Po meni je ovaj tekst interesantan po tome što je opisno predstavio sliku buđenja ili osvešćivanja ljudi o svojoj iskonskoj prirodi i povezanosti sa planetom...a ta naša priroda i povezanost sa svim živim ne bi postojala da nije reinkarnacije...
Eeeee, ma moja poruka se isto odnosila na ono prethodno, tebe nisam komentirala jer se slažem.sarah wrote:Krijesnice ni ja ne mislim da smo sami u svemiru, ali u ovom sličaju sam komentarisala predhodne postove koji aludiraju na proces reinkarnacije na zemljipa nije neophodno ići dalje od iznošenja mišljenja o tome šta se konkretno dešava sa našom planetom koja je u prelaznom periodu i koja još uvek jeste u 3D.
Ljudi mi tako malo znamo u odnosu na istinu koja čeka da nam bude razotkrivena, a to se treba zaslužiti praćenjem svojeg unutrašnjeg bića, naša intuicija nam može uvek reći koje su informacije istinite a koje nisu...
A zašto moramo! da mislimo da je srce glavni organ? Jeste da put treba izabrati srcem, ali to podrazumeva celo telo. Po meni, glavni deo tela je stomak, zato što se tu čovek i rodi i umire.sarah wrote:Zaista lepo rečenoPozdravljam sve vas divne radoznale ćelije...I da ne zaboravimo ko traži na kraju će naći, ko pita biće mu odgovoreno, ali samo ako slušamo srcem