@jovanajovana10
Moje vidjenje je da svako tumaci individualno, svi smo mi imamo razlicite sisteme vrednosti i dosta se razlikujemo, tako da na primer gledanje u sanovnik i tumacenje snova putem njega je meni je pomalo apsurd, vremena se velikom brzinom menjaju,pa i mi sami, a od sustinske vaznosti je ono u sta ti verujes, sta je tebi vazno, koje osobe kod tebe bude neku odredjenu emociju. Npr moja baka kad sanja svog pokojnog oca ona se odlicno oseca, kaze uvek kad njega sanja predstoji joj neki jako dobar period, ali to je njeno ubedjenje, ona ga je formirala, da li kroz emociju koju oseca prilikom tog sna ili velika ljubav, koju je imala prema njemu, u njoj uliva veliki osecaj sigurnosti u sebe ili mozda podrske.
@nikola
Imam ista iskustva kao ti desavalo mi se to jako davno, u skorije vreme ne, kao da si kroz san ili nesto kao sto ti kazes izmedju jave i sna, otisao par minuta u napred. Jako kul osecaj

prvi put kad mi se to desilo malo sam se uplasila. Mislim da je veliki razlog zasto mi se to vise nije ponovilo strah od nepoznatog, ocigledno nije bilo vreme za to, medjutim ako negujes svoj odnos sa snovima i potrudis se da uspostavis kontakt sa njima mislim da nam mogu biti od velike koristi, naravno nista ne treba siliti i pritiskati nego vise onako znatizeljno, sa otvoronescu za nove stvari koje nam se pruzaju i jasnim znakom dopustanja novih znanja u nase zivote. " Da bih iskusio u zivotu nesto sto nikad nisi, moras da pocnes da radis stvari koje nikad do sada nisi"