Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Zika

Re: Kafić "Dobre vibre"

Post by Zika »

And I Believe in You and You and Myself.
Dobro je da nisi umrla Zdenka, ima jos puno stvari koje nisi primetila. Uostalom, mnogo je lepse biti ziv.
Član 257

Post by Član 257 »

Dobro jutro svima!!!!
Želim vam lep i uspešan dan!
Želim vam dan u kojem ćete se lepo probuditi i zahvaliti što ste živi. ''Divni dane, evo me!'' I raširiti ruke i dočekati lep dan.
Želim vam da promenite svakog sa kime dodjete u komunikaciju: prodavačici na kiosku da poklonite osmeh, kad udjete u pekaru da malo djuskate uz muziku pre nego što poručite, dok čekate autobus da gledate oko sebe i da nabrajate lepote sveta, dok se vozite u automobilu da zahvaljujete što većina lepo vozi i pazi na bezbednost...
Želim vam da skuvate neki poseban ručak...
Želim vam da provedete petnaest minuta sami sa sobom u tišini i da vam bude prijatno kad ste sami sa sobom...
Želim vam da se pogledate u ogledalo i da se divite...
Želim vam barem jednu nelogičnost koju ćete uraditi danas...npr. izuti cipele u parku, ili dok vozite automobil... :svekul:
Ako vas neko naljuti, želim da danas kažete:''E, sutra ću se ljutiti, danas odlažem taj sport!''
Želim da danas ljudi budu oduševljeni vašom energijom...
Eto... :ruzha:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
sarah

Post by sarah »

Danas sam nešto prehlađena pa ležim ceo dan, pa mi krivo što je napolju sunce i lepo vreme a ja ležim, pa pročitah ovaj članicin post za dizanje, pa sam odlučila da se dignem, i odem u šetnju, i potrudiću se da štikliram neki od gore navedenih predloga :svekul: Hvala ti 257 :drugari:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Uh Clanu , stvarno prelepo receno :) :*
najvaznija stvar u zivotu - biti ziv , ostalo su sve sporedne stvari :)

zahvalna sam sto sam ziva , zaista , veoma :))))))))

pOzDrAvCiC svima :*

Sarah , i ja sam u skroz istoj situaciji danas bila :D
ali nije mi lose ... super je ;) ... imam puno ljudi koji brinu o meni <3 to je vazno :)
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
maksimilijan samot

Post by maksimilijan samot »

257 kad zavibrira ceo Univerzum se nasmeši. : ) Potpisujem svaku njenu gore izrečenu reč i iza svake stojim krivično i materijalno! : )
Nego da vas ja nešto pitam da li su ovi "nazebi" stvarno prehlade ili su infekcije ili nešto 25to? Meni već 10 dana nešto kruži kroz organizam i pokušava da pronadje slabu tačku ali neće da može! Na 2 sata mi curi nos pa stane, zeza grlo pa stane, kašljem pa stane, krene krv iz nosa pa stane, dijareja pa stane... Imam konstantnu temperaturu izmedju 37 i 38, danas bio kod doktorke koja ne moze nista da mi pronadje, krvna slika ko da imam 28 godina!(a i imam toliko) : )
Elem, da li neko može da mi naučno-energetsko-stručno-laički objasni u čemu je fora a u kome je fazon?
Zahvalnost Tvorcu, Pozdrav Suncu, Ljubav Nebu.
Član 257

Post by Član 257 »

Pusti doktore...Šta god da jeste, ajde sada malo ponavljaj: ''Ja sam zdrav. Ja sam zdrav. Moj organizam savršeno funkcioniše...'' i ne pitaj se šta ti je i ne komentariši sa drugima...ne detaljiši...čim doktorka nije našla ništa Izlečivo je :D
Sve bolesti su uzrokovale ''negativne'' misli...
Sve, sve, sve, sve...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
maksimilijan samot

Post by maksimilijan samot »

Hmmm... U pravu si! Upravo sam ukapirao da mi se sve vreme vrti: "Ne može mi ništa, ne može mi ništa..." (bilo to prehlada,grip,virus...šta god) umesto "Zdrav sam, jak sam, zdrav sam, savršeno funkcionišem"... : ) I eto naravoučenija za sve, iz ove male čašice razgovora, afirmišite! ne negirajte!
Živi, zdravi i srećni smo!!
Zahvalnost Tvorcu, Pozdrav Suncu, Ljubav Nebu.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

maksimilijan samot ,
bravo :)
bas tako!

prosto ne znam da li sam vise ziva ili vise srecna ili vise zdrava
zdavija, jer me je ovo malo opaucilo da povedem racuna o svojoj ishrani i zdravlju, sigurna sam da ce mi ovo doneti mnogo toga dobrog , vec jeste :) resila sam da uvedem neke namirnice i neke lepe stvari u moj zivot , a izbacim sve ono sto mi ne koristi .

iz ovakvih situacija samo dobro moze da se privuce :)
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Član 257

Post by Član 257 »

Mi smo svi divni.
Mi smo svi čista ljubav.
Mi smo ovde da bi učili razvijali se, otkrivali...
Mi smo ovde da bi se univerzum širio i da bi sijao u svoj svojoj veličanstvenosti...
Mi smo lepota sveta...mi smo božanska lepota...Mi smo lepota...
Mi smo blagosloveni, voljeni i zaštićeni...
Naše telo je najlepša kreacija i spojeno je sa Izvorom ljubavi i dobrobiti...

Volim vas sve!!!!! :drugari:

http://www.youtube.com/watch?v=bbJ8dp4zK7A
Suncokret

Post by Suncokret »

Ja sam juce izula baletanku na semaforu,
i moja drugarica me gledala cudno a i ljudi su me gledali cudno...
A ja samo htela da uradim neku nelogicnost (kako je pozelela 257 :D ), i sutra cu obe ako treba
i striiiptiz. :D :D :D
A salim se, mada sam je stvarno izula nesto me zuljala, i setila se clanice i moram se opet izuvati,
ahhaha
Post Reply