Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
jaspis

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by jaspis »

dobra vam noc svima
Zivot mi je zbrckan ovih dana pa nisam bas bila na forumu ;)
sutra opet rano ustajanje al morala sam navratit bar na par minuta :)
Falite mi svi skupa ;) ovisna sam o dobrim vibracijama cini mi se ;) mislim da je to prihvatljiva ovisnost
Denvik, sretan rockas sincicu sa malim zakasnjenjem ;)
Grlim vas sve, sutra opet moram rjesavat neke papire, trudim se imati pozitivniji stav prema tim radnjama, ajdee drzite fige da uspijem sve sredit ;)

Zelim vam svima laku noc i predivne snove
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
DenVik

Post by DenVik »

D jutro radni narode, ja na odmoru, hehe...odvela sina u skolu, pada lepa kisa, sad videcu sta cu :trazhi:
Jaspis, draga, hvala.
Uzivaj u tome,neka ga radis lepo i lako i sa uzivanjem :mig: , svaka promena prija. Doneces tim ljudima koje sreces svetlost i sunce.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Felisiti

Post by Felisiti »

Dobra vam noć narode <3
Jaspis, držim ti palčeve, ne daj se, biće sve u redu :ruzha:

Nisam ni primetila dok Jovana to nije napisala, koliko nas ima avatare sa životinjama :shok: Svaka ti čast za ono da ako nastavimo ovako, postaćemo "Životinjsko carstvo", jesam se ismejala :rofl: :rofl:
Bilo kako bilo, svog leptira ne dam :ludiranje:
Član 257

Post by Član 257 »

Helou! Jaspis se u Bosni garant kaže Džaspis,hehe... A šta znači Jaspis? Elem,ako odlučimo svi da se poživotinjimo rezervišem avatar lisice,nemoj ko da bi ga postavio! :) Obožavam lisice. Prvo jer pripadaju porodici pasa. Drugo jer su snalažljive. Treće jer žive samostalno. Četvrto jer su pametnije od čoveka. Peto jer je to jedina vrsta nad kojom se zakonski vrši istrebljenje,a ne samo da nije ugrožena pred istrebljenje nego ih ima sve više hehehe...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
jaspis

Post by jaspis »

Dobro jutro svima, daa, znam kolko je sati al meni je jutro ;)
lan, jaspis je vrsta kristala, to mi je najdrazi kamencic ;)

Papiri sredeni brzo lako i jednostavno jejejee :)
bas se sve poklopilo onako kako treba cak i iznad mojih ocekivanja ;)
al to sam i htjela hehe...

Zivotinjsko carstvo???
Ja bi isto neki avatar imala jaaa biiii!!!!
Nisam bas sa obradom i namjestanjem slicica u dobrim odnosima, imal koja dobra dusa da mi pomogne?

Odo kuhat drugu kavu, ova prva nekako slabasno ispala il meni samo danas treba jaca doza tko zna?
Grlim vas sveee, ak nekom fali kise i oblaka saljem besplatno...
Jucer sam uzivala na suncu al ocito nisam skupila dovoljne zalihe ;)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

:)))
dobro jutro i od mene (jutro mi je pocelo pre sat vremene....) sada ne znam gde sam ni gde je kafa :)
Jaspis, ti bi bila beli zec sa velikim usima :))))) !
ja obozavam leptire isto kao Felisiti <3 ali obozavammm
a drugarica Clan ima sovice (sanjala sam pre nekoliko noci ogrooooomnu sovu ..)

ja bih se vise obradovala kada bismo stavili svoje slike kao avatare na jedan dan :)
da vidimo nassssssssss :)

inace , kada sam se opasuljila juce koliko sam ja postova dala na ovom forumu ... ne zelim sada ni da vidim broj postova ... sramota me je i stidim se sto toliko brbljam ...
ja sam ovde najveca brbljivica .... sramota me je sto je tako mislim da bih trebala malo da smanjim to pisalje <3
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Član 257

Post by Član 257 »

Jaspis,DenVik će ti pomoći oko avatara ona je kompijuterski genije. :) A ako slučajno ne bude mogla pitaj onog malog s kosom. Onog što čačka kompjutere. :lud: Moj kristal je tigrovo oko. Pozdrav jaspis i želim ti sve najbolje iako uopšte nisam u toku šta počinješ da radiš. Verovatno sam propustila negde neki post.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
sarah

Post by sarah »

Dobar dan životnjskom carstvu svetlosti :)
Jaspis ako i ti hoćeš neku životinjicu samo se javi pa ću ti objasniti šta kako, mora samo da izabereš da li ćeš pitomu ili divlju :mig:
Jovana taman posla kakva sramota, daj još nam nisi stavila pesmicu koju pevaš kao repliku na žikin mix :lol:
257 Lisice su superica, a najviše sam volela onu lisicu iz one emisije Laku noć deco ako se sećaš :svekul:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

joj meni je to omiljena lisica, ta iz ''Laku noc deco'' :) :) :)
a ja ako ovako nastavim (a volim sa svima da procaskam :) ) na kraju cu moci da prekopiram svoje postove i knjigu da napisem o.O
ili da zamolim Ivana da mi obrise postove pa da za 3 dana opet ispisem novih 500 i takooooo :D
aaaa.....sarah , nije to moja umotvorina kao Zika sto lepo pise stihove
radi se o jednoj previse vulgarnoj rep pesmici -koja ne prilici ovom forumu , a ni meni, ja taj pravac muzike uopste ne slusam ,ali kao u svemu imam izuzetaka :**** vas :** :)
Last edited by jovanajovana10 on 09 Apr 2013, 13:35, edited 1 time in total.
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
sarah

Post by sarah »

E to bi bila samo taka knjiga :) A možemo i od svih postova da izdamo jednu seriju priručnika za radosniji život :bravo:
Post Reply