Pleiadians

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci

Pleiadians

Postod Spoygg » 23 Okt 2012, 10:28

mandy je napisao:
Pleaadians wake up call!
Dugo smo razmišljali kako smo unutar univerzuma, ali mi jesmo univerzum!
Nasa misao mijenja svijet, a nije usmjerena samo na nas...
Ali o tome na drugom mjestu, ovdje se predstavljam...
http://www.youtube.com/watch?v=NyJJmPAbqWY
Mandy je započeo ovu temu pa ovde stavljam da se malo priča o tome :) Ja sam samo čuo do sad za Pleiadiane pa ako neko može ukratko da pojasni o čemu se radi, hvala.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.

BRZI PREGLED NAJNOVIJIH POSTOVA pogledajte ovde

audio knjige
Korisnikov avatar
Spoygg
Gradska Čistoća
 
Postovi: 682
Pridružio se: 19 Avg 2012, 20:58
Lokacija: Novi Sad

Re: Pleiadians

Postod sarah » 23 Okt 2012, 15:31

Baš sam sa prijateljicom pričala o Plejadama i Vi postavili ovu temu :)

Oni su grupa entitet iz određenog zvezdanog sistema Plejade, i njihova je misija pomoć ljudima da stupe u više nivoe svesti tj da se povežu sa svojim izvorom...buđenje Familije Svetlosti kako oni kažu, i fenomelna mi je rečenica na samom kraju ovog filma...ali ako hoćete više o njima da saznate pročitajte ovaj tekst ima pet delova i veoma je interesantan :geek:
http://tisinauma.com/kljucevi-plejada-i ... iblioteke/
Korisnikov avatar
sarah
 
Postovi: 496
Pridružio se: 05 Sep 2012, 14:24

Re: Pleiadians

Postod sarah » 23 Okt 2012, 23:47

"VI ste veličanstveni, članovi Obitelji Svjetla i vi ste došli ovaj put na Zemlju sa zadatkom da kreirate PROMJENU, POMAK, da pomognete pri prijelazu. Ljubav je pri tome ključni element. SVEMIR se sastoji od ljubavi. Sadašnja tehnologija na Zemlji ce se moći razviti samo do jednog određenog stupnja, jer čovjecanstvo još uvijek ne razumije – da je ljubav neophodno potrebna.
Vi ste inkarnirani na Zemlji u mjestu i vremenu u kojem slijedi značajna evolucija.Jedan veliki skok u razvoju će se desiti uskoro i vi ste došli da sudjelujete u njemu. Vi niste sami i prepušteni sami sebi, jer puno drugih “energija” dolazi sada, da sudjeluje u tom velikom projektu. Oko Zemlje se sada skupljaju “matični brodovi” koji služe kao transformatori energije. Na Zemlju sada dolaze svjetlosna zračenja od starih i prastarih zvjezdanih sistema, koji s vama rade već eonima. Ova zračenja svjetlosti, odnosno zračenja informacija su usmjereni direktno na Zemlju. Kada se ove informacije šalju prema Zemlji, vaše tijelo mora biti u mogucnosti primiti to zračenje, mora ih moći transformirati i proslijediti dalje svima drugima oko vas u vašoj okolini. Mnogi od vas će uspostaviti direktnu telepatsku vezu sa tim «matičnim brodovima» i vi ćete moći primati raznorazne informacije – po želji.
Ovo sto sada slijedi na Zemlji je jedna evolucija super-svjesnosti, VAŠA evolucija u najveći mogući aspekt vašeg bića. Ne brinite se kako ćete vi postati to super-svjesno bice, VI to već jeste, VI se samo morate toga sjetiti. Od vremena Harmonicne Konvergencije (1987.) se gusti zastori oko Zemlje sa kojima je Zemlja bila do tada okružena razređuju i rastvaraju. Od tada ste vi konstantno bombardirani s tom energijom iz svemira i nivo te energije se konstantno povećava, u onolikom stupnju u kojem ste vi to u stanju podnijeti. Vi se sada jako ubrzano razvijate i svaka godina sada će vam se učiniti kao 10 godina koje ste proživjeli u prošlom stoljeću. Osjetite koliko ste već do sada postigli u svom osobnom razvoju i osjetite tko ćete biti ako i dalje nastavite tim tempom. Bit će kao da ste živjeli sto godina u jednom desteljeću."

Ovo je samo deo poruke :)
Poslednji put menjao sarah dana 24 Okt 2012, 02:15, izmenjena 3 puta
Korisnikov avatar
sarah
 
Postovi: 496
Pridružio se: 05 Sep 2012, 14:24

Re: Pleiadians

Postod sarah » 24 Okt 2012, 01:05

Korisnikov avatar
sarah
 
Postovi: 496
Pridružio se: 05 Sep 2012, 14:24

Re: Pleiadians

Postod Naly Younis » 26 Okt 2012, 12:07

"Donosioci novog svitanja" koji se javljaju kroz medij Barbaru Marciniak, iz sazviježđa Plejade (kao što se Kasiopejci javljaju iz Kasiopeje)
između ostaloga nam poručuju:
Plejade:

Ako je netko u stanju da osjeca ljubav, ljubav prema svemu postojecem, njemu su sve mogucnosti otvorene.

Emocije su za neka bica izvor hrane. Nekima je izvor hrane ljubav.

Kad je nesto dovoljno obogaceno ljubavlju, to stiti covjeka da ne dozivi kolaps i fokusira ga na prihvacanje prosirenijeg koncepta.

Ljubavna frekevencija je povezana sa emocijom. Kad covjek stvara jedan prosireni koncept SEBE, tu mora biti ljubavi da mu da smisao. Bez ljubavi, covjek ne osjeca svrhu/smisao, a covjek mora biti povezan sa smislom, da shvati kako su stvari ogromne.

Kad se sve čini s ljubavlju, onda iza toga stoji sila Stvoritelja.

Kad se nešto čini s ljubavlju, onda tu nema ni bola ni štete.

Dajte sami sebi jako puno ljubavi i ohrabrenja. Dogovorite sastanak sami sa sobom i recite si : Hej, volim, te. Ti si prekrasan, ti si predivan, ti si jednostavno broj 1, ti si najbolji na svijetu!Kad vi sami sebi ukazete cast da ste dostojni i da zasluzujete vasu vlastitu ljubav, kao da ste neki kralj ili kraljica kojem se iskazuju najvise pocasti, tada se SVE MJENJA.Snaga i integracija postaju vasi, jer vi VJERUJETE U SEBE i VI VOLITE TO TKO STE VI. KAD VI POCNETE da VJERUJETE U SEBE i da VOLITE SEBE, sve se MJENJA, sve pocima ici onako kako vi to zelite.

Ljubav je esencija koja treba da se kreira u svim relacijama. Ako volite i postujete nekoga,nema veze koja je kompozicija vase kompaktnosti. Ono sto je vazno je vibracija ljubavi i kako dozivjeti tu ljubav, koja bi u idealnom slucaju bila najbolje izgradjena u integraciji muskarca i zene i napravila twin flame (moze se prevesti: vatra koja je identicna ili duplirana spajanjem dviju energija).

Ako ste zapeli na ideji ljubavi i ne mozete shvatiti sta se desava sa tim, vas problem je da vi trazite ljubav van sebe. Vi trazite nekoga drugog da da znacenje vasem zivotu i da vas ocijeni. Ako nemate tu osobu vi postajete ljuti i osjecate se bezvrijedni. To je model sa kojim ste odrasli, sto su vam vasi roditelji i drustvo pokazalo. Mi smo vam rekli mnogo puta da najvaznija stvar je da volite sebe i postujete Zemlju. Ali vi to zaboravljate iI trazite sljedecu vezu da vas napravi kompletnim.

Vi se osjecate da ste bez veze manje znacajan i prihvacen sugradjanin. Onda se osjecate usamljenim. Vi morate da naucite da budete sami. Samoca je jednostavno samo stanje svijesti. Vi niste nikada, nikada sami. Vi imate veliki broj entiteta oko vas. Ako prestanete zaliti sami sebe, vi cete shvatiti da ima toliko informacija koje vam se salju da cete zeljeti da budete sami da bi mogli da primite kontakt.

Kad volite sebe i prestanete komplicirati sa potrebom da vas neko voli, vi ste u stanju da prihvatite ono sto neko drugi nudi. Vazno je da vi cijenite sami sebe tako da se ne zadovoljite nekom zamaskiranom ljubavlju. Ako odlucite da trazite partnera ili da vibrirate sa nekim i kada ne dobijete to sto ste trazili ne zalite se i ne trazite da se osoba promjeni onako kako vama odgovara. Ako ste postavili vrijednosti za sebe i niste ih kreirali, onda jednostavno promjenite realnost i nastavite sami dok ne sretnete nekoga ko ce reflektirati vase vrijednosti.

Za svo vrijeme, vibrirajte u ljubavi ka sebi, postujte sebe i shvatite da je ovo put o sopstvenom otkrivanju u vezi prema drugima. Nije samo oko muzeva i zena. Putovanje je i oko postovanja vaseg fizickog tijela i originalnosti vaseg bica kad dotaknete zivote mnogih drugih. Dozvolite da radite na sebi i da napredujete.


Upravo čitam paralelno Plejade i Lazareva.... :D Kod njih se može dokučiti visoka frekvencija svjetlosti...
http://www.universe-people.com/hrvatski/svetelna_knihovna/htm/hr/hr_kniha_poslove_usvitu.htm#20
Slika ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Korisnikov avatar
Naly Younis
 
Postovi: 179
Pridružio se: 20 Avg 2012, 07:41

Re: Pleiadians

Postod Naly Younis » 26 Okt 2012, 14:42

Slika ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Korisnikov avatar
Naly Younis
 
Postovi: 179
Pridružio se: 20 Avg 2012, 07:41

Re: Pleiadians

Postod Naly Younis » 27 Okt 2012, 20:41

Ovo je zanimljiv recept sa Plejada.....recept za poboljšanje frekvencije... :D
Iz našeg ugla gledanja, vi svi imate znanje, vi samo treba da aktivirate vašu memoriju unutar vašeg bića. Mi smo primjetili da neki od vas, iz vašeg ugla poimanja vape za pomoći i govore: "Mi trebamo pomoć i navodjenje."
Hajde da onda predložimo put kojim definitivno možete ići - formulu koja će djelovati.

Ta formula je krajnje jednostavna. Na vama je, da u svakom momentu i svakog dana, iznova i iznova postavite sa jasnoćom to što želite da iskusite.

Možda to što želite spada u kategoriju nemogućeg prema nečijim drugim ograničenjima ili prema nečijim drugim limitacijama.
Sa osjećajem da to zaslužujete i sa milosti prema sebi, otkrijte unutar sebe ono što vas čini sretnim.
Ono što čini da se osjećate lako, da se osjećate povezani i da se osjećate živi. Šta je to što vi želite, a što će istovremeno donijeti mir na planeti, dok ste vi zaokupirani vašim vlastitim bićem?

Šta god da su ove stvari, počnite da ih želite. Pozovite ih sebi govoreći: "Namjeravam da iskusim harmoničan način života. Namjeravam da iskusim zdravlje i energiju koja će me voditi u kreativne doživljaje. Namjeravam da sam situiran i da hrana, krov nad glavom i sve stvari koje su mi potrebne da iskusim život meni budu dane u velikoj količini i da ja tu količinu proslijedjujem i dijelim s drugima."

Ovo nisu ideje koje ste vi bili učeni da mislite.
Dva do tri puta dnevno posvetite mali dio vašeg vremena tome da vam postane jasno što želite. Svaki dan otvorite energije u svom tijelu i iznad vašeg tijela pozivajući frekvenciju svjetla. Zamislite zraku svjetlosti koja prolazi kroz 12 čakri, sedam unutar vašeg tijela i 5 van vašeg tijela. Ove čakre su informacioni centri ili vorteksi koji kad se aktiviraju počinju da osciluju. Kad oni osciluju, oni kreiraju pokrete unutar vašeg tijela koji aktiviraju svjetlošću kodirana vlakna da se povežu i formiraju 12 evoluirajućih spirala u tijelu.

Vrlo je važno za svakoga tko želi da bude u kompletnoj harmoniji sa svojim fizičkim bićem da praktikuje redovno neki vid dubokog disanja. Ovo je program gdje je udisaj vrlo važan, kisik se unosi u tijelo i dešava se oksidacija.

Sljedeća aktivnost koju preporučujemo za one koji žele da povećaju energetske vibracije u tijelu je okretanje.
Pomjerajte se sa lijeve na desnu stranu, okrećući se oko sebe i fokusirajući pogled na palac, brojeći i okretajući se. Mi predlažemo da se vi okrećete 33 puta najmanje jednom dnevno. Vi možete da dostignete 33 okretaja veoma sporo. Ako ste u mogućnosti da dostignete 33 okretaja, tri puta dnevno, tako da se okrećete 99 puta dnevno, vidjećemo koliko ćete dugo ostati na ovoj planeti ili barem u ovoj dimenziji.

Kad završite okretanje, bez obzira koliko ste obrtaja napravili, stavite svoje dlanove zajedno ispred grudi. Spojite ih, držeći svoje oči otvorene i balansirajte sa stopalima razmaknutim u nivou ramena tako da se osjećate usidreni, a da još osjećate okretanje u isto vrijeme.
Ovo jako ubrzava okretanje čakri unutar vašeg tijela, što značajno ubrzava nivo na kome vi možete primiti i interpretirati informacije.

Dakle, metode koje se koriste su namjera, disanje, svjelost i okretanje.

Dodati ćemo još nešto. Pošto ste vi elektronska bića koja mijenjaju svoju frekvenciju velikom brzinom, mi predlažemo da pijete dosta vode, svježe vode, čiste vode. Voda se ponaša kao provodnik. Ona održava vas sistem otvorenim i provodljivim.

Ima jos mnogo drugih stvari koje možete naučiti.
Naučite da imate iskustvo sa promjenjenim stanjima svijesti, a da se ne osjećate da nemate kontrolu.

Razvijate ta stanja i koristite ta stanja da prikupite informacije, da promjenite moguće vjerojatnosti, da se krećete na koridorima vremena i da promijenite svoje vlastite živote.
Onda izadjite iz njih sa poštovanjem prema znanju kako da svojom voljom koristite ta promjenjena stanja.

Kad naučite ovo, ubrzanje će biti apsolutno fenomenalno. Kad bude mnogo svjesnosti na planeti koje imaju takve mogućnosti, cijeli netvork koji organizuje i prati ljudsku svjesnost se mijenja. Više energije će doći na planetu zato što će tu biti oni koji mogu da je prihvate i drže.

Svatko može da nauči da prihvati i poštuje ovu energiju, zato što ona mora da bude smještena u vas.
To je poput izvora nafte. Kakva bi bila korist od izvora nafte ako su neiskorišćeni i ako se rasipaju na sve strane. Jako malo, one bi samo kreirale nered.
Ali , kada vi dobijete Zemljina blaga kao što su izvori nafte ili izvori prirodnog gasa ili vodopadi i kombinujete ih sa svojom voljom, vi kreirate svrhu ili oblik usmjeravanja energije. Onda se onima koji usmjeravaju ove prirodne resurse energije dogadja izobilje i bogatstvo. Najvažniji aspekt ovog cijelog procesa usmjeravanja i skladištenja energije je da se vrednuje Zemlja i njeno iskustvo prije svega.

Vama je u ovo doba dan jedan nevjerovatan prirodni resurs, a vi trebate da se na njega priključite i da ga usmjerite. Tada ćete vi biti veoma bogate individue u području dostupnosti i ovladavanja.

Slika ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Korisnikov avatar
Naly Younis
 
Postovi: 179
Pridružio se: 20 Avg 2012, 07:41


Povratak na Tehnike, alati i učenja

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 1 gost