Den ti si neko ko je prilično širok i društven i divm se tvojoj energiji, i volim čitati tvoje postove, i evo ti jedna

Rasplakala si me sa ovim postom, srce mi se smeje i potpuno razumem i osećam tu radost koju imaš u sebi, i meni se dešava da se zaustavim na sred ulice i zaplačem od radosti, ZNAM taj osećaj, taj predivni, predivni osećaj zahvalnosti i počastvovanosti što sam živa i osećam sve to, sve te senzacije, radost, život u meni, oko mene...aaaa ma psihodelija radosti, ne znam kako bih to drugačije opisala! Bezbroj puta mi se desilo da sedim i prevodim za sajt, i samo odjednom počnem da plačem jer me je dotaklo nešto što sam pročitala, iako sam čula to već mngo puta, i dalje me zapanji i oduševi iznova, i osetim apsolutnu ljubav. Potpuno si prenela sada i na mene ovu tvoju predivnu vibraciju apsolutne ljubavi i zahvalnosti prema životu. Blagosiljam nas sve sa ljubavlju! Hvala svima na ovom radosnom forumu!pozitiva wrote:i vina, svaka cast za mesecnu pretplatu, mada ja mislim da cena smesna i simbolicna
cim stigne platica uplacujem hihihi![]()
jedva cekam
ja sam vec bila donator na tom sajtu na kom sam visila i to sam uplacivala mnogo vise od ove nase simbolicne preplatice
i da Vina, juce sam prvi put slusala snimak Lujzinih afirmacija -ja to mogu - tvoj snimak na slusalicama, do sad sam slusala samo na kompu
ovaj filling ja ne mog da opisem
kupam se u zracima sunca, hodam, meditiram hodajuci, ne vidim nikog, ne cujem nikog u vezi sam sa samom sobom i sa afirmacijama
slusam ja tako i poskakujem od srece i desilo mi se par pua da sam zaplakala od srece,na sred ulice, idu mi suze, nisam mogla da savladam toliki nalet, tolike kolicine srece da sam u nekim momentima morala da udahnem jace ne bi li nadisala jos malkice vazduha da se ne "udavim" od srece i to sve zbog nacina na koji si izgovorila afirmaciju, s kojom radoscu, blagosti, verom u to sto izgovaras!!!
osetila sam radost, mir, blagostanje, spokoj i neizmernu srecu
bas sam dozivela poravnanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a pri tom ja imam tu knjigu ja to mogu ali nikad do sad nisam dozivela ovakvo iskustvoooooo
hvala ti
ljudi, stvarno vas volem
DVnecu da ti pricam nis, upoznaj ih sama pa ces da vidis kako su to dve diiiivne osobe
i leci i tamaris
ne mogu da ih opisem koliko su diiiivneeeeeeeeee![]()
![]()
![]()