Kako uskladiti vibraciju tela sa zemljinom vibracijom?
Kako prepoznati i razlikovati energije?
Kako digniti svoju vibraciju tela i zadržati je?

ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.I ja isto osećam vibracije kao da sam u meditaciji dok nešto radim,čak u poslednje vreme i ne meditiram mirno u sedećam položaju kao i do sada,već jednostavno dok nešto radim (perem suđe,slažem veš)osećam vibracije i jako lepu toplu energiju kako mi teče telo preuzima,sam potpuno bez misli i uživam u energijama koje se isprepliću kružno oko mene (to je tako lep osećaj)jednostavno osećam da sam u meditaciji i potpuno joj se prepustim bez uma me vodi kroz dnevne poslove ,jednostavno radim ono što u tom trenutku osećam da treba i puštam da me ta energija vodi (tako je čarobno)dan prođe a ja uopšta nisam umorna baš uživam u sadašnjem trenutku.Kada zatvorim oči vidim energije u bojama juče je bila zelena i ljubičasta koje kao da plešu tako su ljepe opuštajuće(iscjeljujuće)juče su me bolela leđa a posle tih vibrirajućih talasa i plesa bol je nestao.leci wrote:
Pogotovo u zadnje vreme osetim kako mi telo vibrira ili kada sam u pokretu nešto radim i za trenutak zatvorim oči, osetim da sam kao u meditaciji, intuitivno osećam i vidim energije. To je tako čudno i zanimljivo. Jutros sam se probudila, i dok su mi oči još bile zatvorene vidim kružni oblik energije kao mandala, svetlo, svetlo plave boje koje jako pulsira a okolo modro plava boja.
Da Bog nas blagosilja svojom ljubavi i jakoooooooo sam uzbuđena i SRETNA zbog toga.leci wrote: Ljudi pretvaramo se u čudesna, Božanska, predivna bića. Jeeeeeeee
Da li ste uzbuđeni zbog toga?
Da li se radujete?