Mislim da si shvatila, lijepo su ti objasnili. Ali moram i ja da kazem par rijci.
Ono sto se ja sad pitam kad se desi nesto sto ja ne zelim, sto se ne uklapa u moje savrsenstvo, jeste, cime sam ja to privukla. Ti si jednostavno privukla te ''negativne'' komentare. A cime? Pa time sto si sama trazila potvrdu svoje snage da se sa tim izboris. Cesto se sjetim jednog Vininog videa u kome kaze da nam treba jako ostar fokus. Znaci, ti si se fokusirala na taj svoj strah da tvoj govor nece biti prihvacen i to je rezultiralo tako. Zato teba da se opustis. Budi sigurna u ono sto govoris, bez sumnje u sebe, u svoje rijeci, jednostavno to je to. Jer sve sami privlacimo, sami kreiramo svoj zivot. To je ono sto ste me vi ovdje naucili. Ljubim vas.
za sve one koji zele da (konacno) progovore :-)
Re: za sve one koji zele da (konacno) progovore :-)
Uletila sam na forum prvi puta pred 10ak minuta i prva tema koja me namamila jest ova pa bi bilo u redu da se izrazim jer sam s razlogom i ušla, jelda
Ljudi su čudni. Čudna je potreba za sputavanjem drugih kako bi se sami osjećali bolji. To je zato što Ego još uvijek vlada svima nama, samim time što postojimo na ovom mjestu u ovo vrijeme gdje je njemu još dopušteno boraviti. Teško je biti u blizini nečega tolike snage, ali nešto tolike snage je i teško sputati. Samo nemoj bacati biserje pred svinje, nema smisla
Volim te!
QueenBee
p.s. nekad pričam pizdarije, možda to sada nije slučaj
Ljudi su čudni. Čudna je potreba za sputavanjem drugih kako bi se sami osjećali bolji. To je zato što Ego još uvijek vlada svima nama, samim time što postojimo na ovom mjestu u ovo vrijeme gdje je njemu još dopušteno boraviti. Teško je biti u blizini nečega tolike snage, ali nešto tolike snage je i teško sputati. Samo nemoj bacati biserje pred svinje, nema smisla
Volim te!
QueenBee
p.s. nekad pričam pizdarije, možda to sada nije slučaj
- Attachments
-
- oni su word art iz 2003, a ti si art iz budućnosti!
- tumblr_mpr5wzm2nh1r0ix14o1_500.jpg (23.84 KiB) Viewed 2381 times
☯☯☯uvijek je moguće da pričam gluposti☯☯☯