Mislim da bi svi trebali sa sobom u novčaniku nositi papirić s ovom rečenicom.leci wrote:Dobro je i dragoceno znati, nije dobro i potrebno upoređivati se sa drugima jer smo jedinstveni univerzum u malom i baš ovakvi smo savršeni i spicifični i neponovljivi.
Ljubomora i zavidnost
Re: Ljubomora i zavidnost
- jovanajovana10
brandzi ,naravno da je prirodno i jako me raduje sto govoris o temama koje se poklapaju sa tvojim trenutnim zivotnim iskustvima ... nekako mi se cini da se tada izvucm maksimum ,samo kada govorim o onome sto me trenutno preokupira ... tako da te razumem
jakoooooo mi je drago sto sam nasla sebi slicne ljude ovde na forumu sa kojima mogu da podelim svako svoje zapazanje , koji su spremni da podele samnom svoje najintimnije i svoje istinsko misljenje
hvala ti sto si ovde !
:*
leci,
mislim da sam nasla odgovor u ovoj tvojoj recenici :
to je prava recenica koja mi je bila potrebna,
evo i zasto,
u jednom trenutku kad-tad covek shvati da je zivot jako kratak ,neko to shvati u 70 ,neko u 20godina (slusala sam moju mamu ovih dana malo)
i u tom periodu vecina ljudi bi valjda volelo da ima i nema sve jer se uplasi da ce zivot proci a on nece nikada imati svetle oci, lep auto, dobar posao , plavu kosu, 3 ljubavnika, 2 muza, putovanja..... ma 100 stvari koje zeli i NE ZELI
ali ipak zivot se ucini prekratak ,pozelimo da tokom njega neki kazu '' prozivimo''
zapravo, ja sam ovu temu pokrenula kada sam cula vest da je moja drugarica iz detinjstva koja se udala u 19godina i koja ima vec dete od 4 godina umedjuvremenu zavrsila jos jednu srednju skolu i pocele da radi kao vaspitacica
pomislila sam kako je ona uspela da ima dete i porodicu i da se zaposli na dobrom mestu a ja ne
ucinilo mi se da sve to zelim
u sustini JA SAM POZELELA TUDJ ZIVOT
i svaki put kada budem bila ljubomorno bicu svesna da ja zelim tudj zivot ,da mi nije dovoljan moj jedan nego da hocu jos par tudjih zivota ,
to tako ne funkcionise
ja bih volela da budem profesor, kozmeticar, vaspitac, istrazivac, umetnik, medicinar, ekolog i da radim sve te poslove u ovom zivotu
i da imam svoj zivot i par tudjih jos -a to tako ne moze jer bih morala da zivim 234 godina, neizvodljivo je
a i '' zivi zivot jer je jedan'' se kosi sa mojim misljenjem ,ja ne verujem da je jedan zivot , pre bih rekla ''zivi svaki zivot kao da ti je poslednji (a nije)''
tako da ima vremena ....
nesto jako dobro je proizislo iz svega, ove godine za moj rodjendan i danas sam shvatila da je moja buducnost blistava
i kako god bilo , u bilo kojoj varijanti
zivela ovde ili onde i radila bilo koji posao , imala dvoje ili petoro dece ili imala bilo kakav zivot ja sam UBEDJENA vise nego ikada da je moja buducnost zasigurno predobra , predivna,
nikako ali nikao ne moze biti losa !
sta god radila i gde god bila bice savrsemo JA SAM SASVIM SIGURNA i ne postoji nilo koje drugo ubedjenje koje u vezi bilo cega imam da je jace od ovoga i postaje sve snaznije.
do skoro ,nocima nebih spavala jer sam BRINULA za voju buducnost ,kao da ce mi neprospavana noc pomoci , ali nisam smela da zaspim koliko sam brinula da ce se nesto otrgnuti kontroli ako zapim ....pa onda tako neispavana pronadjem zrtvu svoje ljubomore koja je srecna ,pa pomislim ''zelim i ja da budem srecna, mozda je to recept za srecu'' ali cu pre toga biti ljubomorna malo na nju dok ja ne uspem da budem ona a onda cemo se divno druziti -ovim sto sam rekla surovo sam iskrena
danas spavam mirno i na vreme i bezbriznija sam
nekada se ljubomora javi ali ako , pokrene mnoga dublja pitanja i resenja
ljubomora je samo povrsinska stvar mnogo dublje se zagledam i otkrijem neverovatne stvari o sebi
ljubomora nije nista posebno u odnosu na srecu, tugu, bol, bes.... sve su to samo osecanja , stavljam ih u isti ''kos''
jakoooooo mi je drago sto sam nasla sebi slicne ljude ovde na forumu sa kojima mogu da podelim svako svoje zapazanje , koji su spremni da podele samnom svoje najintimnije i svoje istinsko misljenje
hvala ti sto si ovde !
:*
leci,
mislim da sam nasla odgovor u ovoj tvojoj recenici :
zasto mi zelimo stvari koje nam ne trebaju a drugi su srecni jer ih imaju ?leci wrote: Na nama je da pratimo svoje unutrašnje biće koje će nam reći šta je to za nas, jer puno toga što drugi poseduju mi ni ne želimo istinski, nama ni ne treba.
to je prava recenica koja mi je bila potrebna,
evo i zasto,
u jednom trenutku kad-tad covek shvati da je zivot jako kratak ,neko to shvati u 70 ,neko u 20godina (slusala sam moju mamu ovih dana malo)
i u tom periodu vecina ljudi bi valjda volelo da ima i nema sve jer se uplasi da ce zivot proci a on nece nikada imati svetle oci, lep auto, dobar posao , plavu kosu, 3 ljubavnika, 2 muza, putovanja..... ma 100 stvari koje zeli i NE ZELI
ali ipak zivot se ucini prekratak ,pozelimo da tokom njega neki kazu '' prozivimo''
zapravo, ja sam ovu temu pokrenula kada sam cula vest da je moja drugarica iz detinjstva koja se udala u 19godina i koja ima vec dete od 4 godina umedjuvremenu zavrsila jos jednu srednju skolu i pocele da radi kao vaspitacica
pomislila sam kako je ona uspela da ima dete i porodicu i da se zaposli na dobrom mestu a ja ne
ucinilo mi se da sve to zelim
u sustini JA SAM POZELELA TUDJ ZIVOT
i svaki put kada budem bila ljubomorno bicu svesna da ja zelim tudj zivot ,da mi nije dovoljan moj jedan nego da hocu jos par tudjih zivota ,
to tako ne funkcionise
ja bih volela da budem profesor, kozmeticar, vaspitac, istrazivac, umetnik, medicinar, ekolog i da radim sve te poslove u ovom zivotu
i da imam svoj zivot i par tudjih jos -a to tako ne moze jer bih morala da zivim 234 godina, neizvodljivo je
a i '' zivi zivot jer je jedan'' se kosi sa mojim misljenjem ,ja ne verujem da je jedan zivot , pre bih rekla ''zivi svaki zivot kao da ti je poslednji (a nije)''
tako da ima vremena ....
nesto jako dobro je proizislo iz svega, ove godine za moj rodjendan i danas sam shvatila da je moja buducnost blistava
i kako god bilo , u bilo kojoj varijanti
zivela ovde ili onde i radila bilo koji posao , imala dvoje ili petoro dece ili imala bilo kakav zivot ja sam UBEDJENA vise nego ikada da je moja buducnost zasigurno predobra , predivna,
nikako ali nikao ne moze biti losa !
sta god radila i gde god bila bice savrsemo JA SAM SASVIM SIGURNA i ne postoji nilo koje drugo ubedjenje koje u vezi bilo cega imam da je jace od ovoga i postaje sve snaznije.
do skoro ,nocima nebih spavala jer sam BRINULA za voju buducnost ,kao da ce mi neprospavana noc pomoci , ali nisam smela da zaspim koliko sam brinula da ce se nesto otrgnuti kontroli ako zapim ....pa onda tako neispavana pronadjem zrtvu svoje ljubomore koja je srecna ,pa pomislim ''zelim i ja da budem srecna, mozda je to recept za srecu'' ali cu pre toga biti ljubomorna malo na nju dok ja ne uspem da budem ona a onda cemo se divno druziti -ovim sto sam rekla surovo sam iskrena
danas spavam mirno i na vreme i bezbriznija sam
nekada se ljubomora javi ali ako , pokrene mnoga dublja pitanja i resenja
ljubomora je samo povrsinska stvar mnogo dublje se zagledam i otkrijem neverovatne stvari o sebi
ljubomora nije nista posebno u odnosu na srecu, tugu, bol, bes.... sve su to samo osecanja , stavljam ih u isti ''kos''
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Ja nekad prijateljima kazem: "Ljubomorna sam zato sto imas divnu haljinu/haskija (Jovana, i ja ih jako volim )/ ides na neko putovanje na koje bih i ja rado isla" i slicno. Mada, to nije u pitanju prava ljubomora, vise je zezancija u pitanju. A kada sam stvarno ljubomorna na nesto, podsetim sebe da treba sagledati ceo "paket". Tada situacija uglavnom ne izgleda primamljivo koliko je ranije izgledala.
Lekcija je uvek voleti sebe.
- jovanajovana10
slazem se Mila
ceo paket nije ni malo primamljiv obicno !
,, ,, ,,
interesantno , dobila sam dosta razlicitih pogleda na ljubomoru od Mile, Krijesnice, leci ,brandzi, tanite a sa svakim vidjenjem se slazem (^_^) (^_^) (^_^)
:* :* :*
ceo paket nije ni malo primamljiv obicno !
,, ,, ,,
interesantno , dobila sam dosta razlicitih pogleda na ljubomoru od Mile, Krijesnice, leci ,brandzi, tanite a sa svakim vidjenjem se slazem (^_^) (^_^) (^_^)
e ovo sam pomislila dok sam iscitavala temu heheMila wrote: A kada sam stvarno ljubomorna na nesto, podsetim sebe da treba sagledati ceo "paket". Tada situacija uglavnom ne izgleda primamljivo koliko je ranije izgledala.
ali sam htela reci svojim recima
mene je mama ucila da nikad ne budem zavidna i ljubomorna na druge jer oni recimo nesto imaju sto ja nemam
uvek, ali uvek u bilo kojem primeru onoga kao srecni su , ona je meni pokazivala gomilu "prljavog vesa" i kad sam to shvatila nikad ali nikad nisam pozelela tudj zivot ili bilo sta drugo
i to vam potpuno iskreno i fer govorim
ali bila sam ljubomorna i posesivna veoma u vezi
dok naravno nisam shvatila da ja prevo
nikog ne psedujem!!!
do same sebe
i pnovo se vracamo nasem temelju rada na sebi
ljubomora je vid nesigurnosti
nesigurnost se javla iz ne ljubavi prema sebi
iz neprihvatanja sebe bas takvima kakvi jesmo sto leci kaze jedinstveni i neponovljivi
joj kako voli sebe
vise od svega , vise od dragog, sbe i ceru kao da podjednako volim, ali ipak makar za nijansicu vise sebe
dakle ako imamo tu bezuslovnu ljubav, prevashodno prema sebi a onda i prema drugima nema mesta ljubomori
dakle volite, cenite sebe
uzivajte u sebi
u svom zivotu bas takvom kakav jeste
jer moj zivot bas takav kakv jeste je bas takav savrsen za mene!!!!
i sem toga
i prevara vam na isto dodje
nedostatak ljubavi prema sebi
niti mi treba ko drugi
niti mi treba neciji tudj zivot
niti mi treba nesto od onoga sto neko drugi ima a ja mozda nemam
heeeeeeeeeeeeeeeej
pa niko nema mene
a ja sam divna, krasna pametna, lepa, dobronamerna ma savrsena hihihih
puna ljubavi
pa sto bi ja zelela nesto drugo ili nesto tudje do same sbe
joj sto se volim hihihihi
al ozbiljno se volim bas takva kakva jesam
i o cemu mi ono pricamo....???
a da o necemi sto ja vise ne poznajem
o thanks God na tome
- jovanajovana10
pozitivo, potpuno se slazem sa tobomo sto se tice ljubomore u partnerskim odnosima (moj post u temi ,da se ne ponavljam http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... mora#p3560 )
jako sam srecna zbog tebe ,zaista , tako i treba ))))))))))) :* :* :*
zavidim ti sto tako volis sebe (salim se malo)
ljuuuuuuuuuuuubim teeee
jako sam srecna zbog tebe ,zaista , tako i treba ))))))))))) :* :* :*
ljuuuuuuuuuuuubim teeee
Potpisujem ove reci, samo sto se ovog puta ne salim .jovanajovana10 wrote:
Jovancice
hajde da ovo preformulisemo i razgranicimo sta je ljubomora a sta kad usrecujes ljude
dakle
"ja sebe cesto nalazim u situacijama - ona ima lepse oci od mene "
jes, djavola lepsa pa sigurno imas nesto lepse od nje!!!
mani se toga, nemas pojma sta skriva, veruj mi, ti vidis samo spolja a ne ceo paket
hihih, stoga
lepotoce moja, voli sebe vise no ikoga na svetuuuu!!!
ona jeste lepa koja god ali ti imas nesto sto ona nema, unutrasnju lepotu, dobrotu, iskrenost, spontanost, dobronamernost, veselost...i jos mnogo sta sto ja ne znam a ti znas o sebi najvise
draga kad razmislis ovako njena lepota je umanjena mnogostruko
dalje
on ima ogromnu platu ,
pa sta, vizualizuj, radi na sebi i ti ces imati, sta ti fali i ovako!!!
ona se vidja sa deckom a moj decko radi , pa sta!!!ona ce se videti sad a ti posle, a ona ce biti posle sama hihih
ja nisam polozila ispit a drugarica jeste ---- LJUBOMORNA SAM
ha, ha
pa sta!!!!
polozices drugi put a ona mozda nece
o pobogu, zar je tesko biti srecan zbog tudje srece, napredovanja, radosti
joj kad se setim koliko su samo mrzeli na fakultetu moje radovanje zbog tudje lepe ocene, polozenog izpita, tudje srece, a nisu ni svesni koliko bi bili srecni da su srecni zbog drugih!!!
nema mesta ljubomori kad u potpunosti volis sebe , svoj zivot i sve u vezi sebe
ja verujem draga da ti nisi zapravo ljubomorna na sve njih vec srecna sto je njima tako u tom trenutku a tebi nije!!!
osluskuj sebe u momentima kad se tebi desava njima ne
probaj
i videces koliko to lepote donosi
kad ne gledas druge vec sebe!!!
recimo, ja sam juce rekla Leci kako je Vina srecna sto ima takvu majku i sto ona ima takvu cerku i sto Vina ima Ivana i sto Ivan ima nju
ali mi nijednog trenutka nije palo na pamet da sam na njihovom mestu
jer ja kao ja ne bi funkcionisala u takvim zivotima
oni imaju savrsen zivot za sebe
i meni jaaaaaaaaaaaaaaako drago zbog toga
ali to nije moj film
ja volim svoj zivot bas takav kakav jeste!!!!
veruj mi
dalje:
" budem srecna zbog drugih ali iskreno srecna oduvek, ali ipak sam ljubomorna i nesrecna zbog sebe komsiji koga ne poznajem sam pre neki dan rekla da sam ljubomorna na njega jer ima haskija od 2 meseca koji je prelep
on se nasmejao i bio je ponosan
a i ja sam jer je on bio ponosan a ja srecna sto mi dozvoljava da se igram sa njim i zivi blizu mene , jos je dobio veliki kompliment"
ovo je prelep gest, samo uvek preformulisi "ljubomorna sam" na "BAS SAM SRECNA ZBOG VAS JER..."
vidi draga moja
nije on bio ponosan jer ima haskija koji je prelep, vec u njemu radi ego na pogresan nacin jer ti stavljajuci sebe u nizi polozaj-on ima ja nemam i pri tom mu to i saopstiti, samo u njemu stvaramo ljudku stranu hehe, bolji sam od nje, ja imam haskija....a pitanje je koliko je srecan uz njega, i pas i gazda, da li je sve tako kako izgleda...
razmisli malo ...sta bi dao da ima tvoje godine i da je zensko...recimo...
ovako kada kazemo nekom srecan sam zbog tebe jer....imas lepe oci, lepu kosu, jer si pametna, jer imas haskija ,jer imas dve kuce i tri vile i ipak ne mozes mirno da spavas jer nemas osecaj sigurnosti... ma sta god hoces...
ti ostajes ti
ne nipodastavas sebe a velicas iskreno onog drugog
usrecujes ga na pravi nacin koji ne remeti tebe kao licnost!!!
a tp j poentaaaaaaaaaaaa!!!
voleti sebe
draga moja
voli se
jer ti si jedinstvena, jedina, neponovljiva i diiiiiivna pozitivna jovancica koju ja mnogo volim i cenim!!!
i jos ovo ovde da preformulisemo:
ljibomorna sam jer drugarica u inostranstvu ima vise novca od mene.
pa sta!!!, i ti ces, vizualizuj, zeli, trazi i dobices!!!
pitanje je koliko je ta drugarica u inostranstvu zaista srecna ili toliko pati a nece nikom da kaze...jer ovako ti si ljubomorna na nju i ona ima lazni privid da je njoj super!!!
ljubomorna sam jer cimerka ima dugu lepu zdravu kosu..
pa sta!!!
na slici koju sam videla imas prelepu kosu
ja kad zelim prelepu kosu ja uzmem periku za ples i zadovoljim se hihihihi
ljubomorna sam jer jedan par rodjaka je sada odputovao u London, drugi par u Majami.
pa sta, ko zna sta tebe ceka u zivotu, zivot je pred tobom draga moja!!!
ljubomorna sam jer je kolega upisao master studije (a ja ne mislim da je to zasluzio,ali ko sam ja da mislim o tome) ....
pa sta, samo on zna kako ce to zavrsiti i gde ce i kako raditi, to je njegov zivot
moj dragi je fakultet upisao preko veze ja sam, moj dragi je svaki posao nasao preko veze, tj drugi su mu nalazili, ja sama
ja voooolim sto sam sposobnija pa sve nalazim i radim sama!!!
o boze koliko se volim, svakim danom sve vise ,
i deeeeeelim svu svoju ljubav vama, svakodnevnooooooooooooooo!!!
ti kazes jovancice da si svima rekla da si ljubomorna:
"svima sam to rekla ili cu reci SA ISKRENIM OSMEHOM uz cestitke i radovanje"
svima kazi , kazi im sve, samo drugacije
SRECNA SAM ZBOG VAS JER...
volim te jovancice bas takvu kakva jesi
zaista si mi draga!!!!
i mila , jovana
meni ne prija reci mi da je neko ljubomoran na mene
recite mi da sam vas usrecila i to ce biti vise nego dovoljno
dajem i imam ljubavu izobilju!!!!
volem vas!!!
hajde da ovo preformulisemo i razgranicimo sta je ljubomora a sta kad usrecujes ljude
dakle
"ja sebe cesto nalazim u situacijama - ona ima lepse oci od mene "
jes, djavola lepsa pa sigurno imas nesto lepse od nje!!!
mani se toga, nemas pojma sta skriva, veruj mi, ti vidis samo spolja a ne ceo paket
hihih, stoga
lepotoce moja, voli sebe vise no ikoga na svetuuuu!!!
ona jeste lepa koja god ali ti imas nesto sto ona nema, unutrasnju lepotu, dobrotu, iskrenost, spontanost, dobronamernost, veselost...i jos mnogo sta sto ja ne znam a ti znas o sebi najvise
draga kad razmislis ovako njena lepota je umanjena mnogostruko
dalje
on ima ogromnu platu ,
pa sta, vizualizuj, radi na sebi i ti ces imati, sta ti fali i ovako!!!
ona se vidja sa deckom a moj decko radi , pa sta!!!ona ce se videti sad a ti posle, a ona ce biti posle sama hihih
ja nisam polozila ispit a drugarica jeste ---- LJUBOMORNA SAM
ha, ha
pa sta!!!!
polozices drugi put a ona mozda nece
o pobogu, zar je tesko biti srecan zbog tudje srece, napredovanja, radosti
joj kad se setim koliko su samo mrzeli na fakultetu moje radovanje zbog tudje lepe ocene, polozenog izpita, tudje srece, a nisu ni svesni koliko bi bili srecni da su srecni zbog drugih!!!
nema mesta ljubomori kad u potpunosti volis sebe , svoj zivot i sve u vezi sebe
ja verujem draga da ti nisi zapravo ljubomorna na sve njih vec srecna sto je njima tako u tom trenutku a tebi nije!!!
osluskuj sebe u momentima kad se tebi desava njima ne
probaj
i videces koliko to lepote donosi
kad ne gledas druge vec sebe!!!
recimo, ja sam juce rekla Leci kako je Vina srecna sto ima takvu majku i sto ona ima takvu cerku i sto Vina ima Ivana i sto Ivan ima nju
ali mi nijednog trenutka nije palo na pamet da sam na njihovom mestu
jer ja kao ja ne bi funkcionisala u takvim zivotima
oni imaju savrsen zivot za sebe
i meni jaaaaaaaaaaaaaaako drago zbog toga
ali to nije moj film
ja volim svoj zivot bas takav kakav jeste!!!!
veruj mi
dalje:
" budem srecna zbog drugih ali iskreno srecna oduvek, ali ipak sam ljubomorna i nesrecna zbog sebe komsiji koga ne poznajem sam pre neki dan rekla da sam ljubomorna na njega jer ima haskija od 2 meseca koji je prelep
on se nasmejao i bio je ponosan
a i ja sam jer je on bio ponosan a ja srecna sto mi dozvoljava da se igram sa njim i zivi blizu mene , jos je dobio veliki kompliment"
ovo je prelep gest, samo uvek preformulisi "ljubomorna sam" na "BAS SAM SRECNA ZBOG VAS JER..."
vidi draga moja
nije on bio ponosan jer ima haskija koji je prelep, vec u njemu radi ego na pogresan nacin jer ti stavljajuci sebe u nizi polozaj-on ima ja nemam i pri tom mu to i saopstiti, samo u njemu stvaramo ljudku stranu hehe, bolji sam od nje, ja imam haskija....a pitanje je koliko je srecan uz njega, i pas i gazda, da li je sve tako kako izgleda...
razmisli malo ...sta bi dao da ima tvoje godine i da je zensko...recimo...
ovako kada kazemo nekom srecan sam zbog tebe jer....imas lepe oci, lepu kosu, jer si pametna, jer imas haskija ,jer imas dve kuce i tri vile i ipak ne mozes mirno da spavas jer nemas osecaj sigurnosti... ma sta god hoces...
ti ostajes ti
ne nipodastavas sebe a velicas iskreno onog drugog
usrecujes ga na pravi nacin koji ne remeti tebe kao licnost!!!
a tp j poentaaaaaaaaaaaa!!!
voleti sebe
draga moja
voli se
jer ti si jedinstvena, jedina, neponovljiva i diiiiiivna pozitivna jovancica koju ja mnogo volim i cenim!!!
i jos ovo ovde da preformulisemo:
ljibomorna sam jer drugarica u inostranstvu ima vise novca od mene.
pa sta!!!, i ti ces, vizualizuj, zeli, trazi i dobices!!!
pitanje je koliko je ta drugarica u inostranstvu zaista srecna ili toliko pati a nece nikom da kaze...jer ovako ti si ljubomorna na nju i ona ima lazni privid da je njoj super!!!
ljubomorna sam jer cimerka ima dugu lepu zdravu kosu..
pa sta!!!
na slici koju sam videla imas prelepu kosu
ja kad zelim prelepu kosu ja uzmem periku za ples i zadovoljim se hihihihi
ljubomorna sam jer jedan par rodjaka je sada odputovao u London, drugi par u Majami.
pa sta, ko zna sta tebe ceka u zivotu, zivot je pred tobom draga moja!!!
ljubomorna sam jer je kolega upisao master studije (a ja ne mislim da je to zasluzio,ali ko sam ja da mislim o tome) ....
pa sta, samo on zna kako ce to zavrsiti i gde ce i kako raditi, to je njegov zivot
moj dragi je fakultet upisao preko veze ja sam, moj dragi je svaki posao nasao preko veze, tj drugi su mu nalazili, ja sama
ja voooolim sto sam sposobnija pa sve nalazim i radim sama!!!
o boze koliko se volim, svakim danom sve vise ,
i deeeeeelim svu svoju ljubav vama, svakodnevnooooooooooooooo!!!
ti kazes jovancice da si svima rekla da si ljubomorna:
"svima sam to rekla ili cu reci SA ISKRENIM OSMEHOM uz cestitke i radovanje"
svima kazi , kazi im sve, samo drugacije
SRECNA SAM ZBOG VAS JER...
volim te jovancice bas takvu kakva jesi
zaista si mi draga!!!!
i mila , jovana
volem vas!!!
- jovanajovana10
da pozitivo upravu si mogla bih reci SRECNA SAM ZBOG TEBE
ali i LJUBOMORNA SAM NA TEBE
oba
ljibomora nije tabu
to je osecanje bada mogu da iskreno kazem (a cesto govorim) volim te, ljuta sam na tebe, besna sam na tebe , nedostajes mi , ucinio/la si me najsrecnijom osobom.....
ma ja sve kazem
odmah ,
nesto mislim da tako treba sa ljudima niko ne ume da gleda u pasulj , svakome moram ditektno da kzem da bismo se razumeli
niko ne zna sta mi je u glavi dok ne izgovorim
da, srecna sam zbog svacijeg uspeha zaista , ma i zbog vencanja ljudi na ulici koje sam pre par dana videla a ne poznajem ih
mnogo mi je pomogao razgovor ovde da malo rascistim stvari sa sobom
svi ste u pravu
pozitiva, posto sam shvatila uz tvoju pomoc da nece svi ljudi isto shvatiti kada im kazem LJUBOMORNA SAM NA TEBE, ja cu se ponekad posluziti i sa SRECNA SAM ZBOG TEBE
ili to su po meni dve razlicite stvari (braca koja idu zajedno)
bol, tuga, nemoc, sreca, ljubav, rzocarenje, ljubomora ..... - sve su to samo osecanja nista vise, sva su to normalna i prihvatljiva osecanja , nije sreca bpolje osecanje u odnosu na tugu, nije ni ljubav bolja od ljubomore
to su sve povrsinske stvari
bitno je sta ce lepo proizici iz svega toga)
to su samo NEPRIJATNA i PRIJATNA osecanja !!! ljubomora samo spada po meni u neprijatno osecanje (ima kome je i prijatno) ,ali to nije razloga da ga se trebamo odreci ili ga ignorisati
iz jednih i drugih ce proizaci nesto dobro i iz prijatnih i neprijatnih , oni u su sastvani deo palete uljanih boja , neko koristi prijatnije boje neko tamnije vise , ali jedno bez drugih ne mogu ,
ljubomoru , po meni ne treba strivati kao ni srecu
isto je sve to
ja to tako vidim
svako vidi drugacije, a svi vidimo ispravno i sve je tacno
hvala na divnom postuuuuu
''ko ne voli (istinski) sebe ne moze voleti ni druge'' -ja bar tako mislim
ma volim ja sebe -nisam narcisoidna, verujte mi- ali nebih dala mene nizasta na svetu !
sva sreca je sto cu ja uvek biti jaaaaaaaa gde god da sam i ko god da sam ))))))))))))
ali i LJUBOMORNA SAM NA TEBE
oba
ljibomora nije tabu
to je osecanje bada mogu da iskreno kazem (a cesto govorim) volim te, ljuta sam na tebe, besna sam na tebe , nedostajes mi , ucinio/la si me najsrecnijom osobom.....
ma ja sve kazem
odmah ,
nesto mislim da tako treba sa ljudima niko ne ume da gleda u pasulj , svakome moram ditektno da kzem da bismo se razumeli
niko ne zna sta mi je u glavi dok ne izgovorim
da, srecna sam zbog svacijeg uspeha zaista , ma i zbog vencanja ljudi na ulici koje sam pre par dana videla a ne poznajem ih
mnogo mi je pomogao razgovor ovde da malo rascistim stvari sa sobom
svi ste u pravu
pozitiva, posto sam shvatila uz tvoju pomoc da nece svi ljudi isto shvatiti kada im kazem LJUBOMORNA SAM NA TEBE, ja cu se ponekad posluziti i sa SRECNA SAM ZBOG TEBE
ili to su po meni dve razlicite stvari (braca koja idu zajedno)
bol, tuga, nemoc, sreca, ljubav, rzocarenje, ljubomora ..... - sve su to samo osecanja nista vise, sva su to normalna i prihvatljiva osecanja , nije sreca bpolje osecanje u odnosu na tugu, nije ni ljubav bolja od ljubomore
to su sve povrsinske stvari
bitno je sta ce lepo proizici iz svega toga)
to su samo NEPRIJATNA i PRIJATNA osecanja !!! ljubomora samo spada po meni u neprijatno osecanje (ima kome je i prijatno) ,ali to nije razloga da ga se trebamo odreci ili ga ignorisati
iz jednih i drugih ce proizaci nesto dobro i iz prijatnih i neprijatnih , oni u su sastvani deo palete uljanih boja , neko koristi prijatnije boje neko tamnije vise , ali jedno bez drugih ne mogu ,
ljubomoru , po meni ne treba strivati kao ni srecu
isto je sve to
ja to tako vidim
svako vidi drugacije, a svi vidimo ispravno i sve je tacno
hvala na divnom postuuuuu
''ko ne voli (istinski) sebe ne moze voleti ni druge'' -ja bar tako mislim
ma volim ja sebe -nisam narcisoidna, verujte mi- ali nebih dala mene nizasta na svetu !
sva sreca je sto cu ja uvek biti jaaaaaaaa gde god da sam i ko god da sam ))))))))))))
Naravno da si nas usrecila, tako i treba da bude . Samo, ovih dana nesto bas i ne osecam ljubav prema sebi, cak ne znam ni iz kog razloga. A znam koooooliko ti volis sebe i kako to dobro pokazujes bas u trenucima kada i najvise treba da volis i prihvatas sebe. To je prosto fantasticno, hocu i ja tako .pozitiva wrote:
i mila , jovana
volem vas!!!