dobra vam noc svima
Zivot mi je zbrckan ovih dana pa nisam bas bila na forumu
sutra opet rano ustajanje al morala sam navratit bar na par minuta
Falite mi svi skupa ovisna sam o dobrim vibracijama cini mi se mislim da je to prihvatljiva ovisnost
Denvik, sretan rockas sincicu sa malim zakasnjenjem
Grlim vas sve, sutra opet moram rjesavat neke papire, trudim se imati pozitivniji stav prema tim radnjama, ajdee drzite fige da uspijem sve sredit
Zelim vam svima laku noc i predivne snove
Kafić "Dobre vibre"
Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
D jutro radni narode, ja na odmoru, hehe...odvela sina u skolu, pada lepa kisa, sad videcu sta cu
Jaspis, draga, hvala.
Uzivaj u tome,neka ga radis lepo i lako i sa uzivanjem , svaka promena prija. Doneces tim ljudima koje sreces svetlost i sunce.
Jaspis, draga, hvala.
Uzivaj u tome,neka ga radis lepo i lako i sa uzivanjem , svaka promena prija. Doneces tim ljudima koje sreces svetlost i sunce.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Dobra vam noć narode <3
Jaspis, držim ti palčeve, ne daj se, biće sve u redu
Nisam ni primetila dok Jovana to nije napisala, koliko nas ima avatare sa životinjama Svaka ti čast za ono da ako nastavimo ovako, postaćemo "Životinjsko carstvo", jesam se ismejala
Bilo kako bilo, svog leptira ne dam
Jaspis, držim ti palčeve, ne daj se, biće sve u redu
Nisam ni primetila dok Jovana to nije napisala, koliko nas ima avatare sa životinjama Svaka ti čast za ono da ako nastavimo ovako, postaćemo "Životinjsko carstvo", jesam se ismejala
Bilo kako bilo, svog leptira ne dam
Helou! Jaspis se u Bosni garant kaže Džaspis,hehe... A šta znači Jaspis? Elem,ako odlučimo svi da se poživotinjimo rezervišem avatar lisice,nemoj ko da bi ga postavio! Obožavam lisice. Prvo jer pripadaju porodici pasa. Drugo jer su snalažljive. Treće jer žive samostalno. Četvrto jer su pametnije od čoveka. Peto jer je to jedina vrsta nad kojom se zakonski vrši istrebljenje,a ne samo da nije ugrožena pred istrebljenje nego ih ima sve više hehehe...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Dobro jutro svima, daa, znam kolko je sati al meni je jutro
lan, jaspis je vrsta kristala, to mi je najdrazi kamencic
Papiri sredeni brzo lako i jednostavno jejejee
bas se sve poklopilo onako kako treba cak i iznad mojih ocekivanja
al to sam i htjela hehe...
Zivotinjsko carstvo???
Ja bi isto neki avatar imala jaaa biiii!!!!
Nisam bas sa obradom i namjestanjem slicica u dobrim odnosima, imal koja dobra dusa da mi pomogne?
Odo kuhat drugu kavu, ova prva nekako slabasno ispala il meni samo danas treba jaca doza tko zna?
Grlim vas sveee, ak nekom fali kise i oblaka saljem besplatno...
Jucer sam uzivala na suncu al ocito nisam skupila dovoljne zalihe
lan, jaspis je vrsta kristala, to mi je najdrazi kamencic
Papiri sredeni brzo lako i jednostavno jejejee
bas se sve poklopilo onako kako treba cak i iznad mojih ocekivanja
al to sam i htjela hehe...
Zivotinjsko carstvo???
Ja bi isto neki avatar imala jaaa biiii!!!!
Nisam bas sa obradom i namjestanjem slicica u dobrim odnosima, imal koja dobra dusa da mi pomogne?
Odo kuhat drugu kavu, ova prva nekako slabasno ispala il meni samo danas treba jaca doza tko zna?
Grlim vas sveee, ak nekom fali kise i oblaka saljem besplatno...
Jucer sam uzivala na suncu al ocito nisam skupila dovoljne zalihe
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
- jovanajovana10
))
dobro jutro i od mene (jutro mi je pocelo pre sat vremene....) sada ne znam gde sam ni gde je kafa
Jaspis, ti bi bila beli zec sa velikim usima )))) !
ja obozavam leptire isto kao Felisiti <3 ali obozavammm
a drugarica Clan ima sovice (sanjala sam pre nekoliko noci ogrooooomnu sovu ..)
ja bih se vise obradovala kada bismo stavili svoje slike kao avatare na jedan dan
da vidimo nassssssssss
inace , kada sam se opasuljila juce koliko sam ja postova dala na ovom forumu ... ne zelim sada ni da vidim broj postova ... sramota me je i stidim se sto toliko brbljam ...
ja sam ovde najveca brbljivica .... sramota me je sto je tako mislim da bih trebala malo da smanjim to pisalje <3
:*
dobro jutro i od mene (jutro mi je pocelo pre sat vremene....) sada ne znam gde sam ni gde je kafa
Jaspis, ti bi bila beli zec sa velikim usima )))) !
ja obozavam leptire isto kao Felisiti <3 ali obozavammm
a drugarica Clan ima sovice (sanjala sam pre nekoliko noci ogrooooomnu sovu ..)
ja bih se vise obradovala kada bismo stavili svoje slike kao avatare na jedan dan
da vidimo nassssssssss
inace , kada sam se opasuljila juce koliko sam ja postova dala na ovom forumu ... ne zelim sada ni da vidim broj postova ... sramota me je i stidim se sto toliko brbljam ...
ja sam ovde najveca brbljivica .... sramota me je sto je tako mislim da bih trebala malo da smanjim to pisalje <3
:*
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Jaspis,DenVik će ti pomoći oko avatara ona je kompijuterski genije. A ako slučajno ne bude mogla pitaj onog malog s kosom. Onog što čačka kompjutere. Moj kristal je tigrovo oko. Pozdrav jaspis i želim ti sve najbolje iako uopšte nisam u toku šta počinješ da radiš. Verovatno sam propustila negde neki post.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Dobar dan životnjskom carstvu svetlosti
Jaspis ako i ti hoćeš neku životinjicu samo se javi pa ću ti objasniti šta kako, mora samo da izabereš da li ćeš pitomu ili divlju
Jovana taman posla kakva sramota, daj još nam nisi stavila pesmicu koju pevaš kao repliku na žikin mix
257 Lisice su superica, a najviše sam volela onu lisicu iz one emisije Laku noć deco ako se sećaš
Jaspis ako i ti hoćeš neku životinjicu samo se javi pa ću ti objasniti šta kako, mora samo da izabereš da li ćeš pitomu ili divlju
Jovana taman posla kakva sramota, daj još nam nisi stavila pesmicu koju pevaš kao repliku na žikin mix
257 Lisice su superica, a najviše sam volela onu lisicu iz one emisije Laku noć deco ako se sećaš
- jovanajovana10
joj meni je to omiljena lisica, ta iz ''Laku noc deco''
a ja ako ovako nastavim (a volim sa svima da procaskam ) na kraju cu moci da prekopiram svoje postove i knjigu da napisem o.O
ili da zamolim Ivana da mi obrise postove pa da za 3 dana opet ispisem novih 500 i takooooo
aaaa.....sarah , nije to moja umotvorina kao Zika sto lepo pise stihove
radi se o jednoj previse vulgarnoj rep pesmici -koja ne prilici ovom forumu , a ni meni, ja taj pravac muzike uopste ne slusam ,ali kao u svemu imam izuzetaka :**** vas :**
a ja ako ovako nastavim (a volim sa svima da procaskam ) na kraju cu moci da prekopiram svoje postove i knjigu da napisem o.O
ili da zamolim Ivana da mi obrise postove pa da za 3 dana opet ispisem novih 500 i takooooo
aaaa.....sarah , nije to moja umotvorina kao Zika sto lepo pise stihove
radi se o jednoj previse vulgarnoj rep pesmici -koja ne prilici ovom forumu , a ni meni, ja taj pravac muzike uopste ne slusam ,ali kao u svemu imam izuzetaka :**** vas :**
Last edited by jovanajovana10 on 09 Apr 2013, 13:35, edited 1 time in total.
-Danas je moj srecan dan !
E to bi bila samo taka knjiga A možemo i od svih postova da izdamo jednu seriju priručnika za radosniji život