Dok sam citala Nulte granice, ja sam vec pocela da ponavljam te 4 fenomenalne recenice i zaista
vec tog dana su pocele da se dogadjaju zaista cudno lepe stvari
Svet je postao ruzicast, i oni negatini su se ozarili ali jesu
pobogu pa ovo radi
ovo zaista deluje
Hvala mojoj koleginici sa posla jer mi je dala ovu knjigu
Sad svakodnevno to ponavljam kad god osetim potrebu da to treba da kazem
Stoga
Zao mi je
Oprosti mi
Volim te
Hvala ti
Mir počinje sa mnom - Hooponopono
Re: Mir počinje sa mnom - Hooponopono
pozitiva, znaš li gdje je dostupna ta knjiga? Izgleda da ju još nemaju po gradskim knjižnicama, ili je to samo u mom gradu tako...
Dostupna je na netu. Uživaj u čitanjuKrijesnica wrote:pozitiva, znaš li gdje je dostupna ta knjiga? Izgleda da ju još nemaju po gradskim knjižnicama, ili je to samo u mom gradu tako...
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... ranice.pdf
Koristim mesec dana,Hooponopono,nista se bitno nije promenilo i dalje nemam posao,para ljubav,ali ja se se osecam ok.To je promena,ja sam inace nadam se bila veoma negativna,stalno sam o necemu brinula,sad ne polako pustam da sve ide svojim tokom Ne odustajem.Moja pitanja su prvo da li znate gde u Beogradu ima da se nadje plava flasa?Nasla sam nesto kao flasa, peskirano staklo,plavo,koristi za sada.Primetila sam da leci migrenu.Pojavlju se ponekad mehurici u casi.Zanima me jos kad ponavljam,Zao mi je,Oprosti,Hvala ti Volim te,da li uvek moram to i da osecam,posto nekad osecam kako sam odgovorna....a nekad nista kao da pricam u prazno?
Zaboravila sam da kazem koristim sve 4 recenice,pijem vodu,i govorim cesto molitvu Bozanski stvoritelju....
Zaboravila sam da kazem koristim sve 4 recenice,pijem vodu,i govorim cesto molitvu Bozanski stvoritelju....
Last edited by Brida on 30 Jan 2013, 12:04, edited 1 time in total.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Dovoljna ti je mala flašica, a iz nje je dovoljna kap u neku veću, ili u hranu...ja imam jednu baš malenu, mislim da je od fructal soka, staklena, plava.
Ne, ne može tako. Ne možeš da širiš ljubav, jer očekuješ da dobiješ nešto za uzvrat, Otpusti. Živi od i zbog ljubavi. Ne trebaju ti ni pare, ni dečko, ni deca da bi bila isunjena ljubavlju. Znam da nekad osećaš paniku, gde ćeš zakasniti? Ne nasedaj na norme koje nam je društvo nametnulo, te moraš se udati do te i te godine, završiti školu, zaposliti se, roditi decu...i šta onda? Umreti? Postoji li zahtev do koje godine bi bilo poželjno umreti?
Ne dozvoli da ti neko drugi kreira šta želiš u životu, a naročito ne ovo bolesno društvo.
Doćiće, ooooo, itekako će doći. Biće to jedan prolećni dan, rećićeš ''Sanjam ?'', a onda ćeš se nasmejati i osetiti toliko olakšanje i zahvalnost, da niti umem niti mogu da ti opišem.
Ne brini ni zbog čega, jer je uzalud. Neko zna šta je najbolje za nas, ti samo odradi svoje.
I PUSTITE HO'OPONOPONO, nema ovo veze sa tim. Ovo je vezano za ljubav i za širenje iste. Nemojte zapadati u zamku da kada vam se dešavaju dobre stvari, vi kažete ''E, pa to je zbog ovih rečenica''.
Bili biste u velikoj zabludi. Nije to zbog rečenica, nisu vam te rečenice to podarile, već Bog. Meni se sviđa ideja da sam odgovorna, da svemu šaljem ljubav, ali imam ja neku svoju verziju toga, i to nije ho'oponopono.
Testirajte sve ovo, ja jesam više puta, a kada nađem malo više vremena biće nešto duže povodom toga.
Ostajte u miru.
Zar ovde nisi naglasila svoje očekivanje?Koristim mesec dana,Hooponopono,nista se bitno nije promenilo i dalje nemam posao,para ljubav
Ne, ne može tako. Ne možeš da širiš ljubav, jer očekuješ da dobiješ nešto za uzvrat, Otpusti. Živi od i zbog ljubavi. Ne trebaju ti ni pare, ni dečko, ni deca da bi bila isunjena ljubavlju. Znam da nekad osećaš paniku, gde ćeš zakasniti? Ne nasedaj na norme koje nam je društvo nametnulo, te moraš se udati do te i te godine, završiti školu, zaposliti se, roditi decu...i šta onda? Umreti? Postoji li zahtev do koje godine bi bilo poželjno umreti?
Ne dozvoli da ti neko drugi kreira šta želiš u životu, a naročito ne ovo bolesno društvo.
Doćiće, ooooo, itekako će doći. Biće to jedan prolećni dan, rećićeš ''Sanjam ?'', a onda ćeš se nasmejati i osetiti toliko olakšanje i zahvalnost, da niti umem niti mogu da ti opišem.
Ne brini ni zbog čega, jer je uzalud. Neko zna šta je najbolje za nas, ti samo odradi svoje.
I PUSTITE HO'OPONOPONO, nema ovo veze sa tim. Ovo je vezano za ljubav i za širenje iste. Nemojte zapadati u zamku da kada vam se dešavaju dobre stvari, vi kažete ''E, pa to je zbog ovih rečenica''.
Bili biste u velikoj zabludi. Nije to zbog rečenica, nisu vam te rečenice to podarile, već Bog. Meni se sviđa ideja da sam odgovorna, da svemu šaljem ljubav, ali imam ja neku svoju verziju toga, i to nije ho'oponopono.
Testirajte sve ovo, ja jesam više puta, a kada nađem malo više vremena biće nešto duže povodom toga.
Ostajte u miru.
Hvala ti.Osecam ja da ce sve doci na svoje,al odjednom me uhvati ono staro Cistim ja i dalje...Zanima me samo da li moram uvek da osecam nesto kad ponavljam ove 4 recenice,da sam odgovornaitd.Napisala sam vec u proslom postu.?Da li moram uvek da mislim na taj problem?Licno mislim,da je dovoljno da ponavljam,a Bog,Univerzum,zna sta mi treba,kad...Zbunjujeme jedino kad procitam kako se nekima sve promeni posle nedelju,...odmah mislim da ja negde gresim
Hvala
Hvala
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Ne moraš da misliš ni na šta određeno, ali možeš i npr: razmišljaš o strahu koji osećaš, kako ti prolazi vreme, kako se ništa ne dešava, i onda izgovaraš sve to. Ali isključi želje i očekivanja.
Sve je individualno, i moraš da preuzmeš 100%-tnu odgovornost, posmatraj šta se dešava oko tebe, kakvi ti ljudi dolaze, šta ti govore, sve je to na tebi da očistiš. Meni su se izdešavala čuda, ma...ne znam ni kako bih to nazvala. Ali treba zadržati dozu skromnosti, i biti opušten. Više nema cimanja ''joj, šta da radim, a šta ako pogrešim''...sad samo pustim Boga da mi pokaže put.
Budi darežljiva, svakoj osobi koju danas sretneš, vidiš pošalji zahvalnost, ljubav, jer možda ona nosi nešto što ti upravo treba da počistiš kako bi oslobodila i sebe i nju.
Čitav dan sa mislima ''Volim te, Hvala ti'', ma ne može da bude negativan da si Hitler
Ja naročito volim da gledam u nebo i da ove rečenice upućujem Bogu, ali ne onako mehanički, nego srcem, jer...On je sve.
Uživaj u životu.
Sve je individualno, i moraš da preuzmeš 100%-tnu odgovornost, posmatraj šta se dešava oko tebe, kakvi ti ljudi dolaze, šta ti govore, sve je to na tebi da očistiš. Meni su se izdešavala čuda, ma...ne znam ni kako bih to nazvala. Ali treba zadržati dozu skromnosti, i biti opušten. Više nema cimanja ''joj, šta da radim, a šta ako pogrešim''...sad samo pustim Boga da mi pokaže put.
Budi darežljiva, svakoj osobi koju danas sretneš, vidiš pošalji zahvalnost, ljubav, jer možda ona nosi nešto što ti upravo treba da počistiš kako bi oslobodila i sebe i nju.
Čitav dan sa mislima ''Volim te, Hvala ti'', ma ne može da bude negativan da si Hitler
Ja naročito volim da gledam u nebo i da ove rečenice upućujem Bogu, ali ne onako mehanički, nego srcem, jer...On je sve.
Uživaj u životu.
Ma, ona samo napiše par rečenica, i meni ulepša dan ma čitavu sedmicu.
Hvala najdraža Sibb.
Hvala najdraža Sibb.
Hvala ti.