Imam filing da si dosta dugo nisi dopuštala da budeš sretna. Zanemarivala si se i uvijek mislila na druge. Ti nisi važna.nera wrote:Evo nisam znama kako da dam naziv ovoj tebi,pa sam ovako nekako jednostavno Pitanje??
Jer vijerujem da cu dobiti odgovore od vas koji ste vec imali ta iskustva,a i nekako se sa vama osijecam kao sa velikom Familijom!!!!!!!
Pitanja glase:
Zasto uvijek kad imam neku viziju o necem ili pokusam da vizualiziram,kod mene se pojavi plac?
Kad meditiram,opet neki plac jednostavno krene,kad osijetim srecu tj.ono sto me usrecuje placem??
Svaki put,sto se tice mene moje srece ili da poradim na necem uvijek plac??
Dali je to da ja na taj nacin nesto odklanjam iz sebe,tipa strahova nesigurnosti,i napokon osijecam radost??
Sve me to zbunjuje,radim na sebi jer zelim biti sigurna u sebe u svoj zivot,i u sve ono sto cinim?!!!
Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima!!!!!!!!!
I sad konačno to jesi. Okrenula si se sebi, odlučila da si važna i da trebaš pažnju od same sebe. I eto suuuzaaaa!!! Suze radosnice...suze koje nikada nisu isplakane...suze otpuštanja boli...pa opet suze radosnice jer si dopuštaš da budeš sretna...pa suze jer to nisi napravila ranije...pa suze jer, ko ga je**, sad to radiš!!!
Suze su oblik energetskog oslobađanja, i nerijetko ih potiskujemo jer mislimo da nije ok plakati...pffffff...suze su naše prijateljice! Iscjeliteljice! Neka ih, neka teku