''alarmantne'' situacije koje bude svest

Odnos, komunikacija, interakcija sa ljudima oko nas. Kako, šta, zašto? Mame, tate, braće, sestre, prijatelji, poznanici, partnerke, partneri, žene, muževi, kolege...
Krijesnica

Re: ''alarmantne'' situacije koje bude svest

Post by Krijesnica »

Ja danas službeno odustajem od otvaranja ikakvih tema na ovom forumu jer, čim dobijem ideju, tu se pojavi ili Jovana, ili jaspis, ili Felisiti ili bilo tko drugi i otvore temu. Pa dobro, gdje vam je dozvola za krađu ideja?! :lol: :lol:

Šala mala :D
Inače, da, kada postavimo pitanje i tražimo odgovor, baš i nemamo tu moć da oblikujemo način na koji će odgovor stići.
Univerzum se uvijek pobrine da ga ne moramo dešifrirati, stoga odgovori i budu tako kruti, surovi i jasni, kako slučajno ne bismo ostali zbunjeni i sebi stvorili još prostora za razmišljanje o istom. "Evo ti odgovor, shvatila si - sada piči dalje", tako ja to gledam. Recimo, meni se zgadio i život i sve oko mene, bilo mi je toliko zlo od svega da sam se počela iskreno nadati vlastitoj smrti. Par mjeseci je bilo dovoljno da dođem na korak do smrtonosne bolesti i završim u bolnici. Ono što sam tamo vidjela i doživjela doista mi se zgadilo još više. Tada sam počela cijeniti život kakav sam imala izvan bolnice i počela se moliti da se vratim u to normalno stanje. Zahvaljivala sam se što moja situacija nije još i gora, kao kod nekih drugih bolesnika koje sam ondje vidjela. Također sam bila zahvalna što nitko od mojih bližnjih nije toliko bolestan.
Od tada je moje zdravlje počelo ići na bolje. Doduše, cijeli proces je prilično usporen, ali vjerujem da to ide u skladu s mojim ozdravljivanjem na emocionalnoj bazi. Ono što se dešava unutra, dešava se i vani.
Felisiti

Post by Felisiti »

Krijesnica wrote:Ja danas službeno odustajem od otvaranja ikakvih tema na ovom forumu jer, čim dobijem ideju, tu se pojavi ili Jovana, ili jaspis, ili Felisiti ili bilo tko drugi i otvore temu. Pa dobro, gdje vam je dozvola za krađu ideja?! :lol: :lol:
:shock: Ti to mene optužuješ da sam lopov?! Sad ću da pozovem policiju i ima da te pojede mrak. :D :D <3 <3

Kod mene nije bilo neke specijalno alarmante situacije, više mi je ceo život bio alarmantan, smučio mi se što reče Krijesnica, i onda sam krenula da se čupam sa dna, hvatala se za slamku, pa polako mic-po-mic gurala dalje dok nisam nekako isplivala.
Bilo je teško i još bude po nekad, godinama živeti na jedan način, a onda rešiti da hoćeš drugačije, menjati sve što se može promeniti, prvo naravno sebe, a onda se i sve oko mene menjalo. I dalje se menja, a ja sam sve zadovoljnija sobom i životom koji živim i sad se ponosim što sam preživela one "mračne godine" jer da ih nije bilo, nikad ne bih bila ovo što sam sada i ne bih toliko neiscrpno želela da saznam što više i da radim na sebi.

Sve što te ne ubije, to te ojača - živa istina. :)
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Nije ni cudno sto nam se teme preklapaju,kada se na ovom forumu zajedno razvijamo,ucimo i napredujemo zajedno :-)
:-*:-*:-*:-*
@felisiti , da to cesto govorimo :)
a i ono '' sve sto mogu jeste- da iznova pobedjujem sebe '' :)
ali i '' najjaci je onaj koji moze sebe da obuzda i pobedi'' :* :* :*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Post Reply