Mobilni telefon koji uvek zvoni

Svesnost, svesnost sadašnjeg trenutka, prisutnost
DenVik

Re: Mobilni telefon koji uvek zvoni

Post by DenVik »

Gle, dryg Clan je teta Lija. Dobro dosla.( a sto zmuri? meditira)
Jo10, jooj ko da slusam sebe od pre par godina.
Naucila sam da kazem NE, tu jednu lepu i kratku rec, svaki put kad NE stvarno i mislim. Zna se sta je vazno, sta nije.
Jo10 sve dok udovoljavas drugima, u bilo cemu i zavisis od njihovog ocekivanja-od tog posla nema nista. zapitaj sebe, ko je tebi vazan, sa kim ti zelis da podelis svoje slobodno vreme? Prodji me se tih koji nisu bili tu kad je trebalo, pa ih sad kao grize savest( o njima se radi, jel?)pa bi da se izlece preko tebe, ali ne ide?
I naravno, kao i u postu iznad, kad sam pocela da cenim sebe i svoje vreme,pocela sam da se okruzujem ljudima koji to isto cene.
A i stekla sam taj utisak iz tvojih postova da zivis takav zivot, milion ljudi, milion reci, stotinu rodjaka itd...a gde si ti??
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Ja sam donedavno imala situacije da me sa posla bukvalno stalno "zivkaju" ,pritom nikad nije nista hitno ni bitno da ne moze sacekati sledeci dan.Bila sam "kulturna" i uvijek se javljala.Onda sam uvidjela sam koliko me to opterecuje,u smislu da me uznemiri,ili me prekine u odmoru,meditaciji,lencarenju, bilo cemu i odlucila sam da to promijenim.E sad zadnji put se slicna situacija dogodila prije 2 dana i mahinalno sam se javila,hahahaa,tek kad sam spustila slusalici skontam da nije trebalo da se javim,tj sjetim se svoje odluke,ali valjda treba malo vremena da se naviknem na novi rezim.Inace imam par drugarica koje su cesto zvale i duuuugo,preduuugo pricale o-nicemu.Ali bukvalno nicemu.I onda se to promijenilo kad sam se ja sa sobom skontala da necu to vise,htjeli-ne htjeli to iscrpljuje,bar za sebe znam posigurrno,kad mi neko prica o tome u kakvu boju je komsinica koju ne znam i necu da znam i nikad je necu upoznati ofarbala kuhinju,koliko su placenu majstori,blablaBLA!I inace sam osoba koja ne voli ni da gnjavi ni da je gnjave ,kazes sta imas i to je to ,bez epsko-lirskih elemenata.Tako da je moj savjet-filtrirati kada se zelis javiti pa ce se i ljudi navici.Inace ako bi se to pokusalo obajsniti osoba koja "smara" bi to tesko prihvatila,jer cim non-stop zivka ne vjerujem da bi uvidjela da to moze nekog opteretiti.Dakle filtrirati,smanjiti tonove ili se ne javljati pa sve dodje na svoju,zdravu,dozu.Komunikacija je super ali i Silence rules!
NOETIC SPARkLE
jaspis

Post by jaspis »

meni nesto telefon ne radi najbolje u zadnje vrijeme, koci se rusi i ne zvoni, onda ponekad i kad zvoni a ja se ne javim imam dobar izgovor jer svi znaju da je telefon na izdisaju hehe
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
DenVik

Post by DenVik »

Jo10 je u stvari nama dolu nogu? kao mobilni, ovo ono, zvoni, nema se vremena. Ona nas otkacila.
Eee, a ja mislila da je to ljubav za sva vremena( neka, volim kad sam naivna, to najvolim kod sebe, retki ali prisutni trenutci :mig: )
Jo tebe nema, a mi i film snimili u medjuvremenu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ma gde je taj film ? da dam svoj licni doprinos :))))

:D nemam vremena da pisem vise , od sada samo telefoniram :D

DenVik
DenVik wrote:A i stekla sam taj utisak iz tvojih postova da zivis takav zivot, milion ljudi, milion reci, stotinu rodjaka itd...a gde si ti??
sinoc sam tek videla pitanje ,ali sam bila preumorna da odgovaram,
i ja se pitam ponekad gde sam ja ?!
pitanje ti je fenomenalno :) :) :)
nemam pojma.. i ja se cesto pitam gde sam ja u masi ljudi i dogadjaja i reci i zapazanja ...ja sam mislila da sam sve to ja ... nemam pojma
razmislicu ''gde sam''
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Post Reply