Dragi i mili Božanski Ratnici Svetlosti, svi vi posebno koji meditirate, jer time pomažete drugima da nam se pridruže. Volim vas i radujem se sa vama, što osećate divne osećaje dok meditirate.
Jeste...divna energija prožima sve i stalno jača sve više i više....
Svaka meditacija je sve moćnija...
Sa vama sam svaki put kada meditirate i 18h i u 22h30.
Hoću da vam kažem, da uvek u meditaciji u jednom trenutku, kada sam potpuno opuštena i sve sam već uradila šta sam osećala, obratim se majci Zemlji i pitam je šta je to što mogu na bilo koji način da učinim za nju. Verujte dobijam toliku erupciju neke energije, koja me preplavi i smejem se i plačem, osećam da mi se govori na nekom planu. Ima još nešto što bih podelila sa vama, a to je jedna molitva koju sam dobila od mojih prijatelja. Oni su mi rekli da ju je napisao Ven Dajer i ova molitva može da upotpuni našu zajedničku meditaciju a glasi.
Zahtevam, da ovde i sada trajno vladaju ljubav, mir i radost u meni i oko mene.
za moju ličnu korist i najvišu korist za sve stvoreno.
( osetite u sebi emociju ljubavi )
I na kraju kažemo;
Ja sam ljubav, radost i mir.
Nemojte da vam zasmeta ovo zahtevam, jer to govori Božansko u vama.
Pozdrav svima koji su se pridružili našoj zajedničkoj akciji, verujte to je nešto jako divno što radimo, korisno za nas sve i potrebno ovom trenutku.
Puno, puno pozdrava, članu 257, dragoj Sarah i dragoj Monji. Ljubim vas Sveeeeeeeeeeeeeeee!
ZajedničkaMeditacija Ratnika Svetlosti
Re: ZajedničkaMeditacija Ratnika Svetlosti
Znam za ovu meditaciju. Primenjivala sam je jedan period svakodnevno. Efekti su cudesni ponovo cu meditirati, ovog puta u veeeelikom drustvu!!! Hvala Leci sto si me opet podsetila na nju. Cmokic!
Drago mi je Linda da nam se pridružuješ. Što više ljudi, više svetla, energije i pozitivne vibracije.
Hvala ti!
Hvala ti!
- nasmijano Sunce
Cao:))))
Eto,i ja meditiram u 18h vec pola godine,tako da znate,da ima tu jos dodatne energije
Ove rijeci cu da ukljucim u meditaciji od nocas!
Jedva cekam!
Eto,i ja meditiram u 18h vec pola godine,tako da znate,da ima tu jos dodatne energije
Ove rijeci cu da ukljucim u meditaciji od nocas!
Jedva cekam!
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
Radosna sam što si nama, super! Videćeš, divna energija se razvija, sve žešće i žešće, uživaćeš, ljubi te Leci.
Jeeeeeeeee
Jeeeeeeeee
sve pohvale za ovako krasnu ideju ja sam odusevljena, ja bi vam se vrlo rado pridruzila samo sto neznam puno o meditaciji, i nikad prije to nisam radila, pa me samo zanima dali ima kakve veze to sto sam pocetnik i ocu li ja to odradit kako treba? usput bi htjela dodati da dok sam citala ovo moj osmijeh na licu nije se mogao sakriti:)) sasvim slucajno sam naletila na ovu temu a bila sam lose raspolozena, sad se osjecam sjajno cudesno je kako je samo malo potrebno sa se vibracija podigne, hvala ti leci , a i svima ostalima naravno veselim se nasoj zajednickoj meditaciji
Draga happiness , dobro došla u naš klub zajedničke meditacije!
Nema nikakve veze što nikada nisi meditirala, evo prilike za prvi put!
Najvažnije je da si opuštena i da nemaš nekih zahteva prema sebi da moraš sve poraditi i biti savršena.
Kako god budeš meditirala, biće dobro!
Sedi udobno bilo gde na mirnom mestu ili na krevetu i opusti se. Opusti telo i mišiće, koliko god budeš mogla. Počeće mali trnci kroz celo telo, kao kada ti utrne noga npr. To je normalno i prirodno i samo se opusti, pomisli na sve nas ratnike svetlosti, blagosiljaj nas , pa maku zemlju, prirodu, biljni i životinski svet, vodu, stenje i kristale i vazdih koji dišemo. Posebno blagosliljaj sa ljubavlju majku zemlju. Uz sve ovo svojim rečima reci sve što budeš želela ali ništa ne moraš, najvažnije je osećati srcem ljubav prema svima koje sam ti spomenula i prema majci zemlji. Govori samo toliko koliko ti prija i uživaj u opuštenom stanju. Ništa nije slučajno i ovo je dragocen trenutak za tebe da otpočneš meditirati, jer to je jako lekovito i dragoceno za duhovni razvoj. Puno te pozdravljam i ljubim. Leci
Nema nikakve veze što nikada nisi meditirala, evo prilike za prvi put!
Najvažnije je da si opuštena i da nemaš nekih zahteva prema sebi da moraš sve poraditi i biti savršena.
Kako god budeš meditirala, biće dobro!
Sedi udobno bilo gde na mirnom mestu ili na krevetu i opusti se. Opusti telo i mišiće, koliko god budeš mogla. Počeće mali trnci kroz celo telo, kao kada ti utrne noga npr. To je normalno i prirodno i samo se opusti, pomisli na sve nas ratnike svetlosti, blagosiljaj nas , pa maku zemlju, prirodu, biljni i životinski svet, vodu, stenje i kristale i vazdih koji dišemo. Posebno blagosliljaj sa ljubavlju majku zemlju. Uz sve ovo svojim rečima reci sve što budeš želela ali ništa ne moraš, najvažnije je osećati srcem ljubav prema svima koje sam ti spomenula i prema majci zemlji. Govori samo toliko koliko ti prija i uživaj u opuštenom stanju. Ništa nije slučajno i ovo je dragocen trenutak za tebe da otpočneš meditirati, jer to je jako lekovito i dragoceno za duhovni razvoj. Puno te pozdravljam i ljubim. Leci
Pridruzila sam se sredinom januara meditaciji u pola jedanaest i osecaj je fenomenalan. Inace imam problem sa koncentracijom. Citam po dve teme, dva filma mogu da gledam u isto vreme, brzo mi dosade stvari, prebrza sam i ne citam sve pazljivo i to me nervira kod sebe. Od kako meditiram ,negde od letos, stvari su znatno bolje i bice jos bolje, znam to , osecam. Ova ideja za kolektivnu meditaciju je odlicna, ovo ima ogromnu moc.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Draga DenVik, meditacija je čudo. To je kao da te svaki pu kada meditiraš neko okupa i spere sa tebe puno toga što ti više ne treba. Zato razumem tvoje promene, a biće ih još više.
Pozdrav.
Pozdrav.