Šta trenutno ČITATE ?
Re: Šta trenutno ČITATE ?
Resih malo da se odmorim od svega uz meni jednog od omiljenih pisaca Paola Koelja.Ponovo citam "Pobednik je sam"
Last edited by Brida on 27 Mar 2013, 16:39, edited 1 time in total.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Volim Paola Koelja i mislim da sam skoro sve procitala od njega( knjzicu Ratnika svetlosti dobila na poklon u dec 2010 i posebno mi draga), dopao mi se posle "Alhemicara" pre 15 god i sve je bolji.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Procitala sam sve njegove knjige.S vremena na vreme ponovo procitam,na mene deluju inspirativno Jednostavno obozavam kako pise.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
konacno i ja dodjoh do
Trazi i dobices
jeeeeeeee
zp na delu
vec danima zelim da je procitam
a onda danas citam nesto na forumu i shvati da moja draga mila ima u elektronskoj formi
hvala mila puuuuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooo
Trazi i dobices
jeeeeeeee
zp na delu
vec danima zelim da je procitam
a onda danas citam nesto na forumu i shvati da moja draga mila ima u elektronskoj formi
hvala mila puuuuuuuuuuuuuuuuuunoooooooooooooooooo
Pozitiva, ima li jos neka knjiga koju bas zelis?
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
da ima al mislim da sam i to dozvala hihihi
univerzum me bas voli i radi za mene
mislim da cu u pon imati tu knjigu koja mi treba
jeeeeeeeeeeeee
ti draga znas o kojoj se radii , zar ne? hihihi
univerzum me bas voli i radi za mene
mislim da cu u pon imati tu knjigu koja mi treba
jeeeeeeeeeeeee
ti draga znas o kojoj se radii , zar ne? hihihi
Mene je oduševila knjiga "Proces prisutnosti" Michael Brown-a. Ta kockica mi je falila na svome putu.
Upravo sam je pročitao.
Upravo sam je pročitao.
Ja trenutno čitam Vadima Zelanda njegovu Knjigu Transurfing, u kojoj on piše sa aspekta svoje profesije fizičara (i iskustva u kvantnom istraživanju), o tehnici izbegavanja zamki koje nam stvaraju Energetska Klatna za koja se fiksiramo, i kojima šaljemo svoju energiju...Ta Klatna mogu biti društvene pojave, negativna osećanja ili bilo šta, što nas deli od radosti i uzdizanja...
Preporučujem, vrlo je istinita i inspirativna
Preporučujem, vrlo je istinita i inspirativna
Do sada najbolja knjiga koju sam procitao na ovu nasu temu je Luiz Hej - Iscelite duh i telo.
- Naly Younis
Phyllis Krystal: Kidanje veza
http://www.znakovi-vremena.net/Dokument ... e_veza.pdf
http://www.znakovi-vremena.net/Dokument ... e_veza.pdf
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.