Kako izgleda vibrirati na frekvenciji ljubavi???

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Vlajko

Re: Kako izgleda vibrirati na frekvenciji ljubavi???

Post by Vlajko »

Jelena , klap klap (umesto smajlija koji aplaudira) :P

Mogu samo da dodam ovaj deo teksta preuzet sa http://2012-transformacijasvijesti.com/ ... dnuti-egom

"Ljubav je drugi fenomen, jedan od najmoćnijih, kad ego nestaje, a vi ste svjesni, potpuno svjesni, vi pulsirate, vibrirate. Više niste individualist, već ste izgubljeni u energiji cjeline.
Tada polako, polako, neka to postane vaš način života. Ono što se događa na vrhuncu ljubavi mora postati vaša disciplina, ne samo iskustvo, nego disciplina. Tada sve što činite i kamo god pođete.. .rano ujutro sa suncem koje izlazi, sve će imati isti osjećaj, sve će biti isto upijanje postojanja. Kad legnete na tlo pod nebom punim zvijezda, doživjet ćete isto stapanje.Kad legnete na zemlju, osjetit ćete se jedno sa zemljom.
Polako, polako, ljubav vam mora dati ključ kako da budete zaljubljeni u samo postojanje. I tada ćete ego prepoznati kao iluziju, bit će korišten kao iluzija. A kad ga tako koristite, on nije opasan."
Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor :D
Naly Younis

Post by Naly Younis »

@Vlajko, to je jako lijepo i vrlo lako kad legneš ispod zvijezda, kad razgovaraš sa biljkama i životinjama, kad započneš dan gledajući u izlazak sunca...i td..a kako to izgleda kad dođeš u firmu na posao gdje vlada zakon konkurencije i nadmetanja? kad te špijuniraju kolege kako bi objavom tvojih grešaka dobili unapređenje? Kad pišeš žalbe i prigovore ?? Kad klijenti viču i prijete jer su ljuti na odluke tvog poslodavca koji ti sa druge strane postavlje uvjete suprotne klijentima koji galame na tebe..? To su pravi izazovi za spuštanje ega, zar ne!? :D
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Vlajko

Post by Vlajko »

A šta te sprečava da živiš u skladu sa prirodom?

Gledajući u tvoje predstavljanje vidim da je to banka.. ta ružna tvorevina :twisted:
Ako je ona uzrok problema.. eliminiši malu :lol:
Mora da postoji nešto drugo što bi mogla i volela da radiš..

Ja sam imao jasnu viziju da ne želim više da živim u Beogradu..
Težio ka tome, radio na tome i ostvario to..

Jeste bilo potrebno vreme i poklapanje kockica.. ali takve radikalne promene se ne dešavaju preko noći..

Ili se dešavaju? :D

Trebali da napominjem da se radostan i odmoran budim.. da imam svoju baštu i voćnjak, a kod komšije kozu i piliće.. Ima li šta lepšeg nego ubrati plod iz zemlje koju si ti obradio i zasadio? Velika sreća i radost i zadovoljstvo sa ljubavlju su tu.. i kako to biva..dobio sam tako sjajnog komsiju kao da sam ga na konkursu birao..

Živeći tako u harmoniji i skladu sa prirodom i druge stvari se rešavaju same od sebe, jednostavno sve klizi svojim tokom..

Često mojim prijateljima iz grada kada dođu na terapiju kod mene kažem: pa izdaj taj stan u Beogradu.. vikendice i seoska domaćinstva se mogu naći za vrednost osrednjeg automobila..Živeti se može van grada sa puno manje novca!

Samo u glavi treba prelomiti šta hoćeš..kao i šta nećeš.. i to je to..

Image
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Eeee...da,@Vlajko, pogodio si moju najveću namjeru (namjerno ne govorim želje nego namjere). Mnoge su mi uspjele pa vjerujem da ću i ovu dosegnuti u vortexu ... :D
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Vlajko

Post by Vlajko »

Ma možeš ti to i u linuksu.. windows-u.. :o
a najpre matrix-u kojem trenutno živimo :D
Linda

Post by Linda »

Uvek volim da procitam kako je neko pronasao svoj mir, zadovoljstvo zivljenja...Svaka cast!
Imam pitanje za tebe- posto vise ne zivis u Beogradu kako si sam rekao, zanima me da li svoj posao-ne znam koji :) obavljas u mestu u kome si sada, putujes tamo gde si radio, pretpostavljam u BG, nesto trece, cetvrto? Od neceg se ipak mora ziveti, zato pitam sve ovo. Pozz, Linda
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Pronašla sam motivirajući tekst, koji sam davno pročitala i u kojem je rečeno dovoljno koliko je važna ljubav kao usmjerenost na druge :D
http://tajna.rs/cetiri-osnovna-principa ... kog-cilja/
Vlajko

Post by Vlajko »

Linda, izdao sam ono što sam godinama pravio.. firma je pod ledom, a lokal pod drugim mučenikom..

Plus stiže novac od nekih plodova mog rada.. da se tako izrazim :D

Kada sam najviše radio i trčao.. nije ga bilo.. ustvari bilo ga je, ali stalno je kružio..

Sada kada mnogo manje trčim i jurim.. ima ga sasvim dovoljno za moje potrebe..

meni ne treba ferari.. zahvalan sam na mazdi 626 iz 93..

Motor ne mora da bude od 10K e.. već za hiljadu-dve evra se može i to iskusiti..
Japanski kvalitet i ovde preovladava.. Vozim Yamahu 750 ST iz 92..

Dosta hrane sam proizvodim.. odavno nisam kupio sir, jaja, surutku, domaća piletina.. podosta iz bašte i voćnjaka..

Zar to nije sasvim dovoljno i više od toga.. ?
nemamo more, al imamo Dunav.. pare se ne troše na gluposti.. režija da gotovo i nema.. sve odlazi na putovanja i vetar u kosi :D
I tako zadnjih 30 godina :D
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Ultra cool je takav život ali je isto cool i ići na more. Ne moramo svi živeti isto, ali ne moramo ni jedni druge ubeđivati da je samo jedan način pravi :D
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Vlajko

Post by Vlajko »

Apsolutno.. pa kako bi život bio dosadan da smo svi po istom kalupu pravljeni..
Upravo ta raznolikost nam čini život zanimljivim..

Što se tiče mora.. dospeću jednog dana i tamo, al ne kao turista..zasad mu je Dunav altrnativna zamena..

Život u gradu sputava i ubija..naravno ne sve i to nije pravilo, ali putujući po Srbiji po raznim zabitima stekao sam utisak da je težnja većine ljudi iz unutrašnjosti da dođu da žive i rade u velikom gradu..po mogućstvu Beogradu..

Samo bih onda povukao paralelu od njegovog poljskog wc-a pa do soliterke negde u blokovima..
gde iznad njegove šolje ima bar još 20-30 istih takvih.. :idea:

sve je stvar izbora i ličnih odluka.. svako nek radio ono što misli da treba..
dali dobro radi može samo on da nam kaže.. upitani subjet :D

A vi kakote?! :lol:
Post Reply