Poboljšanje života kroz religiju

Ovde se nalaze teme koje su neodređene u smislu da su previše opširne.

Zarad lakšeg snalaženja na forumu molim vas da teme postavljate oko jednog specifičnog pitanja i da probate što više da suzite oblast o kojoj pričamo. Na taj način svi ćemo se lakše snalaziti i forum će biti usmeren i lak za snalaženje.

Teme ovde su zaključane, vredi ih pročitati jer ima divnih postova, ali jednostavno su previše neodređene.

Re: Poboljšanje života kroz religiju

Postod jelena » 08 Okt 2012, 10:21

Religije su jako llepe jedino što su malo stroge po nekim pitanjima ali ako ih pravilno razumemo mogu biti jako lepe,puno se može naučiti..
Ali ja mislim da je Biblija jako mudra knjiga mislim da u njoj ima odgovora za sva životna pitanja.E sad problem je što je crkva shvata bukvalno(slučajno ili namerno) i širi takva učenja(iskorištava sveto pismo da bi ljude držala pod kontrolom u strahu ne dozvoljavajući duhovni razvitak).Pročitala u jednoj knjizi da je jedan čovek otišao u pećinu odvojio se od sveta i proučavanjem Binlije doživeo prosvetljenje.
Znači Bibliju može razumjeti samo onaj u kome Duh sveti obitava (JA JESAM PRISUTNOST) njemu će biti dignut plašt sa očiju i moći će videti tajnu i mudrost Biblije.
citiram OTKRIVENJE(svetog jovana bogoslova):"Ko ima uho neka čuje što govori Duh crkvama:koji pobjedi daću mu da jede od drveta životnoga koje je nasred raja Božijega"
Ja to tumačim-ko može da čuje Duha svetoga (svoje više Ja jesam)šta govori crkvama (crkve su naša tela)koji pobedi daću mu da jede od drva života(znači naš moćni Ja jesam kad pobedi EGO daće mu se prosvetljenje)
I naprimer onaj deo gde se spominju sedam svećnjaka i sedam zvezda po meni to predstavlja sedam čakri i sedam energija koje prolaze kroz čakre.Kad se sjedine i uravnoteže dolazi do buđenja (prosvetljenja)Znači po Bibliji APOKALIPSA predstavlja duhovno buđenje i obećani raj.

GLEDALA SAM INTREVIJU SA DRUNVALOM MELCHIZIDEKSOM GDJE JE REKAO DA JE PAPA IZJAVIO JAVNOSTI DA PAKAO NE POSTOJI DA JE IZMIŠLJEN
Danijela
Korisnikov avatar
jelena
 
Postovi: 328
Pridružio se: 30 Sep 2012, 00:59

Prethodni

Povratak na Neodređene teme

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju