silva metod

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
mica

Re: silva metod

Post by mica »

Ziko hvala za knjigu Zorana iz Zemuna pocela sam da je citam i mislim da je odlicna, sto se silva metoda tice prijavila sam se na kurs 6 i 7 u Beogradu pa cu podeliti utiske sa svima . Poz :ugeek:
mica

Post by mica »

Evo da podelim svoja iskustva sa Silva kursa sa vama.Zavrsila sam prvi i drugi stepen kursa u trajanju od cetiri dana . Sve sto sam do sada citala dobilo je prakticnu primenu. Na Silvi dobijete prakticne i upotrebljive alate da uz mnogo manje muke i lutanja dodjete u stanje opustenosti tj. u alfa nivo svesti i tu primenite razne tehnike od afirmacija do vizualizacije, samopomoci i pomoci drugima. Meni je ovaj kurs mnogo znacio i to je bilo bas ono sto sam od njega i ocekivala. Nekako mi je sve postalo mnogo jasnije i prihvatljivije. Mram da pohvalim naseg predavaca gospodju Margitu koja je ucinila da ova cetiti dana ostanu u nezaboravnom secanju. Njena predavanja su toliko zanimljiva i zivotna da sve prodje kao tren. Sve u svemu svima preporucujem. :idea:
tamaris

Post by tamaris »

Ziko puno hvala na knjizi sad sam shvatila da je ovo prakticno vecina stvari koju sam trazila, nadam se da cu privuci i skorasnji seminar. Do tada radim sama, jako je zanimljivo, ma fenomenalno iskustvo. Prvo jutro nakon delimicnog (cini mi se) ulaska u Alfu dalo je rezultate vec nakon 2 sata Ja sam fascinirana :)
Post Reply