Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci

Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod Krijesnica » 23 Jul 2013, 11:10

Ja sam Lord Ashtar u službi najsvijetlijeg (Krista) u misiji ljubavi.

Pozdrav, voljeni

Mnogi na Zemlji su još u strahu i čude se onome što se događa: oluje, poplave, potresi itd. U porukama vam je rečeno da Majka Zemlja raste i da se širi. To radi da bi ponovo iznijela dva novo/stara kontinenta: dio Atlantide i dio Lemurie.Ova poruka, voljeni, je vrlo važna najviše za one koji kanaliziraju poruke, ali iza sve ostale.

U početku stvaranja ljudi su imali prirodnu zaštitu oko sebe, koja nije bila svjesna kreacija. Kako je nesklad među ljudima bio sve veći te uslijed razdora i suza, ta zaštita je bila sve tanja dok nije skoro potpuno nestala. Došlo je vrijeme da se to popravi i obnovi stup zaštite, ali ovaj put svjesno. Kada se to svjesno radi ne može opet samo tako nestati. Postoje stara učenja koja govore o takvoj vrst zaštite, ali ne detaljno.

Stup svjetlosti je u početku bio promjera oko 9 stopa. To je zaista bila zraka Prisutnosti ili “srebrna vrpca”. U rastućem neskladu, nažalost je postajala sve tanja i tanja. Dio naš ličnosti okrenut prema vani, naše “vanjsko ja”, prekomjerno ju je koristilo, izlažući je velikim dozama energije, učinilo je da se sve više troši.

Srebrna vrpca je napravljena od električne energije… ona je zraka života i veza “vanjskog ja” sa izvorom. To je čista praiskonska energija života, koja slijedi upute glave i trojstva (znanja, moći i ljubavi) individue u izražavanju njezine slobodne volje. Rezultat takvog djelovanja je, nažalost, nesklad.

Stup zaštite je čista svjetlost, nevidljiva vanjskom, ali vidljiva unutrašnjem oku. Nije iznutra prazan poput cijevi, nego je stup ispunjen svijetlom koji okružuje naše tijelo u radijusu od 3-9 stopa. S vanjske strane kao da ima koru, koja ne propušta ništa što ne dolazi od svijetla. Za početak vizualizirajte manji obujam (npr. 6 stopa) sve dok se ne izvježbate. Stup svijetla počinje iznad vaše glave, prolazi i obuhvaća vaše tijelo i ide sve do ispod nogu, štiteći unutrašnja tijela kao i vanjsko fizičko. Vibrira i posjeduje svijest, kao živa stvar.

Stvara ga vaša Prisutnost i svakodnevnom primjenom pretvara se u prepreku svemu što nije od svijetla. Ništa ne prolazi kroz taj stup svijetla, a sve negativno upućeno vama vrača se onom tko ga je poslao.

Poznati su slučajevi indijskih majstora, koji su dozvoljavali da se na nijh puca iz 22 – kalbarskog oružja, a metak bi spljošćen padao na zemlju 3 stope ispred njihova tijela. Jednostavno je naišao na prepreku koju nije mogao probiti. Ta prepreka je stup svijetla kojim se je majstor obujmio. Tome su svjedočili mnogi vojnici i putnici kroz Indiju.

Stup svjetlosti je energija Prisutnosti, ali i energija jačanja i širenja vlastitog svijetla svake stanice vašeg tijela. Osim zaštite stup svijetla je stalno zračenje perfekcije koja izlazi i ulazi u vaše tijelo.

Električni naboj atmosfere Prisutnost će zgusnuti i učiniti stup svjetlosti neprobojnim. Na vama je da harmonizirate vaše osjećaje kako nesklad ne bi probio zaštitu. Moć procjene, vizije i pažnje su oružja vaše nepobjedive zaštite.

Govorite vašoj božanskoj Prisutnosti kao da bi govorili ocu: ” Voljena i magična “Ja sam Prisutnosti” (napravi i uspostavi) ojačaj zaštitni stup čiste supstance svijetla kroz mene i oko mene. Napuni je trajno tvojom moćnom, nepobjedivom i neprobojnom zaštitom, koja me izolira od svega što nije svijetlo. Učini da osjećam tebe i slijedim tvoje upute te da postanem imun na sve negativne vibracije.”

Predoči sebi da prolazi kroz tebe i oko tebe na udaljenosti od 3 stope ili u dosegu tvoje ispružene ruke, a da su joj rubovi od kristala. Kada smatraš da je zaštita uspostavljena, umjesto riječi “napravi i uspostavi” upotrijebi riječ “ojačaj”.

Morate razumjeti da je stup svijetla vaš unutrašnji događaj što ga čini četverodimenzionalnom aktivnošću. Stup zaštite je savitljiv i prilagodljiv svim situacijama. Pružiti će vam zaštitu od svih negativnih snaga, koje možda zrači i osoba do vas ili koja dodiruje vaše tijelo. Da napunite tijelo snagom i ojačate ga na brzinu, zamislite da stup svijetla zatvarate na njegovu dnu. Osjetivši da ste dovoljno obnovili energiju, ponovo ga otvorite jer može doći do viška stvaranja energije. Zamislite da se zatvaranje i otvaranje dna stupa svjetlosti odvija 3 stope ispod vaših nogu u zemlji. Možete tražiti od Prisutnosti i da vas ispuni Herkulovom snagom i energijom. Na primjer možete reči: “Moja magična Ja sam Prisutnosti ispuni me Herkulovom snagom i energijom kao i savršenim zdravljem.”

Ukoliko ste sami, dignite ruke u zrak do Prisutnosti te kao da od nje uzimate dio pa ga potom nanesite na bočne strane tijela. Obzirom da taj osjećaj daje rezultate važno je zamisliti da ste ga i uspješno obavili. Nakon što to obavite i smatrate da ste gotovi, ne zaboravite otvoriti stup svjetlosti na dnu.

Za punjenje tijela snagom predočite zraku koja izlazi iz Prisutnosti i koja je plave boje. Ukoliko prizivate Prisutnost i osjećate kako se širite i rastete, svakako otvorite dno stupa svjetlosti.

Bez obzira na vaše traženje zaštite, već sama usredotočenost na Prisutnost je zaštita i savršenstvo.

Taj stup je nepobjediva zaštita od nesklada i pritiska vanjskog svijeta koji je u atmosferi.

Ujutro ispunite stup svjetlosti božanskom ljubavi, prihvaćajući s povjerenjem svjetlost i izrazite želju za odbijanjem svih negativnosti toga dana.

Voljeni, ne živite u strahu. Osjećajte se zaštićenim i imajte povjerenja u vašu “Ja sam Prisutnost” i u svijetlo koje vas štiti. Svakodnevnom primjenom postanite nepobjedivi i otporni na sve što ne dolazi od svijetla. Ništa ne može probiti zaštitu stupa svjetlosti. Neka vaše svijetlo gori jer tako odbijate negativne sile. Ma gdje bili, ma što radili znajte da vas štiti vaš stup svjetlosti.

Ljubav veća od riječi i Blagoslov

Vaš galaktički brat

Lord Ashtar

Channel: Ashtar/Athena

Webpage: earthascends.com

Preveo: Željko


http://www.svjetloradnici.com/2013/07/2 ... ijetlosti/

Sigurna sam da vam je ova tehnika već poznata. Da li ju koristite? Koliko često? Jeste li osjetili kakve promjene?
Krijesnica
 

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod Krijesnica » 27 Jul 2013, 12:25

Zar ovo nitko još nije radio? :mrgreen:
Krijesnica
 

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod John Work » 27 Jul 2013, 16:08

:mrgreen: ja probo kad si postavila post i napisao na jedan papiric sta se treba reci i uradio vezbu, i stavio u zadnji dzep papiric na kome sam nacrtao osobu sa stubom zastite oko nje. I kolega iz zezanja izvadi taj papiric iz mog dzepa i procita na njemu "stub zastite vibrira i poseduje svest ..." :lol: i naravno opsti smeh..

I od tada nisam radio zaboravim,
Da li bi sad trebao ponovo da uspostavim taj stub ili je on sad uspostavljen i treba samo da ga ojacam, inace sam osetio neku energiju kada sam to radio ali sad ne mogu tacno da opisem to iskustvo.
Korisnikov avatar
John Work
 
Postovi: 159
Pridružio se: 09 Okt 2012, 18:29

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod Krijesnica » 29 Jul 2013, 11:42

Ako se iskustvo ne može opisati, dobro si napravio. :mrgreen:

Možeš to raditi kad god poželiš, ne mora čak ni biti tijekom meditacije. Zamisli ga kad god stigneš, bilo da si vani, kod kuće, u trgovini, nebitno. Stup je zapravo cijelo vrijeme tu, ali svakom vizualizacijom on se širi i dotok energije sve je jači. Osim što nas štiti, on istovremeno pročišćava osobu, i spaja ju s Izvorom, odakle je moguće crpiti ogromnu mudrost.

Ja sam u jednom trenutku, prije ne znam koliko vremena, spontano dobila poriv da ovo radim. Ranije nisam ništa čitala o tome, samo mi je došla ideja i počela sam to činiti jer mi je pasalo, a da nisam znala zašto. Tek nakon toga sam spontano nailazila na tekstove koji govore o tome. Neki ga preporučuju u svrhu čišćenja i jačanja čakri, drugi u svrhu primanja vodstva, a treći u svrhu zaštite. Pojam bijele svjetlosti općenito ima razne funkcije, tako da su rezultati višestruki. U početku sam ga vizualizirala da bude širok otprilike ko moja glava. Sad ga uspijevam proširiti taman da obuhvati tijelo. Koliko si ga ti proširio?

Inače, ovu pojavu je moguće vidjeti ako osoba ima sposobnost da vidi aure. Npr., počela sam s vremenom vidjeti kao nekakvo bezbojno zračenje koje se spušta okomito iznad osobe, izgleda poput tankih energetskih zraka koje se spuštaju odozgo prema zemlji. Znala sam da to ne može biti aura, jer su one ovalnog oblika.
Krijesnica
 

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod Zika » 29 Jul 2013, 16:41

Krijesnice, zaštita je vrlo važna i ja sam o tome pisao na temu KO SMO MI (Ušenje ja jesam).
Postavio sam i sliku-dijagram gde je to sve objašnjeno. Objasnio sam i zaštitu Ljubičastim Plamenom i priložio meditacije i mantre.
Ovo je direktan link koga interesuje da pogleda
viewtopic.php?f=5&t=48
Pozdrav.
Korisnikov avatar
Zika
 
Postovi: 692
Pridružio se: 20 Avg 2012, 00:17
Lokacija: Kanada

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod John Work » 29 Jul 2013, 20:26

Krijesnice, zamislio sam ga kao elipsu koja me celog obavija a završava se pod zemljom.
To sam lako zamislio jer sam po jednoj od knjiga slavinskog radio vežbu u kojoj je trebalo zamišljati da nas obavija energija u obliku balona ..

E sad vidim da to baš i nije elipsa već baš stub, ne znam da li je to bitno.

Žiko pročitao sam tvoj prvi post na toj temi , super tema nameravam i ostalo da pročitam. :svekul:
Korisnikov avatar
John Work
 
Postovi: 159
Pridružio se: 09 Okt 2012, 18:29

Re: Zaštita svih zaštita - zaštitni stup svjetlosti

Postod Krijesnica » 30 Jul 2013, 11:07

Žika, hvala ti na doprinosu :ruzha: Hehe, slatka slučajnost - nedavno sam proučavala jednu meditaciju vezanu za Ljubičasti plamen :D

John, koliko sam uspjela shvatiti, stup svjetlosti je prirodna zaštita koju svi imamo (budući da je vidljiva i kod ljudi koji uopće ne meditiraju niti si postavljaju ikakvu zaštitu). Ovo ostalo, baloni, sfere i sl. su "dodatne" zaštite koje si sami postavljamo i time jačamo ono što prirodno već imamo.
Počela sam vizualizirati stup svjetlosti u različitim situacijama, čak i onim banalnim, npr. kad ima puno komaraca ili pčela oko mene... :D Zanimljivo je kako se odjednom rasprše i počnu salijetati nekog drugog, pa tada još proširim stup kako bih zaštitila i drugu osobu.
Krijesnica
 


Povratak na Tehnike, alati i učenja

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 1 gost

cron