Ovaj post ima veoma lepu vibraciju. Ostani u njoj. Ti si u svojoj sustini vec zdrava i tvoje telo itekako zna kako da se postepeno ali sigurno izleci. Veruj u mudrost svog tela. Vibracija zdravlja je vec postignuta, a sad telu treba malo vremena da se prilagodi.tasa wrote:Sto vise razmisljam, shvatam da cu onoga dana kada ozdravim , moju sadasnju bolest shvatiti kao blagoslov. Postoje ljudi koji nikada nisu bili bolesni, ali nisu bili ni srecni ni zadovoljni, jer su im misli ogranicene. Moja bolest nije moj neuspeh, vec znak da treba da promenim svoj nacin razmisljanja
U filmu ^Carobnjak iz Oza^ Doroti vec ima moc da se vrati kuci,ali ona to ne zna, sve dok ne predje put prepun prepreka i padova. Na kraju dovoljno je da samo lupi cipelicama. Sto pre upotrebim svoje cipelice, sticicu kuci......
Znas da se kaze, da recimo rak nestaje u roku od 3-6 meseci. To je zato sto odredjenim celijama tela treba tacno toliko da se sve jednom obnove. Tj. stara, bolesna celija umire a nova zdrava dolazi na njeno mesto.
I, pitaj nekoga ko je imao neku bolest, kako sada gleda na nju, cisto da dobijes jos ideja za pozitivne misli.