ŽENE, REBRO I JUŽNO MORE

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D

ŽENE, REBRO I JUŽNO MORE

Postod Zika » 01 Apr 2015, 09:53

ZENE
December 29, 2014 at 11:03am

Drag iBože, vrati mi moje rebro i uzmi nazad ženu koju si od njega napravio ili stvorio.

Možda možemo da se trampimo, moje rebro za neko ostrvo u južnim morima.Možda tamo postoje žene koje nisu od rebra stvorene...možda...a sigurno je lepo i toplo tamo, pa da svi budemo zadovoljni i rebra nabroju. Evo daću i dva rebra ako treba...


Nemam ja ništa protiv žena. Na protiv, smatram da su vrlo lepe na pogled,da su lepe na dodir, da je lepo slušati ih , izuzev nekih piskavih glasova ali to je već druga priča...u svakom stvaranju moguće su i greške. Sve skupa, volim žene i većina mojih prijatelja su ženski ljudi.


Spomenuo sam južna mora a evo zašto. Bio sam na Havajima i mislim da je to raj na zemlji...miris...pogled...osećaj. Ljudi kažu da taj miris dolazi od cveća a ja tvrdim da to nije tačno...verujem da je to miris tih divnih stvorenja koja zovemo žena. I one su te koje su ulepšale izgled i stvorile divna osećanja. I još nešto, tamo uopšte nema muških ljudi...ja ih nisam video...verovatno su ih zasenili ženski ljudi. A ima ih strašno mnogo, napunile su ostrvo pa jedan deo mora da sedi , stoji ili pliva u moru. Zato je i more lepo kad se pogleda.


Interesantno je da bez obzira odakle dolaze, iz kog dela sveta, iz koje nacije,sve zrače istim sjajem kroz osmeh, pogled i svim ostalim što ide uz to. Ja znam zašto je to tako. To je izgled zadovoljne i srećne žene, energija kojom menjaju sve. Na žalost nije uvek tako ma da bi trebalo da bude. Zašto onda ne biste, ako ste nezadovoljne i nesretne, otklonile iz života sve što vas sputava da zasijate punim sjajem?


Naravno da je moguća i greška u modelu ili izradi. Ispričaću ovaj dogadjaj pa ocenite sami.


Pre par dana sam bio u komšiluku na kafu. Oni imaju mačku koja je stala ispred mene i gledala me. Onda je iznenada, bez da sam je pozvao,skočila u moje krilo i počela da se umiljava. Ja sam je mazio,milovao i tako smo se zabavljali jedno vreme pa je onda ona iz čistog mira počela da mi grize prst i da me grebe. Rekao sam joj da prestane ali nije pomoglo, samo me je pogledala i nastavila. Onda sam je gurnuo iz krila i zapitao da li je to PMS kada se tako ponaša.Samo me je hladno pogledala, podigla rep kao barjak i otišla u drugi kraj sobe.


Kažu da je velika sličnost u ponašanju mačke i žene. Da li jeste?
Korisnikov avatar
Zika
 
Postovi: 692
Pridružio se: 20 Avg 2012, 00:17
Lokacija: Kanada

Povratak na Poučne priče (Žikin kutak)

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju

cron