligencijom i kolektivnim nesvesnim i kolektivnom inteligencijom, intuicija, šesto čulo

Re: Prediktivni snovi

Postod Krijesnica » 18 Feb 2014, 19:19

Draga INdijankA,
znaj da to nije nikakav trip, nisi luda niti si privukla te događaje. S obzirom da te sve to uznemirava, možda će ti čudno zvučati ovo što ću sada reći, ali - imaš blagoslov. Nisi jedina s ovakvim sposobnostima na forumu (pridružujemo ti se ja i mnogi drugi članovi), a stvar je u tome da si, laički rečeno, povezana s višim silama koje su tu da te upozore na nadolazeće opasnosti. Što se tiče tvog glasa u glavi prilikom vožnje automobilom, uopće ne sumnjam da ti se to dogodilo - naprotiv, primila si izravno vodstvo i možeš biti beskrajno zahvalna na tome. Čisto sumnjam da si sama privukla takvu situaciju, budući da su se takve misli javile iznenada, a baš tako se javlja vodstvo s viših razina. Da bi sama privukla takav događaj, potreban je određen fokus kroz neki period vremena, da bi se manifestiralo to što si zamislila.

Ukoliko doista više ne želiš proživljavati takve stvari, uputi iskreni zahtijev Univerzumu da ti "oduzme" sposobnosti koje imaš. (Na tvome mjestu to ne bih učinila, jer ovakve moći spašavaju živote, ali izbor je na tebi.) Nakon toga možeš se posve posvetiti materijalnom životu, prekinuti bilo kakav fokus na sve što ima veze s duhovnošću i radom na sebi, optereti se uobičajenim 3D problemima - novac, posao, škola, izlasci, odjeća, kupovina, televizija, novine, odnosi sa susjedima - i ono najvažnije, duboko u sebi odluči da snovi ne služe ničemu i da su oni samo produkt obrade svakodnevnih informacija.

Osim toga, moj iskreni savjet je da više ne upozoravaš osobe na svoje snove i predviđanja, njihov neposluh nije rezultat toga da te smatraju ludom, lošom i slično... To se događa zato što ljudi, ovisno o lekcijama koje su došli naučiti u ovom iskustvu života, naprosto moraju proći kroz određene situacije i komplikacije, kako bi se potom naučili uzdići iznad takvih događanja, te prepoznati neiscrpan izvor snage u sebi. Mi nismo svjesni svoje moći dok se ona ne dovede u pitanje - a tu uskaču prepreke, tzv. izazovi. Samo u krizama smo svjesni svoje veličine, volje i hrabrosti. Kada bi spriječila jednu situaciju, nastala bi druga, koja bi prouzrokovala izazove jednake "težine", u svrhu osobnog napretka osobe.

Nadam se da je ovo od pomoći. Sretno!
Krijesnica
 

Prethodni

Povratak na Snovi, nesvesno, podsvesno

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju

cron