Da li je dug period za afirmaciju? Ili nema vremena ...
Re: Da li je dug period za afirmaciju? Ili nema vremena ...
Hehehe pa to je jedna od najjačih u našem okruženju Strpljivo. I ja sam čekao pet godina na tako nešto
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
" Kao pozitivna osoba lako ćeš privući idealnog partnera jer ćeš isijavati iz sebe ono najbolje što jesi i to će privući i takvu osobu. Čak i da ne radiš afirmacije za partneara. Kapiraš? Kada uspeš da podigneš svoj nivo vibracije na pozitivnu stranu skale ostvarivaće ti se sve: ljubav, zdravlje, posao, odnosi itd. Naravno, nastavi da radiš afirmacije za partnera onoliko koliko ti to prija, jer je ključ takođe u tome da to radiš koliko ti prija i koliko ti izaziva pozitivne emocije."
Spoygg svaka cast bolje ne bih ni umela da kazem
ja bih da se nadovezem
na sva pitanja i sve odgovore
Kad da prestanem sa afirmacijama?
moj odgovor: N i KAD, NIKAD, NIKAD
kakve su ti misli takav ti je zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
recimo sto ne zapocnemo dan sa mislima : ja sam ljubav
ja imam takvu meditaciju kad idem na posao, u busu, dok bus bruji ja sam u svojoj maditaciji oko 15tak minuta, i ponavljam ja sam ljubav, ja sam ljubav, ja sam ljubav, ja sam ljubav
ja sam ljubav
i zato
ja ocekujem sve najbolje
ja sam ljubav i zato ja radujem se svemu
ja sam ljubav i zato sam ja zahvalna za sve
ja sam ljubav i zato ja radim posveceno (na poslu, kod kuce, u odnosima s ljudima...sta god pozelis) i (i na sebi)
ja sam ljubav a ljubav je bezuslovna,
ja sam ljubav i zato ja imam samo dobre namere i zato ja sam sada dobronamerna
ja sam ljubav i zato moj maternji jezik je ljubaznost
sto se tice trajanja izgovaranja ili trajanja "mantranja" afirmacija,
pa lepi moji
ko je citao u kako ste poceli sa afirmacijama radim nekih 10 godina i cim ne radim na sebi, sto su nam drage ratnice pomenule cim nema poravnanja, afirmacije kao da nestanu, ne deluju, nema ih, odjednom Univerzum zakaslje, neko je takvu neku temu postavio, a licno ne verujem u to,
znate kad zakaslje, kad nema rada na sebi, poravnanja, rad za opste dobro
a ako biste umesto svih afirmacija do sad ponavljali, mislili i ziveli ovde gore pomenute kroz neko vreme ce vam se pojaviti i prilika za zaradu 1000 evrica, za idealnoh partnera
lepi moji cim ego radi, Univerzum se postara da vam uskrati sve zboh ega
pa eto
radi li ego, nema nista
primer:
sinoc posle plesa zove mene dragi vec umoran od nase preenergicne cerke, vec na ivici snage, volje i ostalo, mora ujutru da ustane u 4, jer ima neke posebne obaveze zbog posla i mora da putuje
dakle zove me, u 10 i 10, gde si ti?? vice, kaze e neces ti meni vise ici na ples
ja mu samo kazem da ga razumem, da mi je zao ali da ne moze da ocekuje da doletim na pola grada u 10 i 10 ako mi trening traje do 10 i kazem mu mirnim tonom cao vidimo se za 15tak minuta
u busu pustim svoju meditaciju koja podrazumeva gore navedene afirmacije, recenice, principe, misli, nazovite kako god hocete, zaista tako mislim ono sto izgovarama
dakle dodjem kuci
i desava se cudo
cerkica spava, iako je ludovala desetak minuta ranije
dragi mi se izvinjava i kaze dodji da te poljubim
slucajnost ili....?
razmislite sami
i da juce ponavljah ovo ceo dan, mislim i zivim tako, doziveh jedno 6,7 puta u toku jucerasnjeg dana poravnanje
osecaj kao da letim, lebdim, furam, ne smeta mi ni hladan vetar ma nista, osecam samo mir, spokoj, radost, harmoniju
ljudi jel vam tesko da sebi priustite lepo osecanje
samo vas ego sprecava u tome, raznim sumnjama, ja to necu moci, ja ne znam ja ne mogu, ma to nista ne deluje
aha
dozvolite mu da kao hracak glodje vas mozak
meni vise ne
ja mu ne dozvoljavam
krenuo on sinoc da radi
sa mislima eto: sad ce da se svadja dragi sa tobom
eto: sad neces vise na ples
e aja mu tu kazem STANI!!!!!
I pustim meditaciju i odem u alajment
pa sad dragi moji vidite sta cete
smarati se
ili raditi na sebi
Uzivajte kako god
ljubim vas i volim takve kakvi ste
jer ja sam ljubav
Spoygg svaka cast bolje ne bih ni umela da kazem
ja bih da se nadovezem
na sva pitanja i sve odgovore
Kad da prestanem sa afirmacijama?
moj odgovor: N i KAD, NIKAD, NIKAD
kakve su ti misli takav ti je zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
recimo sto ne zapocnemo dan sa mislima : ja sam ljubav
ja imam takvu meditaciju kad idem na posao, u busu, dok bus bruji ja sam u svojoj maditaciji oko 15tak minuta, i ponavljam ja sam ljubav, ja sam ljubav, ja sam ljubav, ja sam ljubav
ja sam ljubav
i zato
ja ocekujem sve najbolje
ja sam ljubav i zato ja radujem se svemu
ja sam ljubav i zato sam ja zahvalna za sve
ja sam ljubav i zato ja radim posveceno (na poslu, kod kuce, u odnosima s ljudima...sta god pozelis) i (i na sebi)
ja sam ljubav a ljubav je bezuslovna,
ja sam ljubav i zato ja imam samo dobre namere i zato ja sam sada dobronamerna
ja sam ljubav i zato moj maternji jezik je ljubaznost
sto se tice trajanja izgovaranja ili trajanja "mantranja" afirmacija,
pa lepi moji
ko je citao u kako ste poceli sa afirmacijama radim nekih 10 godina i cim ne radim na sebi, sto su nam drage ratnice pomenule cim nema poravnanja, afirmacije kao da nestanu, ne deluju, nema ih, odjednom Univerzum zakaslje, neko je takvu neku temu postavio, a licno ne verujem u to,
znate kad zakaslje, kad nema rada na sebi, poravnanja, rad za opste dobro
a ako biste umesto svih afirmacija do sad ponavljali, mislili i ziveli ovde gore pomenute kroz neko vreme ce vam se pojaviti i prilika za zaradu 1000 evrica, za idealnoh partnera
lepi moji cim ego radi, Univerzum se postara da vam uskrati sve zboh ega
pa eto
radi li ego, nema nista
primer:
sinoc posle plesa zove mene dragi vec umoran od nase preenergicne cerke, vec na ivici snage, volje i ostalo, mora ujutru da ustane u 4, jer ima neke posebne obaveze zbog posla i mora da putuje
dakle zove me, u 10 i 10, gde si ti?? vice, kaze e neces ti meni vise ici na ples
ja mu samo kazem da ga razumem, da mi je zao ali da ne moze da ocekuje da doletim na pola grada u 10 i 10 ako mi trening traje do 10 i kazem mu mirnim tonom cao vidimo se za 15tak minuta
u busu pustim svoju meditaciju koja podrazumeva gore navedene afirmacije, recenice, principe, misli, nazovite kako god hocete, zaista tako mislim ono sto izgovarama
dakle dodjem kuci
i desava se cudo
cerkica spava, iako je ludovala desetak minuta ranije
dragi mi se izvinjava i kaze dodji da te poljubim
slucajnost ili....?
razmislite sami
i da juce ponavljah ovo ceo dan, mislim i zivim tako, doziveh jedno 6,7 puta u toku jucerasnjeg dana poravnanje
osecaj kao da letim, lebdim, furam, ne smeta mi ni hladan vetar ma nista, osecam samo mir, spokoj, radost, harmoniju
ljudi jel vam tesko da sebi priustite lepo osecanje
samo vas ego sprecava u tome, raznim sumnjama, ja to necu moci, ja ne znam ja ne mogu, ma to nista ne deluje
aha
dozvolite mu da kao hracak glodje vas mozak
meni vise ne
ja mu ne dozvoljavam
krenuo on sinoc da radi
sa mislima eto: sad ce da se svadja dragi sa tobom
eto: sad neces vise na ples
e aja mu tu kazem STANI!!!!!
I pustim meditaciju i odem u alajment
pa sad dragi moji vidite sta cete
smarati se
ili raditi na sebi
Uzivajte kako god
ljubim vas i volim takve kakvi ste
jer ja sam ljubav
O parama ćemo na drugoj temi, ( i to je važno)
Nego, najvažnije nisam rekla, jer sam to već negde spomenula na forumu, AFIRMACIJE POSTAJU NAČIN RAZMIŠLJANJA, a ne opterećenja.
Tokom celog dana sada imam jako malo ili ih skoro nemam, te strelice negative, to je neverovatan osećaj, nisam baš srećna-srećna do plafona( ali umem i to), nego prosto tražiš dobru stranu u svemu i u svima, a najviše kod sebe.
Želim želje, ali mi one nisu tačka vodilja kroz dan, moja vodilja je sam ovaj dan, ovaj trenutak sada i dam sebe najbolje što mogu gde god da idem, koga god da sretnem da mu bude drago što smo se sreli, makar na ulici, u prolazu, osmeh, i da osećam lepotu ovog Života i da istražujem i želim sve više i bolje.( meni je to poenta)
Eto, Pozitiva je sve lepo rekla, hvala.
Nego, najvažnije nisam rekla, jer sam to već negde spomenula na forumu, AFIRMACIJE POSTAJU NAČIN RAZMIŠLJANJA, a ne opterećenja.
Tokom celog dana sada imam jako malo ili ih skoro nemam, te strelice negative, to je neverovatan osećaj, nisam baš srećna-srećna do plafona( ali umem i to), nego prosto tražiš dobru stranu u svemu i u svima, a najviše kod sebe.
Želim želje, ali mi one nisu tačka vodilja kroz dan, moja vodilja je sam ovaj dan, ovaj trenutak sada i dam sebe najbolje što mogu gde god da idem, koga god da sretnem da mu bude drago što smo se sreli, makar na ulici, u prolazu, osmeh, i da osećam lepotu ovog Života i da istražujem i želim sve više i bolje.( meni je to poenta)
Eto, Pozitiva je sve lepo rekla, hvala.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
DenVik moze li malo vise pojasnjenja kako si konkretno manifestovala savrsenog partnera sta si sve radila?
Uf,Milice negde na forumu sam vec pisala o tome, mozda tema Srodne duse ili sl,
U knjizi Trazi i dobices Abraham-Hicks, imas lude primere svega.
Tu sam saznala za Spisak osobina savrsenog partnera, i do detalja sam ga opisala,sa sve kako gde mirise, ne hrce , sta voli, da verujemo u isto
( ovo sa ZP mi je bas vazno i bitno je da i moj partner veruje u to), kako i na koji nacin se volimo, visok da,ne....sta slusa, radi, ma svasta....
E, sad uzmes taj svoj papir i krenes da stikliras sve osobine koje ti licno imas sa tog svog spiska, ono sto nemas a zelis kod drugog-na tome poradi kod sebe, na toj oblasti i ne razmisljaj o spisku.
ostavila sam taj svoj koverat i zaboravila na njega( slucajno, inace se ja to nekad opteretim da me glava zaboli, ali ne vise, stvarno vise ne brinem, to ti je dugogodisnja vezba)
U knjizi Trazi i dobices Abraham-Hicks, imas lude primere svega.
Tu sam saznala za Spisak osobina savrsenog partnera, i do detalja sam ga opisala,sa sve kako gde mirise, ne hrce , sta voli, da verujemo u isto
( ovo sa ZP mi je bas vazno i bitno je da i moj partner veruje u to), kako i na koji nacin se volimo, visok da,ne....sta slusa, radi, ma svasta....
E, sad uzmes taj svoj papir i krenes da stikliras sve osobine koje ti licno imas sa tog svog spiska, ono sto nemas a zelis kod drugog-na tome poradi kod sebe, na toj oblasti i ne razmisljaj o spisku.
ostavila sam taj svoj koverat i zaboravila na njega( slucajno, inace se ja to nekad opteretim da me glava zaboli, ali ne vise, stvarno vise ne brinem, to ti je dugogodisnja vezba)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
ja čekam i čekam da započneš sa pisanjem...vreme nam je...DenVik wrote: za novac ću da počnem da pišem na već postojećim temama, vreme nam je
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Hvala vam puno, naravno da necu odustati od afirmacije,jer ima jos vremena i u pravo vreme se to i biti. Da razumem sva sto hocete da kazete i u pravu ste, a ja jesam fokusiran na jednu osobu, i prevazicu to javljanje prepreka kroz vreme Hvala...