Da li ima nekoga iz Novog Sada koga interesuje i ko podržava učenje Moojija?
Pozdrav!
MOOJI [Satsang ]
Re: MOOJI [Satsang ]
Kako ja nisam bas preupucena u duhovne vođe i tako tome to
ali kada sam ja vidila ciku Mooji-a ajmeeee on je meni tako.....
ma nemam tu rijec da se izrazim... PrePRePRE mi jeeee tako nekako smiren, dobar, mio, drag
Volim ga volim
kada sam imala neka pitanja i neke nejasnive stbari u glavi naletila sam na njegove videice koji su mi savrsen odgovor dali
skinila sam si neki dan s tubea sve one vide-e sa prevodom od njega
Pa tako cu ga malo prodobnije popratiti..
Ali on je meni najnaj od svih kojih dam do sada vidjela i cula
Ima nesto posebno
ali kada sam ja vidila ciku Mooji-a ajmeeee on je meni tako.....
ma nemam tu rijec da se izrazim... PrePRePRE mi jeeee tako nekako smiren, dobar, mio, drag
Volim ga volim
kada sam imala neka pitanja i neke nejasnive stbari u glavi naletila sam na njegove videice koji su mi savrsen odgovor dali
skinila sam si neki dan s tubea sve one vide-e sa prevodom od njega
Pa tako cu ga malo prodobnije popratiti..
Ali on je meni najnaj od svih kojih dam do sada vidjela i cula
Ima nesto posebno
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
Sa Muđijem sam se prvi put susrela (i bukvalno - imala sam tu sreću) pre tri godine u Indiji, bila sam na nekoliko satsanga....... Ma, ne znam šta da dodam ... uostalom, svi mi koji ga volimo znamo o čemu govorimo - on pleni svojom pojavom, vedrinom, beskrajnom mudrošću i toplinom... Izvanredan duhovni učitelj, svakako jedan od najinspirativnijih učitelja današnjice. Ne smatram sebe ni za čijeg sledbenika, ali je prosto neverovatno kako se njegova mudrost uvlači pod kožu - nema dana da ne pomislim na neke od njegovih reči - nema životne situacije u kojoj njegova mudrost ne može da se primeni.
Rado gledam njegove klipove, a beskrajno mi je žao što nisam nakupovala njegovih knjiga kada sam imala šansu... Ali, ispraviću i to, nadam se
Rado gledam njegove klipove, a beskrajno mi je žao što nisam nakupovala njegovih knjiga kada sam imala šansu... Ali, ispraviću i to, nadam se
Jako poštujem Moojijevo učenje, koje sam prepoznala bićem. Verujem mu i volim da ga slušam. Njegove reči su toliko žive, slikovite i lako razumljive samo srcu.
Slušam njegove videe sve koji su prevedeni na Srpski, jer govorim engleski slabo, ali njega prilično razumem čak i na engleskom....čudno je to ali divno.
Volela bih pročitati njegove knjige veoma!
Pozdrav.
Slušam njegove videe sve koji su prevedeni na Srpski, jer govorim engleski slabo, ali njega prilično razumem čak i na engleskom....čudno je to ali divno.
Volela bih pročitati njegove knjige veoma!
Pozdrav.
Evo jednog fenomenalnog videa, gde Mooji govori suštinu svoga sagledavanja!
http://www.youtube.com/watch?v=sA8ZA2Jv ... T&index=94
http://www.youtube.com/watch?v=sA8ZA2Jv ... T&index=94
Predivan je Mooji, jedan od mojih prvih učitelja. Duboko poštovanje
Mooji je fenomenalan.Ja sam ga prvi put pogledala pre par meseci i od tad konstantno pratim njegova ucenja.