glasam za NE
veliko i iskreno
NE!
upravo sam ga ja izrekla mom divnom prijatelju sa kojim sam ovih dana imala nesporazum
Uzgovarajuci NE, on je morao da prihvati moje NE
I da me prihvati kao takvu jer sam mu jasno i precizno al na lep nacin blagom glasom objasnila da ja ne zelim tu i tu sebe da menjam jer smatram da je to i to moja dobra strana i koliko god mu bilo tesko i mora da prihvati da sam ja to sto jesam, na kraju smo izgladili nesporazum i prihvatio je moje NE!
dakle nema zrtve ako to NE kazemo / saopstimo na pravi nacin tom kome objasnjavamo
"lepa rec gvozdena vrata otvara" - ne zaboavimo
inace prijatelj i ja se vec danima pismeno raspljavamo oko iste stvari
a onda danas smo se culi i ja sam mu blago, s ljubavlju objasnila i rekla NE!
ljubav cini cuda, dajmo, pruzimo ljubav, razumevanje
i ja sam sad, ratnici divni svetli presrecna zbog toga!!!
izgladili smo sve nesporazume, pronasli resenje da mene ne menja tamo gde njemu smeta, vec da menja sebe, jer ja se u tom necu promeniti jer je tu sve u redu sa mnom, a on je iznasao resenje da se izbori sa time (konkretno- sa mojom brbljivoscu- eto rekla sam vam- ja sebe jaaaako volim brbljivu-kome smeta nek iznadje nacin da se izbori sa time, ja nemam problem s tim)
neko je cutolog i ja to postujem
kazem veliko NE, ne zelim da menjam tu moju brbljivost, umem da zacutim, ucim se da iznadjem unutrasnj tisinu, al necu sebe menjati u onome gde sebe najvise volim, a to je brbljivost.
dakle,
rezime:
reci istinu, reci NE, s razumevanjem onog drugog, i sa postovanjem, objasniti zasto
i biti uveren da je sve u redu!!
Inace meni je jako teko da kazem ne, sve bi da uradim, svima da pomognem, e pa ucim se reci ne, na ovaj nacin, da niko ne bude zrtva!
ljudovi, pa vi ni ne znate koliko ja vas sve koliko ste ovde 15000, 20000 volim
srce mi je siroko duboko i ispunjeno
volim vas sve