ja znam da je moj decko idealan za mene(a i ptice na grani ovde znaju da imam bas dugu vezu

) ... po tommmme .... sto.... ne znam !
i necu znati nikada

i stalno cu da otkrivam nesto novo o njemu I U TOME JESTE CAR

a sta planirate drugo da radite sem da se upoznajete mesec, 6 meseci , 5 godina... 50 godina ???
da gardite vezu i zivot tako sto cete biti okrenuti jedno-drugome i vasem upoznavanju ???
razocaraces se samo ako ti verujes u to da ces da se razocaras u suprotnom sanse nema za to ( potpisujm gde god treba

)
jer ces u suprotnom ti poceti da sumljas i da mislis sve lose stvari o njemu i da je on pokvaren i bezobrazan i da te samo laze i privucices jos i ljude koji ce isto to da ti pricaju ( jer su oni imali slicna iskustva jer su i njih lagali ii mazali...) jer slican -slicnog privlaci to je zp , pa ces i ti privuci drugarice i poznanice sa slicnim iskustvoj kao tvojim mislima , a on ce i poceti da radi to cega se ti plasis ili mozda i nece ali ti ces ga tako videti a to mu dodje isto
ali sva sreca , to u samo misli !

soloni sve te tamne oblake ako ih ima da nebi privkla jos toga
pocni od stavke da je on divan ( kao i sto jeste ) i da je savrsen za tebe i da nije slucajnost sto si bas njega i bas sada upoznala - i tu stani i neka tako ostane zauvek

upoznaces ga , imate svo vreme ovog sveta da pricate iskreno i uverices se da je on zaista divan

.. i onda ces da privuces isto tako divne parove i divne ljude i divne misli i lepo okruzenje ... i kada shvatis da je osecaj prelep kada si u takvoj vezi nizasta na svetu neces odustati od nje , nikakvih '' crvica'' nece biti , ni glavu da promole

... samo leptirici