Caos !
Ja da se javim da se super-ekstra provodim na odmoru
Po ceo dan soping a uvece zanovetam sta bih mogla da jedem sve
nemam pojma sta sam sve kupila
a najveci dozivljaj za sada mi je veliki lunapark i jos mi se kosa najazi od prevare
"vozi se nije strasno":-)
Sanjala sam sinoc kako mi u posetu dolaze Ivan,Vina i Leci a prevozno sredstvo im je sareni balon sa korpom. Tako da ako razmisljate da menjate prevozno
sredstvo ovo vam najvise pristaje
i tako ,zelim vam lepo leto ,dva dana vise odmora i saljem poljubce svima ovde (da nekog ne zaboravim)
:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
Kafić "Dobre vibre"
- jovanajovana10
Re: Kafić "Dobre vibre"
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Hahahhha, član 257, potpuno te razumijem draga Ja sam, vremenom, naučila malo terminologiju, ali joj još ne znam upotrebnu vrijednost
Znaš kako si "ubola" sa ovom slikom mace? Nemaš ni pojma. Kod nas se vode pregovori - maca u stanu ili ne? Koja? A ipak labrador? Ali, stan je stan i to mali, to nije fer prema labradoru...i takoooooooooo, vaga u punom sjaju.
Joj pozitiva, osvježavaš me sa ovim slikama tvojim. I da, koliko god znamo i daje dobijamo lekcije i dobro je da je tako, učimo, učimo iz dana u dan, i dobro je da smo dovoljno budni da znamo da su to lekcije, zar ne?
Znate li vi ljudi koliko ovo druženje sa vama blagotvorno utiče na moju vibraciju? Dovoljno je samo da udjem i osjećam kako se "dižem". Ovih dana sam imala osjećaj da se "nešto kuva" u meni i juče i jutros, paf...skuvalo se jedan pravi ženski mega giga makeover. Sad sad baš radosna i jedva čekam promjenu. A još sam radosnija jer se vraćam sebi. Prije sam bila poznata po tome, pa sam se na nekoliko godina "spustila" na zemlju i ubacila u kliše i odjednom sa starim entuzijazmom zovem frizera i... To sam jednostavno ja.
Vina, primjetila sam da ti voliš promjene na planu frizure, šminke. Ne znam da li sam ti to već rekla, ali koliko se radujem tvojim riječima kada iščekujem novi video, radujem se i da vidim tvoj stil. Šminkaš se savršeno, najviše mi se svidja onaj retro fazon sa alajnerom. Gledaš pixie woo? Ako ne, potraži ih na YT.
Ljubim vas i grlim sve! Danas imam mnogo posla koji ću s radošću završiti!
Znaš kako si "ubola" sa ovom slikom mace? Nemaš ni pojma. Kod nas se vode pregovori - maca u stanu ili ne? Koja? A ipak labrador? Ali, stan je stan i to mali, to nije fer prema labradoru...i takoooooooooo, vaga u punom sjaju.
Joj pozitiva, osvježavaš me sa ovim slikama tvojim. I da, koliko god znamo i daje dobijamo lekcije i dobro je da je tako, učimo, učimo iz dana u dan, i dobro je da smo dovoljno budni da znamo da su to lekcije, zar ne?
Znate li vi ljudi koliko ovo druženje sa vama blagotvorno utiče na moju vibraciju? Dovoljno je samo da udjem i osjećam kako se "dižem". Ovih dana sam imala osjećaj da se "nešto kuva" u meni i juče i jutros, paf...skuvalo se jedan pravi ženski mega giga makeover. Sad sad baš radosna i jedva čekam promjenu. A još sam radosnija jer se vraćam sebi. Prije sam bila poznata po tome, pa sam se na nekoliko godina "spustila" na zemlju i ubacila u kliše i odjednom sa starim entuzijazmom zovem frizera i... To sam jednostavno ja.
Vina, primjetila sam da ti voliš promjene na planu frizure, šminke. Ne znam da li sam ti to već rekla, ali koliko se radujem tvojim riječima kada iščekujem novi video, radujem se i da vidim tvoj stil. Šminkaš se savršeno, najviše mi se svidja onaj retro fazon sa alajnerom. Gledaš pixie woo? Ako ne, potraži ih na YT.
Ljubim vas i grlim sve! Danas imam mnogo posla koji ću s radošću završiti!
Uspjeh i sreća me prate u stopu!
- zelenažaba
e da ti ja kažem par stvari o labradoru i maci i malomstanu...
nije stan mali, kupićemo labradora i naučiti ga da leti- pa mu neće biti malo prostora. napravićemo i njemu ključ od ulaznih vrata, tako da ne moramo otključavati kad se vrati iz "letnje" ( letenje+šetnja)
i da, prvo će proći kroz letačku školu, ne želim plaćati kazne zbog njegovog neposedovanja letačke dozvole!
sve po pravilima EU... ipak nam je cilj i nacionalni interes da uđemo konačno u tu EU, gde god ona bila....
nije stan mali, kupićemo labradora i naučiti ga da leti- pa mu neće biti malo prostora. napravićemo i njemu ključ od ulaznih vrata, tako da ne moramo otključavati kad se vrati iz "letnje" ( letenje+šetnja)
i da, prvo će proći kroz letačku školu, ne želim plaćati kazne zbog njegovog neposedovanja letačke dozvole!
sve po pravilima EU... ipak nam je cilj i nacionalni interes da uđemo konačno u tu EU, gde god ona bila....
e pa onda tanjusa evo jos jedne
a inace da ti kazem prelepa siiiiiiiiiiii
kafic "Dobre vibre":
a inace da ti kazem prelepa siiiiiiiiiiii
kafic "Dobre vibre":
Eh Pozitiva đe me nađe!
Evo jedan duhovni snimak, he he he
Ljubim vas sve RS!
Evo jedan duhovni snimak, he he he
Ljubim vas sve RS!
Da pohvalim Leci i Pozitivu za sjajne fotke! Kao iz najlepših vizuelizacija!
Hehe he, Dobre Vibre. Bas ste dobro novo ime dali, dok se ja odmaram i za vas kupam i tako to vidim imamo u nasem kaficu predivnom sve sto se pozeleti moze.Pogled , zelenis i plavetnilo vode, komfor uz svo posluzenje, muzika i raspolozenje a bome i nove clanove, dobrodosli nam
Hvala svima koji su me se setili i pozeleli mi sve najbolje u ovom periodu, ljubim vas i toplo sve pozdravljam te uzivam i u vase ime.
Hvala svima koji su me se setili i pozeleli mi sve najbolje u ovom periodu, ljubim vas i toplo sve pozdravljam te uzivam i u vase ime.
Hteo sam nešto da ispričam! Možda ću svojom pričicom uspeti da nekome podignem vibraciju! Biće mi jako drago! U prošli petak je bio PETROVDAN i kao i svake godine išao sam kod tetke u Obrenovac. U Obrenovcu je tada veliki vašar i preslava, a moja tetka pravi ručak. Uglavnom ima malo gostiju, a među stalnim gostima sam ja! Među gostima i to neplaniranim, bila je jedna preslatka, divna devojčica (7 ili 8 godina). Ona je u srodstvu sa mojim tečom i došla je da mog brata od tetke zove kod njih u goste. U nekom momentu svi smo izašli iz kuće na verandu da pijuckamo piće i ćaskamo, jer je bio lep sunčan dan! Inače, sa te verande se pruža fantastičan pogled na dvorište u kom se izmedju ostalog nalaze - betonske stazice duž kojih je posađeno sveće (nemojte me pitati koje:):)), fino podšišan travnjak, drvo bagrema koje pravi hlad na verandi, nekoliko stabala krušaka, vinova loza koja se prepliće sa komšijskom ogradom.... Potpuno spontano smo počeli da pričamo sa devojčicom, gde je ona mene upitno gledala, jer joj bilo malo čudno da priča sa nastvanim osobljem! Imala je neke rolere na nogama i vozi malo po dvorištu, pa priča sa nama, pa opet isto... Da cela pozitivna situacija bude još bolja pobrinuo se i tetkin komšija, koji je napravio veselje za svoj 70 rodjendan! Počeo sam spontano da se igram sa devojčicom! Prvo smo brali cveće za moju tetku... Ali, tetka to nije smela da gleda! To je trebalo da bude iznanađenje! Onda smo kao kuvali ručak... Sakupljali smo opale kruške po dvorištu, brali zelene grozdove vinove loze, opet brali cveće. Sve to smo sipali u vodu... Ja sam imao zaduženje da oprane kruške slažem sa strane i da sečem one peteljke na vrhu! hahahaha Posuđe nam je bila neka plastična saksija! Onda smo tetki odneli, da ona vidi kako smo spremili ručak za nju. Ja sam iskreno učestvovao u svemu tome i pažljivo je pratio u celoj igri! Vraćajući se kući za Beograd u autobusu sam po meni doživeo rezultat manifestacije i iskustva. U meni su počela da se stvaraju vrlo jaka pozitivna osećanja... Bilo je divno to osetiti! Kao neka vrlo jaka ljubav, radost, toplina, nežnost.. Nesumnjivo mi je to dato kao neprocenjivi dar kroz veselu i radosnu energiju te devojčice! Bilo mi je i malčice žao u povratku, ali sam planirao sutradan rano da ustanem i da idem na predavanja sa dragim ratnicima svetlosti, gde sam doživeo iskustvo sa još jednim talasom pozitivnih osećanja, gde je simfonijski orekestar radosti svirao u meni nakon završenih predavanja i razgovora! Mnogo toga divnog je u nama, medju nama i oko nas! Svest i otvorenost ka tome nam isto i donosi!
Iako ste promenili naziv kavane, našla sam vas iz prve( a sebe iz druge)
Vidim da Spoygg i Zelenažaba pričaju na hebrejskom, čestitam, ništa nisam razumela, tako i neka ostane.
Jo, pozdravi nam sve Australijance( to su ljudi koji žive u Austriji) i nemoj baš sve butike opelješiti.
Draga Najzad, toliko sam se smejala čitajući komentare ispod KGB-ovog EKG-a( e, Član je dibidus dibidus)
Eh, Leci i Pozitiva su nam malo preuredili prostor, svidža mi se ( kao i raspremanje prostora, moje glave, to najvolim, ipak, posle toga sam za nijansu bolja, ne i pametnija )
Tanjuša, sa takvim divnim osmehom, daj ti nama tu tvoju kavu sa kokosom, mangom, avokadom, jutros sve može, jer jutros je najbolji dan mog života. Naravno.
I , da, Mare, hvala što si podelio sa nama svoje osećaje, deca su stalno u alajnmentu, ja prepisujem od Vika kad god stignem, ali ima previše Den u meni,šta ćeš, prihvatiš i guraš, sa uživanjem( ovo ja sebi pričam)
Uživajte u danu.
Vidim da Spoygg i Zelenažaba pričaju na hebrejskom, čestitam, ništa nisam razumela, tako i neka ostane.
Jo, pozdravi nam sve Australijance( to su ljudi koji žive u Austriji) i nemoj baš sve butike opelješiti.
Draga Najzad, toliko sam se smejala čitajući komentare ispod KGB-ovog EKG-a( e, Član je dibidus dibidus)
Eh, Leci i Pozitiva su nam malo preuredili prostor, svidža mi se ( kao i raspremanje prostora, moje glave, to najvolim, ipak, posle toga sam za nijansu bolja, ne i pametnija )
Tanjuša, sa takvim divnim osmehom, daj ti nama tu tvoju kavu sa kokosom, mangom, avokadom, jutros sve može, jer jutros je najbolji dan mog života. Naravno.
I , da, Mare, hvala što si podelio sa nama svoje osećaje, deca su stalno u alajnmentu, ja prepisujem od Vika kad god stignem, ali ima previše Den u meni,šta ćeš, prihvatiš i guraš, sa uživanjem( ovo ja sebi pričam)
Uživajte u danu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Draga DenVik, evo stiže kafica...izvoliiiiii...arabika sa kokosom, da dan bude još bolji! Ja sam jutros u raspoloženju da bih pravila doručak za sve u kafiću. Leci i Pozitiva, jel' da da ima neka kuhinjica unutra?
Mare, dok sam čitala priču i ja sam se igrala sa vama, hahahah. Prelijepa priča, podsjeća me na igru sa 2 mališana sa kojima se ja igram. To je neprocjenjivo.
Najzad, nastavi da uživaš. Evo znam da upravo sada upijaš malo sunca i za mene.
Divan je dan dragi moji ratnici svetlosti. Hvala vam što ste tako brzo postali dio mene i svakog mog dana.
Mare, dok sam čitala priču i ja sam se igrala sa vama, hahahah. Prelijepa priča, podsjeća me na igru sa 2 mališana sa kojima se ja igram. To je neprocjenjivo.
Najzad, nastavi da uživaš. Evo znam da upravo sada upijaš malo sunca i za mene.
Divan je dan dragi moji ratnici svetlosti. Hvala vam što ste tako brzo postali dio mene i svakog mog dana.
Uspjeh i sreća me prate u stopu!