CILJEVI I NESTRPLJENJE

Tipovi ličnosti, ličnost, osobenost, šta nas čini onima koji smo, unikatnost
Mina u Sreci

Re: CILJEVI I NESTRPLJENJE

Post by Mina u Sreci »

tasa wrote:Sto vise razmisljam, shvatam da cu onoga dana kada ozdravim , moju sadasnju bolest shvatiti kao blagoslov. Postoje ljudi koji nikada nisu bili bolesni, ali nisu bili ni srecni ni zadovoljni, jer su im misli ogranicene. Moja bolest nije moj neuspeh, vec znak da treba da promenim svoj nacin razmisljanja

U filmu ^Carobnjak iz Oza^ Doroti vec ima moc da se vrati kuci,ali ona to ne zna, sve dok ne predje put prepun prepreka i padova. Na kraju dovoljno je da samo lupi cipelicama. Sto pre upotrebim svoje cipelice, sticicu kuci......
Ovaj post ima veoma lepu vibraciju. Ostani u njoj. Ti si u svojoj sustini vec zdrava i tvoje telo itekako zna kako da se postepeno ali sigurno izleci. Veruj u mudrost svog tela. Vibracija zdravlja je vec postignuta, a sad telu treba malo vremena da se prilagodi.
Znas da se kaze, da recimo rak nestaje u roku od 3-6 meseci. To je zato sto odredjenim celijama tela treba tacno toliko da se sve jednom obnove. Tj. stara, bolesna celija umire a nova zdrava dolazi na njeno mesto.

I, pitaj nekoga ko je imao neku bolest, kako sada gleda na nju, cisto da dobijes jos ideja za pozitivne misli.
leci

Post by leci »

@Tasa
Kada su mnogi ljudi koji su bolovali npr. od raka ozdravili, zašto nebi i ti?
Luiz Hej je ozdravila od raka, ne znam da li si pročitala njenu priču o tome. Ona nije govorila više da je bolesna. Celu sebe je dala da svoju ne zdravost, kako ona kaže isceli, ne ozdravi, već isceli. Volela je sebe i ugađala sebi,govorila afirmacije i radila vizualizacije. Promenila je ishranu i još puno toga. Pratila je ono što joj prija!
Daj sve od sebe i videćeš čudo iscelenja.
Taso, mi ljudi smo bića koja sve možemo jer data nam je ta moć,i tebi se evo ukazuje prilika, kroz zakon privlačnosti i pozitivno razmišljanje, jer ništa nije slučajno, da sebi pokažeš koliko si moćno i divno biće puno ljubavi. Daje ti se prilika da naučiš da voliš sebe potpuno i bez ostatka.
Ja te vidim isceljenu, veselu i u blagostanju.
Image
tasa

Post by tasa »

Tragajuci za bilo kim ko se izlecio od Amiotroficne lateralne skleroze, iskocilo mi je ime dr Ben Jonson. Mozete zamisliti moju srecu.Do tada pretraga je samo izbacivala * no cure.* Ako je neko gledao Tajnu, averuejm da ste je svi gledali, on je jedan od naratora u tom filmu, a ujedno i jedini doktor konvencionalne medicine. On je bio direktor onkoloske klinike.Kada je oboleo od ALS poceo je da primenjuje tehniku Healing codes, koju je pronasao dr Alex Lojd. Ima i kod objasnjenja ove tehnike na sajtu Zoran zemun, i blogu Vesne Mihajlovic, ali ni na jednom nije bas najsrecnije objasnjeno. Elem, da skratim pricu.
Posalje meni drugarica knjigu iz Amerike, skinem prirucnik sa neta, cak sam stupila u kontakt sa jednim trenerom, i evo vec neko vreme praktikujem i to.
Ben Jonson tvrdi da su za 3 meseca nestali svi njegovi simptomi i tako je vec od 2003. Inace zivotni vek se predvidja 3/5 godina.
E sad, njegovo fizicko stanje je bilo bolje nego moje, s obzirom da se ja krecem uz pomoc hodalice. Naravno da su skeptici odmah prokomentarisali da je verovatno bila postavljena pogresna dijagnoza.Ali, meni je to bilo dovoljno da krenem u napad.
Uglavnom, da skratim...hahahahhaahahah..a brbljive sam prirode pa mi je to problem...
dok drzimo ruke uperene u neke od 4 tacke na glavi , mi u sebi izgovaramo pozitivne afirmacije!!!!!!!!!!
Zamisljamo sebe u stanju u kakvom zelimo da budemo.
Verujte da sam u pocetku imala bas jaku glavobolju dok to radim. Ovom tehnikom mozemo leciti i druge ljude. Kada sam probala na mojoj devojcici koja ima 8 godina ona je skocila i rekla> a aa mama to boli bezi tamo??!!!
Poenta ove moje price je da postoji samo jedan covek na svetu koji tvrdi da je zaustavio ALS....ja cu biti druga!!!!!!!!!
moglo je mozda i krace..a sta cu...hahahahaa
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

To Taso!
U mojoj viziji skaces od srece po kuci i svima javljas kako su ti rezultati fenomenalni!
Izlecena! Izlecena! Izlecena!

I ako te neko pita od sad govoris samo sledece:
- ovo je prolazno stanje (izbaci reci teska, hronicna, retka bolest i sl.)
- ja sam na putu ozdravljenja
- svaki dan mi je sve bolje i bolje

i menjaj temu, ne naglasavaj nista o svojoj bolesti...posmatraj je kao kijavicu koja ce da prodje :)
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Ja bih se nadovezala u ovoj raspravi....koliko se sjećam...ngdje sam pročitala da je Abraham rekao da bi ljudima bez udova izrasli novi udovi - kada bi dovoljno vjerovali u to. Zato vjerujem u ispenjenje svake želje uz čvrstu vjeru. I to se ne radi o želji koju ispunjava "zlatna ribica" nego želji kao namjeri, kada očekujemo da je manifestacija sliejdeći logičan korak. Sve moje želje, tako su se ispunile..... :D Npr. prije oko 3 tjedna počela sam razmišljati da bi mi baš dobro došla jedna malo poskupa stvarčica. Razmišljala sam i planirala kako da je kupim jer nije baš jeftina. Nakon dva tjedna, dobila sam je na poklon! :D
Ta želja je prozašla iz potrebe za informacijama i znanjem. Nege druge želje koje su mi se ispunile, proizašle su iz ljubavi.
Imam ja i glavnu želju, uvrstila sam je u afirmacije jer mislim da je podsvijest ključ. I bez obzira koliko je želja velika, ja vjerujem u manifestaciju svake ukoliko podvijest nagovorite da manifestira ono što želite. Zato mislim da su afirmacije dr. Murphya najidealnije.
Npr. " BOŽANSKA INTELIGENCIJA ME VODI I USMJERAVA NA SVIM PUTEVIMA.
ŽIVIM SVJESNA BOŽANSKE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA DOBROBIT NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
JA SAM KANAL KROZ KOJI BOŽJE BOGATSTVO TEČE OBILATO I SLOBODNO." Meni to izgleda tako močno i ulijeva jako puno povjerenja... :D
U knjizi "Silva metoda konrola uma" pročitala sam da je onaj doktor (koji je izmislio čuvenu rečenicu: Iz dana u dan osjećam se sve bolje i bolje...), da je imao privatnu kliniku u Švicarskoj. Njegovi pacijenti su svaki dan sjedili i izgovarali tu rečenicu. To je bila jedina terapija. Navodno da su svi bili uspješno izliječeni..
@tasa, ja te isto vidim tako močnu i zdravu jer inače nebi ni ovdje bila.... Božanska inteligencija u tebi je zdrava i močna i njeno zdravlje i moć je i tvoje zdravlje i moć...
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Vina

Post by Vina »

petkana wrote:Ne volim taj gubitak kontrole, pretjeranu osjetljivost, tipicnu za Rakove (koji sve osjecaju i svijet dozivljavaju preko jakoooo osjetljivih emocija).
Znam, znam, znam...i ja sam taj rak :s :D Sto puta mi se deilo da sam bila u zabezeku i nisam mogla verovati ŠTO???!!! Zašto mi se sad to desilo? Bila sam raspoložena, pozitivna, radila sam na sebi (afirm, viz, ma sve) i zašto sad ovo razočarenje? Kako? Jel meni nešto fali? Dal sam glupa za ove tehnike? Zaštooooooooooooo???' :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Kao šamar mokrom krpom posred face! Ne znam kako bi to drugačije opisala, kao da se neko igra samnom... Ali vremenom, shvatila sam da duboko, ispod površine, još uvek je živelo moje uverenje da nisam dovoljno...bilo šta...dobra, vredna, da ne zaslužujem to... I onda sam upregla svoje najveće strpljenje koje sam mogla izvući iz sebe, i nastavila dalje svoju borbu koja mi se isplatila :)
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
tasa

Post by tasa »

Danas mi je super dan!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinoc sam vezbala programiranje sutrasnjeg dana.Pre spavanja sam govorila sebi>
@Dok budes spavala tvoje telo ce se regenerisati. Svake sekunde si sve jaca i jaca....
sutra ces biti snazna i jaka......postoji sjajan razlog zasto se ovo desava....
i jutros ustadoh tako lako iz kreveta...... :D :D :D :D :D
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

tasa wrote:Danas mi je super dan!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinoc sam vezbala programiranje sutrasnjeg dana.Pre spavanja sam govorila sebi>
@Dok budes spavala tvoje telo ce se regenerisati. Svake sekunde si sve jaca i jaca....
sutra ces biti snazna i jaka......postoji sjajan razlog zasto se ovo desava....
i jutros ustadoh tako lako iz kreveta...... :D :D :D :D :D
Yes!!!! A tvoje telo reaguje i reaguje i reaguje...Isceljenje na pomolu.
Sad je trenutak da se dobro zabavis, citas lepe knjige, gledas filmove i pustis par nedelja / meseci vremena da prodje u OVOM STANJU i sa TIM MISLIMA
leci

Post by leci »

@Tasa
Taso ti si jedna vesela dušica. Pogledaj kad daš od sebe odmah ti se vraća kao bumerang!
Da, programiranje sutrašnjeg dana je super ali i programiranje dana odmah ujutro kada se probudiš, to je isto super. Ja to radim redovno i to je toliko magično i efektno, da preokrene moju svaku trunčicu jutarnje tromosti u vedrost i radost.
Taso, ti si savršeno zdrava i bezbedna.
Voli te Leci, jeeeeee
Image
tasa

Post by tasa »

Hvaaaaaalaaaaaaa na lepim recima. mnogo mi znaci...ovaj forum je toliko divan....ulepsavate mi zivot sa svakom vasom postavkom !!!!!!!!!!!!
Post Reply