afirmacije za bolji fizicki izgled :) ;)

Teme o radu foruma i "čekaonica".

Čekaonica -> Ako ne znate gde biste započeli temu postujte je u ovaj forum pa ću je premestiti.

Kućni red pogledajte ovde.

Najbolji način da započnete novu temu pogledajte ovde
jaspis

Re: afirmacije za bolji fizicki izgled :) ;)

Post by jaspis »

Hvala ti Krijesnice na ovom postu
Kao što napisah negdje i ja želim smršaviti, vježbam, pazim šta jedem i zato mi je ovo što si napisala vrlo korisno...
Imam jedne hlače iz mršavije faze i zamišljam se da ih nosim i onako da su mi taman da još malo ima lufta ;)
Primjenit ću ova tvoja iskustva kako bih izgubila kilice na najbolji način za mene i kako bih pri tome ostala zdrava :)
Od kada si govorim da se volim lice mi se bas lijepo ocistilo
kosa mi ne ispada vise nenormalno kao prije
opcenito mi je koza ljepsa a puno manje se trackam kojekakvim kremicama nego prije
Kupujem one jeftine sampone u dm-u i ljepsa mi je kosa nego kad sam davala za sampon preko 100 kn
Ljudi mi govore da bas nekako zracim...
Jedini je problem u svemu tome sto mi kosa raste kao luda tak da svaki cas trebam ici na sisanje ;)
Ajd jos ovo iza ali siske uh :D rastu i rastu :)eto, tražila sam i dobila ;)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

http://www.youtube.com/watch?v=sk9n4MdZ ... 4A6DFA07B7

ovaj deo filma (klip broj 8) mi je prava asocijacija na ovu temu :)

ja sam zelela manje kukove(kada sam bila u pubertetu,kao sto je moja drugarica imala) - tu sam pogresila :)
to sam i dobila

devojke , ljubim vas :* :* :* :*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Jaspis, tvoja situacija je ipak malo drugačija, jer ti želiš smršaviti ali istovremeno voliš sebe i brineš o sebi. Ja sam tada bila jako depresivna i mrzila sam cijeli svijet, zato i nije bilo ljepšeg načina da smršavim...možda, da sam bila veselija i vjerovala u sebe, bih dobila lijepu liniju, ali bez bolnice i ikakvih pretraga. Zato je jako bitno vjerovati sebi i voljeti sebe, prije nego što se bacite u bilo kakav drugi posao.

Ne govore ljudi bezveze da promjena počinje iznutra i da najprije moramo voljeti sebe, da bismo voljeli druge. Ako ne volite sebe, nitko vas neće voljeti umjesto vas samih, pa čak ni sam Zakon privlačnosti. Ako ste drski kada nešto tražite, to ćete i dobiti, ali na isti način na koji ste i tražili. Ja sam htjela biti ljepša, a istovremeno sam se mrzila. Očigledno da to baš i ne ide tako :D Ako ništa drugo, sav taj cirkus koji sam prošla me naučio da sama sebi moram biti najvažnija, i da mi nitko ne može pružiti onoliko ljubavi koliko ja to sama mogu učiniti. Onoga trena kad sam se počela zahvaljivati za sve što imam, pa čak i za samu činjenicu da dišem i da sam živa, moje zdravlje se počelo popravljati. ;)
Зоран

Post by Зоран »

Sastojci od koga je ego napravljen su: fizički izgled, ponašanje i životne okolnosti. Kada prepoznamo mešavinu ovih sastojaka u bilo kojoj razmeri u svom iskustvu, to znači da je ego prilično prisutan. Samo je potrebno odvojiti se od njega.... Ja na to tako gledam.... :D
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Zorane kako se to konkretno odražava na ovu temu? Ovo što si rekao je jako uopšteno :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Зоран

Post by Зоран »

Izvinjavam se na uopštenosti. Evo, pokušaću malo da pojasnim. Kada ego prevlada u nama, onda nam nešto u fizičkom izgledu, ponašanju ili životnim okolnostima ne odgovara u nekim momentima i biramo da svoje misli usmerimo ka egu.
Afirmacije koje bi, po mom mišljenju, bile prikladne u tim momentima, treba da budu usmerene od ega, a ne ka njemu.

Mi smo uvek to što jesmo, samo ponekad izaberemo misli koje ne idu u prilog tome. Sve misli koje vode ka boljem fizičkom izgledu, su misli ega, jer mi smo savršeni i kao takvi ne treba da dovodimo u pitanje ni fizički, ni mentalni, emocionalni, kao ni svaki drugi vid svoga savršenstva...:)
DenVik

Post by DenVik »

Jesi ti "onaj" Zoran? Iz Zemuna? :D
Mozes li nesto da napises o sebi, u" predstavi se" temi? Hvala
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Зоран

Post by Зоран »

Ne, nisam iz Zemuna. A što se predstavljanja tiče, biće prilike i za to...:)
DenVik

Post by DenVik »

Mislim, mudro zboris Z, pa reko` ako imamo nekog popularnog na sajtu :mrgreen: nista ne bi falilo.
Ma, pustimo mene, predstavices se kad osetis potrebu za to, sve ok.
Ne zameri.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Зоран

Post by Зоран »

Za zamerke je potreban razlog i volja... A ja je baš usmerio u drugom pravcu...:) I, osetio sam potrebu da nešto napišem u svrhu predstavljanja...:) Pozdrav...
Post Reply