Stranica 1 od 1

Tako je jednostavno...

PostPoslato: 01 Okt 2014, 17:45
od Linda
Pozdrav svima! Dugo nisam pisala, ali sada osecam potrebu za tim.
Toliko dugo sam bila tuzna, zamlacivala se nekim pogresnim ljudima, pogresnim mislima. Nisam ni znala da sam u nekoj vrsti zatvora. Osecala sam naznake toga, ali nisam znala kako bih to definisala tacno. Hocu da se obratim svima, posebno onima koji sumnjaju u sebe I idu kroz zivot sa spustenim pogledom kao nekad ja. Ljudi, ne zamlacujte se glupavim iluzijama. Ne trosite vreme na predstavu kako bi trebalo da izgleda vas savrseni decko/devojka, posao, zivot uopste...Lepo je razmisljati, zamisljati, ali ne ici kroz zivot zatvorenih ociju. Radite na sebi, otvorite oci I srce. Kazace vam se samo! Sreca je mnogo bliza nego sto mislite!

Re: Tako je jednostavno...

PostPoslato: 20 Okt 2014, 15:15
od Frikou
Pa sa ovim se slazem,ne treba se zamlacivati nebitnim stvarima vec treba raditi na tome da zivot prozivis lepo i ispunjeno :)

Re: Tako je jednostavno...

PostPoslato: 16 Feb 2015, 13:38
od Daliborka
Slazem se upravo tako postupam

Re: Tako je jednostavno...

PostPoslato: 18 Feb 2015, 23:28
od Aurora3
Kad smo kod jednostavnosti.... :)

Ja sam bukvalno godinama mislila na jednu osobu...prekinuli smo odnos totalno, ali evo je u mislima. I skoro skontam da ja posle nekolike godine uopste ne mislim vise na tu osobu. Ne gajim nikakve nade, nista...olaksavajuci osjecaj. I zapitam se sta sam ja to uradila da se to desi, i skontam jednu krajnje jednostavnu stvar, a to je, da sam ja u tom periodu kada sam prestala misliti bila fokusirana na sebe. Na svoj razvoj. Na to kako da ostvarim svoje ciljeve. I viola....nestade iz misli onaj koji nije nista korisnu ton radio.

Jednostavno zar ne????

Kad god hocete nesto iz svog zivota da odstranite, svjesno promijenite fokus, i ne borite se protiv misli o onome sto odbacujete, neka ih tu u pocetku....polako ce nestajati, jer to jeste proces, ali nije nemoguce, a sto je najbolje, to je jednostavan proces.... :)

:ruzha: :ruzha: