JA BIRAM DA SAM OPUŠTENA I VESELA.To je moja prva zapisana afirmacija,od kada sam vas Ratnike Svetlosti pronašla.I znam da je to bio pravi početak koji želim za sebe.
Počela sam se družiti sa vama na sve meni znane načine.Punila se pozitivnom energijom i,ah kako je to lepo,ljudi oko mene su to primećivali.Da to je to,izabrala sam pravi način.
Pre pet godina sam doživela svoj životni neuspeh(to sam tada mislila).Sada znam da je to bilo samo još jedno iskustvo za moj put da upoznam sebe.Bila sam u depresiji,depresiji,depresiji,tužna,nesrećna,neraspoložena,negativna,nedruštvena......NE TO NISAM JA,posle dve godine rekla sam sebi.Ostale su mi samo dve drugarice,moja tri sina,mama,tata i sestra,čak sam i bez posla ostala.Siromašno!NE TO NISAM JA!
Izašla sam u društvo.Bili su to izlasci,znate ono "ko puštena s lanca".Bila sam nasmejana,vesela,pričljiva,razigrana.Upoznala puno ljudi,ali ni skim nisam pokušala nikakvo dublje upoznavanje.Bila sam fizički jako aktivna,puno vozila bicikli,puno pešačila,puno bila u kontaktu sa prirodom.Ali cilja nigde.....TO NISAM JA...
Sada znam da je to bio pravi put kojim sam išla po osećaju.Spremna sam da se otvorim,spremna sam da dajem,spremna sam da učim.Nije slušajno što sam baš sada na vas naišla.Toliko toga imam da podelim sa vama.Znam da ću padati i dizati se znam da ću grešiti.Ovo je za mene POČETAK,početak u koji me je gurnuo Žika.
Imala sam želju odma da vam se javim,ali sam se bojala da ne ispadnem laik.Ovaj Žikin tekst me je oslobodio da vam se konačno javim.
Hvala Žiko što postojiš <3,ti si moj idol

.
Zadovoljna sam što sam napisala svoju prvu afirmaciju.Volim vas <3