Dovoljna ti je mala flašica, a iz nje je dovoljna kap u neku veću, ili u hranu...ja imam jednu baš malenu, mislim da je od fructal soka, staklena, plava.
Koristim mesec dana,Hooponopono,nista se bitno nije promenilo i dalje nemam posao,para ljubav
Zar ovde nisi naglasila svoje očekivanje?
Ne, ne može tako. Ne možeš da širiš ljubav, jer očekuješ da dobiješ nešto za uzvrat, Otpusti. Živi od i zbog ljubavi. Ne trebaju ti ni pare, ni dečko, ni deca da bi bila isunjena ljubavlju. Znam da nekad osećaš paniku, gde ćeš zakasniti? Ne nasedaj na norme koje nam je društvo nametnulo, te moraš se udati do te i te godine, završiti školu, zaposliti se, roditi decu...i šta onda? Umreti? Postoji li zahtev do koje godine bi bilo poželjno umreti?
Ne dozvoli da ti neko drugi kreira šta želiš u životu, a naročito ne ovo bolesno društvo.
Doćiće, ooooo, itekako će doći. Biće to jedan prolećni dan, rećićeš ''Sanjam ?'', a onda ćeš se nasmejati i osetiti toliko olakšanje i zahvalnost, da niti umem niti mogu da ti opišem.
Ne brini ni zbog čega, jer je uzalud. Neko zna šta je najbolje za nas, ti samo odradi svoje.
I PUSTITE HO'OPONOPONO, nema ovo veze sa tim. Ovo je vezano za ljubav i za širenje iste. Nemojte zapadati u zamku da kada vam se dešavaju dobre stvari, vi kažete ''E, pa to je zbog ovih rečenica''.
Bili biste u velikoj zabludi. Nije to zbog rečenica, nisu vam te rečenice to podarile, već Bog. Meni se sviđa ideja da sam odgovorna, da svemu šaljem ljubav, ali imam ja neku svoju verziju toga, i to nije ho'oponopono.
Testirajte sve ovo, ja jesam više puta, a kada nađem malo više vremena biće nešto duže povodom toga.
Ostajte u miru.