RAJ (i jos po nesto)

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D

RAJ (i jos po nesto)

Postod Zika » 01 Avg 2014, 06:09

POČETAK

Sećam se, Raj je bio fantastičan, hrane koliko hoćeš, vreme divno toplo. Eva i ja nismo morali ništa da radimo, samo smo šetali, trčali i uživali u svemu. Dugo smo sedeli na mesečini, pričali i uživali sve dok nezaspimo. Jutro nas je budilo sa divnim suncem i radosno smo započinjali novi dan sa plivanjem u divnoj laguni. Oko nas su bile mnogobrojne radosne životinje sa kojima smo se družili, nije bilo divljih i opasnih životinja. Bilo je uvek toplo i nije nam trebala nikakva odeća, bili smo potpuno nagi ali nas to nije uzbuđivalo jer nismo videli nikakvu razliku između nas, ja sam mislio da sam isti kao Eva a ona je mislila da izgleda kao ja, ogledala još nisu postojala. Živeli smo u divnom prijateljstvu. Izobilje svega oko nas. Baš smo živeli kao u Raju.


Sve je to bilo lepo dok jednog dana...da dok jednog dana nismo dobili email...jeste email, ne morate da verujete ali još onda su postojali kompjuteri koji su bili ugrađeni u našim glavama.


Daklem email –UPOZORENJE

Želimo da vas obavestimo da pored ovih voćki koje slobodno jedete postoje još dve koje niukom slučaju ne smete ni dirnuti, ni zagristi. One su vrlo posebne i za njih je potrebno posebno upstvo kako, kad i za šta da se upotrebe. Vrlo je važno da se pridržavate ovog upozorenja jer ćete u protivnom biti izbačeni iz ovog voćnjaka.

Želimo vam lep dan i uživajte do maksimuma.


I tako je sve počelo. Eva i ja smo postali radoznali, šta bi to moglo da bude? Do sada smo probali svaku voćku ali smo ponovo pretražili ceo vočnjak. Ništa.


Posle dugog istraživanjai dugotrajne diskusije došli smo do logičnog zaključka, Ako te voćke nisu nigde u voćnjaku onda mora da su na nama. Nisu nam baš bile potrebne pored tolikog voća ali radoznalost se nije smirila.


Počeli smo da posmatramo jedno drugo, zagledamo, zagledamo i došli do zaključka dve čudne stvari na nama mogu baš da budu te zabranjene voćke. I tako smo otkrili te misteriozne voćke i puno ih zavoleli. Dali smo im imena, banana i kruška.


Izbačeni smo iz Raja ali pošto smo sa sobom poneli naše voćkice bili smo sretni i vrlozadovoljni. Dok smo izlazili iz tog voćnjaka izlazili smo pevajućiDok idemo stazom u novi život

i dok je nama naših voćkica

obećavamo da ćemo stvoriti novi Raj

ma gde bili.

Hvala ti za voćku koju si mi dala

i uzela moju da je čuvaš,paziš

vise volim te voćkice

nego Čačak i Užice.


Tako smo zagrljeni i veseli krenuli u novi život. Na prvom proplanku smo zastali jer smo ogladneli. Ništa nije bilo oko nas da se jede ali na našu srećuimali smo naše voćke.


I život ide dalje. Idemo da stvaramo novi Raj.
Korisnikov avatar
Zika
 
Postovi: 692
Pridružio se: 20 Avg 2012, 00:17
Lokacija: Kanada

Povratak na Poučne priče (Žikin kutak)

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju

cron