Hvala vam na uspehu foruma :)

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
natasa55

Re: Hvala vam na uspehu foruma :)

Post by natasa55 »

Mnogi su vec od srca rekli:" vama hvala" i mnogi su vam vec od srca rekli:" divni ste!", prosto covek ne zna sta novo da doda, a eto, ipak imam potrebu da vam kazem hvala i divni ste...i sve sto je receno i primeceno da forum cini, tacno je. Divno je sto se okupljamo u cilju sirenja i deljenja pozitivne energije i ljubavi. Setimo se da ako se samo dvoje ili vise ljudi okupi sa istim ciljem, energija se umnogostrucuje. I mozda iskra svetlosti koju svako od nas nosi postane plamen svetlosti i Istine koji ce privlaciti sve vise nas "ratnika svetlosti". :) Spoygg je ovde ustvari poslao jednu lepu ideju, mali izazov: neka nam svakome licni razvoj bude cilj, tako raste i razvoj cele grupe i cele Srbije i dalje... :) Pozdrav celoj grupi , pozdrav osnivacima foruma, veliko hvala svima ! :)
snezana stranatic

Post by snezana stranatic »

Hvala vama sto postoji nacin da svi mi koji trazimo odgovore u ovome brzom vremenu zastanemo i pogledamo oko sebe i nadjemo tako divne stvari oko sebe i u sebi.Ja sam na pocetku traganja zasto sam ovde na nasoj divnoj planeti a vi mi svi pomazete da svakim danom nadjem sto vise odgovora !HVala vam od SRCA
tamaris

Post by tamaris »

Hvala vama! Od srca vam hvala! U pravom momentu ste se pojavili u mom zivotu, u onom momentu kada sam pocela da skrecem sa svog zivotnog puta radosti, srece, bezuslovne ljubavi i vere da se sve desava sa savrsenim razlogom u savrsenom trenutku. Zahvalna sam Univerzumu sto postoje ljudi kao sto ste vi, svi vi nenadmasivi pozitivci, motivatori i inicijatori opsteg mira, harmonije, srece i ljubavi. Svima vama saljem puno ljubavi :*
vanja

Post by vanja »

Dragi moji pozitivci vi ste svi super i kao sto je receno da sad, mnogo se moze nauciti od vas. Nekako osecam kao da smo svi jedno i da se znamo sto godina!!! Samo napred !!
Mila

Post by Mila »

Kao sto su rekli mnogi pre mene, hvala vama sto ste pokrenuli i sajt i forum! Hvala vam sto ste voljni da svoje znanje nesebicno delite sa ljudima. Ovo je mesto 3in1; ucenje, motivacija i druzenje :D.
Lekcija je uvek voleti sebe.
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hvala Mila, svi ste inspirativni i idemo zajedno u nove pobede :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ljudi , hvala vam sto postojite :) :) :) :**********
koliko sam dobrih ljudi, predobrih saveta, divnih tema srela na ovom mestu :)
konacno mogu da razgovaram sa nekim ko stvarno razume ono o cemu pricam. Do skoro sam mogla samo sa dgugaricama koje poznajem od detinjstva tako da se razumem :)
vi ste moji drugovi iz detinjsta :)
divno i u pravom trenutku .... :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Član 257

Post by Član 257 »

Uživam na ovom mestu. Ovo je najbolje mesto na internetu. Svako jutro uz kaficu "povirim" prvo na Ratnike svetlosti!!! Što rekli moji zemljaci, ovaj Forum je MAŠALA!!! :) :) :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hvala vama, i hvala što učestvujete i hvala, jednostavno hvala :D hehehe
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Sophia

Post by Sophia »

Srecna vam svima nOva godina, puno pozitivnih misli i lepih manifestacija :)
Post Reply