Telepatija

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu

Telepatija

Postod Brida » 12 Apr 2013, 14:34

Pod telepatijom se podrazumeva uglavnom spontano prenošenje misli i osećanja jednog čoveka drugome.
Setite se samo koliko vam se puta desilo da ono što pomislite - to osoba pored vas kaže posle par sekundi, ili pomislite na neku osobu, a ona se posle toga odmah pojavi.
Sposobnost delovanja na daljinu,putem misljenja pokretanog voljom,urodjeno je svakom ljudskom bicu.Nemam ni najmanje sumnje u ovu izjavu.I vi mozete savrseno uspeti u tome.Taj fenomen nema i sebi nista natprirodno,tumaci se posve prirodno.
Recimo,ako kazete:"Hocu li imati priliku da vas vidim sutra u isti sat?"Zamislite mesto,gde ta licnost treba da dodje i zamislite kako se smeje dolazeci,pruzajuci vam ruku,tacno onako kako radi.Taj postupak stvara zeljene vibracije da bi se u mislima"predmeta"rodila odgovarajuca pobuda.Ne smete nikad propustiti da da predstavite"subjekt"kako izvrsava tu vasu nameru.
Licno praktikujem,tako sto zamislim da osoba na koju zelim da imam uticaj,ima moju sliku pred ocima,i misli na na nacin na koji ja zelim da misli na mene.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Korisnikov avatar
Brida
 
Postovi: 207
Pridružio se: 27 Jan 2013, 14:16

Re: Telepatija

Postod DenVik » 12 Apr 2013, 15:32

Sanco, telepatija je kad dve osobe misle jedna na drugu bez ikakvih spoljasnjih uticaja ili sugestija, kad su istoj vibraciji.
Licno sam sa sestrom nekako povezana, oduvek, dobro sad zivimo zajedno, ali kad smo razdvojene poprilicno dobro"komuniciramo" bez aparata.
Sa voljenim bicem sam sve vise, ja pomislim da pozovem, on je vec nazvao, ja podjem da kazem , on je izgovorio i sl. situacije i obrnuto.
Ali ne teram nikoga da misli na mene( ovo mi zvuci malo natpririodno, znas vec), sve je slobodna volja.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Korisnikov avatar
DenVik
 
Postovi: 870
Pridružio se: 24 Jan 2013, 23:14

Re: Telepatija

Postod Brida » 12 Apr 2013, 15:44

Telepatija najbolje funkcioniše između osoba koje su bliske ili emotivno vezane. Nisam ni mislila da na nekog uticem protiv njegove volje.Mislim da to nije uredu.Sa voljenom osobom i sa sestrom sam telepatski povezana.
Mislim da je ovo sasvim prirodno.Sa jednom dragom osobom nisam bila u kontaktu nekih 6 meseci,zbog neke glupe svadje.Zamisljala sam je kako joj nije stalo do mene...odjednom sam odlucila da promenim razmisljanje.Zamisljala sam sve suprotno,sama mi se javila.Sad je sve ponovo ok.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Korisnikov avatar
Brida
 
Postovi: 207
Pridružio se: 27 Jan 2013, 14:16

Re: Telepatija

Postod Član 257 » 12 Apr 2013, 16:33

Obe ste u pravu sve dok slušate unutrašnje navođenje. Ja mislim da je tako moguće uticati mislima na druge, ali samo ako nam se namere slažu. Tada se pojavljuje pozitivna emocija kao znak odobravanja unutrašnjeg Ja. Međutim,znam da ima dosta ljudi koji rade imaginacije prema drugima,a celo vreme zanemaruju signal iznutra. Posle se žale da ne funkcioniše. Znači,podržavam slične akcije "prizivanja" drugih, ali samo ako je podržano iznutra,od našeg višegbića jer verujem da ono ima jasniju i veću sliku svega. (p.s. kad kažem da poznajem "neke ljude" mislim u prvom redu na bivšu sebe pa na ostale, ja sam bila taj ljud koji je kopao rupu na saksiji)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Korisnikov avatar
Član 257
 
Postovi: 804
Pridružio se: 25 Okt 2012, 12:30

Re: Telepatija

Postod Brida » 19 Sep 2014, 20:54

Ako hocete da vrsite uticaj na neku prisutnu osobu,ne pricajuci,zamislite mentalno tu osobu,misleci na ono sto vi hocete,osecajuci zelju za odnosom,ispunjavanjima itd.
Da bi se vasa misao s dovoljno moci prenela radi izazivanja jasnih i zivih posledica u bicu osobe na koju vi mislite,nuzna su cetri uslova:1.Izostrenost-Morate zamisliti to sto zelite sa preciznoscu,jasnocom,u vidu izostrene i ustaljene slike.
2.Koncentrisana fiksiranost-Sva vasa paznja mora biti usredsredjena na pomenutu sliku koja mora biti fiksirano zadrzana u vasim mislima.
3.Kontinuiranost-Nije dovoljno zadrzati sliku nekoliko trenutaka;valja to ciniti 15,30,45 minuta ili duze ako je nuzno i zapocinjati s tim svakog dana dok se ne postigne rezultat.
4.Voljna intenzivnost-Predajuci se koncentraciji,treba zelju odrzati zarkom,volju gospodarski raspolozenom da stekne ono sto zelite.Vodeci pri tom racuna o svemu tome,evo kako valja postupati.
Sednite udobno na nekom mirnom mestu,zatvorite oci,opustite misice prepustite se pet minuta potpunoj nepomicnosti.Zamislite da je osoba ,na koju zelite uticati,na nekoliko koraka od vas ili bolje,da je vidite tamo gde je.Zamislite mentalno njeno lice,crte,stas.Ne mojte se duze od 15 minuta baviti time da pravite ziv,tacan,precizan portret.Pomognite se fotografijom ako hocete.Sada zamislite da su misljenje i senzibilitet vaseg objekta odjednom osvojeni vasom slikom-da vas vidi,da se ne moze otrgnuti od vizije vaseg lica,da uziva posmatrajuci ga,itd.Mislite smireno na to sto cinite.Govorite postojano;Primoravam je da misli na mene,ova slika se namece njenim mislima,itd.Gledajte istovremeno nju u obliku slike,kao da je gledate na bioskopskom platnu.Zamislite potom tu osobu obuzetu dusevnim raspolozenjem i pobudama koje biste vi zelelei da oseca;gledajte je zamisljenu,sa vasom slikom pred ocima,kako ponavlja:Osecam da me privlaci ta licnost;zelim da joj budem prijatna,itd.Produzite s tim 30 minuta,ili vise.Ponavljajuci to svakog dana.


Pol Zago-Moc volje
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Korisnikov avatar
Brida
 
Postovi: 207
Pridružio se: 27 Jan 2013, 14:16


Povratak na Malo mistike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron