za sve one koji zele da (konacno) progovore :-)

Odnos, komunikacija, interakcija sa ljudima oko nas. Kako, šta, zašto? Mame, tate, braće, sestre, prijatelji, poznanici, partnerke, partneri, žene, muževi, kolege...
Aurora3

Re: za sve one koji zele da (konacno) progovore :-)

Post by Aurora3 »

Mislim da si shvatila, lijepo su ti objasnili. Ali moram i ja da kazem par rijci. :)
Ono sto se ja sad pitam kad se desi nesto sto ja ne zelim, sto se ne uklapa u moje savrsenstvo, jeste, cime sam ja to privukla. Ti si jednostavno privukla te ''negativne'' komentare. A cime? Pa time sto si sama trazila potvrdu svoje snage da se sa tim izboris. Cesto se sjetim jednog Vininog videa u kome kaze da nam treba jako ostar fokus. Znaci, ti si se fokusirala na taj svoj strah da tvoj govor nece biti prihvacen i to je rezultiralo tako. Zato teba da se opustis. Budi sigurna u ono sto govoris, bez sumnje u sebe, u svoje rijeci, jednostavno to je to. Jer sve sami privlacimo, sami kreiramo svoj zivot. To je ono sto ste me vi ovdje naucili. Ljubim vas. :andjeo:
Aliens33

Re: za sve one koji zele da (konacno) progovore :-)

Post by Aliens33 »

Uletila sam na forum prvi puta pred 10ak minuta i prva tema koja me namamila jest ova pa bi bilo u redu da se izrazim jer sam s razlogom i ušla, jelda :?:

Ljudi su čudni. Čudna je potreba za sputavanjem drugih kako bi se sami osjećali bolji. To je zato što :twisted: Ego :twisted: još uvijek vlada svima nama, samim time što postojimo na ovom mjestu u ovo vrijeme gdje je njemu još dopušteno boraviti. Teško je biti u blizini nečega tolike snage, ali nešto tolike snage je i teško sputati. Samo nemoj bacati biserje pred svinje, nema smisla ;)

Volim te!

QueenBee

p.s. nekad pričam pizdarije, možda to sada nije slučaj
Attachments
oni su word art iz 2003, a ti si art iz budućnosti!
oni su word art iz 2003, a ti si art iz budućnosti!
tumblr_mpr5wzm2nh1r0ix14o1_500.jpg (23.84 KiB) Viewed 2381 times
☯☯☯uvijek je moguće da pričam gluposti☯☯☯
Post Reply