Dragi ratnici, nekoliko nedelja unazad sam u razgovorima sa svojim Višim ja, i u molitvama u kojima pokušavam formulisati pravo pitanje u potrazi za pravim odgovorom, Kako mogu služiti...Osećam da je odgovor tako blizu, i osećam toplinu radosti zbog toga, ali isto tako, i povremene nalete vetrova nesigurnosti, te s toga Vam se i obraćam. Batalila sam profesiju za koju sam se školovala, jer ne služi istinski, već služi sistemu, koji opet nameće i dovodi u zabludu većinu ljudi koje sam radeći taj posao upoznala...a pogotovu što ta većina ne veruje u ono što radi
Pročitavši tekst Alena Koena koji je postavljen na sajtu ratnici svetlosti odmah sam se identifikovala
http://ratnicisvetlosti.com/prevod/zivi ... peritetni/
Interesuje me da li ste i Vi u sličnim traganjima, i da li je neko od Vas našao ostvarenje u služenju i neizostavnu satisfakciju i radost takve jedne Misisje?
Kako mogu služiti?
Re: Kako mogu služiti?
Nedugo pošto sam postavila ovu temu dobila sam poziv za predavanje o otkrivanju lične istine, to je samo jedna od stvari koje se dešavaju kao rezultat želje da se upoznaju različiti načini koji postoje da dođeš do svog ličnog blaga, ljudi ni ne naslućuju kolika je njihova moć i kako je lako promeniti svoj život u uzbudljivo putovanje na kojem je svaki dan kao vikend, gde nema ponedeljaka koji pritiskaju nedeljna popodneva svojim sumornim monotonim ponavljanjem jedne te iste mehaničke radnje, na koju smo dobrovoljno pristali samo i zarad novca...Kad se setim da sam nekada razmišljala da je potrebno žrtvovati nešto zarad neke buduće dobrobiti, sada shvatam kakva je to glupost, jer mi živimo u sadašnjem trenutku, sada je najbitnije vreme u našim životima, i ni u jednom trenu ne treba dozvoliti da pristajemo na manje od onoga što nas usrećuje
Novac sam dolazi baš u onim količinama koliko nam treba onda kada naš život postane lagodna i opuštena oaza u kojoj po ceo dan uživamo radeći ono što volimo i što nas inspiriše, taj osećaj zadovoljnosti se neprestano širi i privlači nam ljude i digađaje koji su u skladu sa tom vibracijom i mi postajemo svesni lakoće življenja...Nema više kako i zašto, već samo Hvala i Volim
Novac sam dolazi baš u onim količinama koliko nam treba onda kada naš život postane lagodna i opuštena oaza u kojoj po ceo dan uživamo radeći ono što volimo i što nas inspiriše, taj osećaj zadovoljnosti se neprestano širi i privlači nam ljude i digađaje koji su u skladu sa tom vibracijom i mi postajemo svesni lakoće življenja...Nema više kako i zašto, već samo Hvala i Volim
Last edited by sarah on 10 Dec 2012, 19:30, edited 1 time in total.
- Noetic Sparkle
LUCKY YOU Sarah!Tek sada mi je tvoj prvi a drugi post vezano za ovu temu zapao za oko,nekako mi je ranije promakao i zaista se radujem zbog tebe.Ja sam slicno pitanje (vezano za "savrsen posao" ) postavila bas zato jer sam u slicnim traganjima-radim posao koji me je uzasno iscrpljivao,godinama.Sto zbog mog nezadovoljstva,sto zbog medjuljudskoh odnosa koji su blago receno losi,a jaaako uticu na mene a i na sve koji rade ,sto zbog same prirode posla,itditd.Sada je stanje malo drugacije u smislu da sam shvatila da ima stvari koje jako volim vezano za moj posao ali ipak na zalost preteze ona negativna,iscrpljujuca,"nikuda me ovo ne vodi" strana,ili "kuda me ovo vodi?!" strana.Prosto kao da sipam u rupu bez dna.Jako sam odgovorna,puno se dajem poslu,cak su i mnoge kolege to primijetile i prokomentarisale,a zauzvrat ne dobijam ni duhovno-psihicko ni materijalno zadovoljstvo-ispunjenje-radost koje bi se ocekivalo i kojem se ja nadam i cekam ga...godinama.Ovo je samo ukratko a pitala bih te da li imas neke konkretne savjete,afirmacije i/ili sl,koje mogu da se primijene i da se ovakva situacija promijeni u smislu da dodje na ravan sa Duhom-Univerzumom,svojim licnim tokom?
NOETIC SPARkLE
Draga Kyra, znam tačno o čemu govoriš pošto sam prošla kroz sličnu situaciju, ja sam u to vreme otkrila Luizu Hej i afirmisala sledeće:Kyra wrote:Sada je stanje malo drugacije u smislu da sam shvatila da ima stvari koje jako volim vezano za moj posao ali ipak na zalost preteze ona negativna,iscrpljujuca,"nikuda me ovo ne vodi" strana,ili "kuda me ovo vodi?!" strana.Prosto kao da sipam u rupu bez dna.Jako sam odgovorna,puno se dajem poslu,cak su i mnoge kolege to primijetile i prokomentarisale,a zauzvrat ne dobijam ni duhovno-psihicko ni materijalno zadovoljstvo-ispunjenje-radost koje bi se ocekivalo i kojem se ja nadam i cekam ga...godinama.
Ja zaslužujem najbolje i SADA sam spremna da prihvatim najbolje...Šta je najbolje za tebe ti sama znaš ili će ti se samo reći dok se fokusiraš na taj osećaj da zaslužješ samo najbolje u ovom sadašnjem trenutku
Fokus je najbolje rešenje kada počneš se pitaš kako i zašto?
Sve se dešava u sada, ta rupa bez dna je samo tvoje očekivanje da ti se jednom vrati ono što daješ, ali ljudi i njihove energije su otežavajuće okolnosti ako im daješ svoju pažnju, pokušaj da se koncentrišeš samo na ono što voliš u svom poslu i taj dragoceni osećaj neka ti bude štit od sve negativnosti oko tebe, usmerena samo na ono što voliš možeš početi otkrivati i sijaset načina da se to širi dalje i da raste...
Ljudi uglavnom ne shvataju važnost posla kojm se bave, to je bukvalno pola od naših života, mi na taj našin služeći upaznajemo radost davanja, to je ogroman izazov za duhovni razvoj. Čitajući tvoje postove videla sam da si ti svesna toga i sama ta činjenica će se pretvoriti u tvoje prizivanje, i čvrsto verujem u to da će ideja u jednom trenutku zablistati, to želim i sebi i svima koji teže ostvarenju u svom životu
- Noetic Sparkle
Sibb je napisala Ljudi uglavnom ne shvataju važnost posla kojm se bave, to je bukvalno pola od naših života, mi na taj našin služeći upaznajemo radost davanja, to je ogroman izazov za duhovni razvoj. Čitajući tvoje postove videla sam da si ti svesna toga i sama ta činjenica će se pretvoriti u tvoje prizivanje, i čvrsto verujem u to da će ideja u jednom trenutku zablistati, to želim i sebi i svima koji teže ostvarenju u svom životu
Puno ti hvala na savjetima,puno ti hvala!Bas zato sto tako kako i ti kazes shvatam poslove zato i tragam za ...tim za cim tragam ,ne libim se da razgovaram o tome ali zadnjih godina samo sa odabranim ljudima jer sam razumjela da ogromna vecina ljudi shvata posao kao nuzno zlo ,tipa "mora se",tako je svima pa sto bi nekom ili meni bilo bolje itd itd.Dakle HVALA jos jednom a ja cu slijediti savjete,moliti se,afirmisati i bice mi odgovoreno jer,kao sto se u jednoj divnoj molitvi kaze "jer prije nego zazvah-odgovoreno mi je!".
Puno ti hvala na savjetima,puno ti hvala!Bas zato sto tako kako i ti kazes shvatam poslove zato i tragam za ...tim za cim tragam ,ne libim se da razgovaram o tome ali zadnjih godina samo sa odabranim ljudima jer sam razumjela da ogromna vecina ljudi shvata posao kao nuzno zlo ,tipa "mora se",tako je svima pa sto bi nekom ili meni bilo bolje itd itd.Dakle HVALA jos jednom a ja cu slijediti savjete,moliti se,afirmisati i bice mi odgovoreno jer,kao sto se u jednoj divnoj molitvi kaze "jer prije nego zazvah-odgovoreno mi je!".
NOETIC SPARkLE
Draga Kyra, nema na čemu, ja se jako radujem kad čitajući prepoznam tragače za svojom ličom istinom, želim ti mnogo strpljenja i mudrosti da se ostvariš u svakom smislu te reči
I da Sarah je slično sa Sibb
I da Sarah je slično sa Sibb
- Noetic Sparkle