Pomoć

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)

Pomoć

Postod amil » 10 Maj 2014, 01:14

Pozdrav svima. Neophodna mi je pomoć da bih usmerio misli u pravcu povoljnog po mene. Naime, pre par dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj sam ja bio jedan od učesnika. Nema povređenih, samo je nastala materijalna šteta. Pošto znam da je moja krivica jako mala, gotovo je nemoguće da budem kriv, od trenutka sudara sve vreme razmišljam o tome. Ne mogu misli da usmerim ni na šta drugo. Razmišljam o tome šta će biti na sudu, šta ću reći itd. I uvek ostavim malo prostora da sam ja kriv, i šta će biti ukoliko se zaista to bude dokazalo - da sam ja kriv. Znam da samo razmišljanje o tome i samo negativne stvari o kojima ja redovno razmišljam mogu da dovedu do onoga čega se najviše bojim, a to je da krivica bude moja.
Sa zakonske strane moja odgovornost je veoma mala, ali mojim negativnim razmišljanjem mogu sigurno doprineti presudi koja ne ide meni u korist, kao što pozitivnim mislima mogu preokrenuti da presuda bude na moju korist.
Ono što mi je sada neophodno jeste da misli preokrenem na drugu stranu, samo što to ne znam kako da uradim, te vas molim za tu vrstu pomoći.

p.s tačno znam kako sam privukao taj sudar u svoj život, i slučajnost je da sinoć čim sam otvorio yt prvi klip koji mi je izašao kao preporuka je bio Abrahamov video koji se odnosi na saobraćajnu nezgodu. Eto malo mistike i slučajnosti koja nije slučajna :pardon:
Korisnikov avatar
amil
 
Postovi: 7
Pridružio se: 12 Avg 2013, 23:15

Povratak na Ćaskanje

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

cron