Da se upoznamo :D

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
tanita

Re: Da se upoznamo :D

Post by tanita »

Marija, dobro nam došla :) pošto mene zezaju u temi ,,kafić...,, da sam hostesa, osetila sam svoju ulogu a i zelju da ti prva pozelim dobrodošlilcu ;)
samim tim što si našla ovo mesto, sigurno si se popela stepenicu više ka svetlosti, i verujem da i ti to osećaš.
uzivaj :andjeo:
DenVik

Post by DenVik »

E, posto je hos... uf, Tanita, sorry, pozelela doborodoslicu, ja samo da priupitam jel Zmaj ja ili maja, pa Z na to, kao cera i ti?? Nista mi nije jasno, a tebi?
Dobro ti nama dosla i da se malo raspisemo sad..odnosno ti :mig:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
pozitiva

Post by pozitiva »

dobrodosla draga
dobrodosla u ovaj nas divni dom svakodnevne doze pozitivnosti
dobrodosla
u ovaj nas sveeeeeeeeet
evo jos smajlija tj to smo mi u elementu i u temi muzike hihihi
Image
hihihihi
Miso

Post by Miso »

Raduje me da mogu da se ukljucim na jedan ovakav site gde mogu da podelim svoja iskustva i da procitam druga.
Zovem se Miso, rodjen u Vrbasu a zivim u Norvskoj vec 22 godine. Slikar sam i graficki dizajner, bavim se fotografijom i muzikom (flamenco), ples itd.
Upoznat sam dobro sa TM meditacijom, procitao dosta od autora koji su vec navedeni na ovim stranama, sungaziram i ne jedem meso. Ovaj Website sam pronasao danas sasvim slucajno, pre bih rekao da je web pronasao mene.
Praticu i deliti neka moja pozitivna iskustva i neke padove koji kao primer mogu koristiti drugima.

Hvala i vidimo se :-)
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Welcome Miso!Radujew me da si nas pronasao a jos vise sto se bavis sungazingom :D ,jos jednom WELCOME!Ima tema o sungazingu pa ako/kad zelis mozes podijeliti svoja iskustva sa nama!
NOETIC SPARkLE
John Work

Post by John Work »

Dobrodošao Mišo!

:D

Drago mi je da se priključio još jedan "sungejzer". :svekul:
Miso

Post by Miso »

John Work wrote:Dobrodošao Mišo!

:D

Drago mi je da se priključio još jedan "sungejzer". :svekul:

Hvala na dobrodoslici, svakako da cu deliti sve sto mogu i znam.
najzad

Post by najzad »

Dobro nam dosao Miso i sigurno nije slucajno :bravo: :veselica:
NaiMoon

Post by NaiMoon »

Već par meseci sam registrovana na forumu, a tek skoro sam videla ovu temu. Nisam nešto aktivna što se tiče postova, a forum je veliki pa većinu tema nisam pogledala (iako se trudim), tako da sebe ipak smatram početnikom ovde. Zato mislim da bi bilo lepo da napišem nešto o sebi.

Zovem se Natalija, imam 18 godina (uskoro ću 19). Ratnike svetlosti pratim oko dve godine. Prvi video sam gledala sa svojom tetom, koja me je uvela u celu ovu priču, kad je na youtube-u provalila "neku totalno otkačenu, maksimalno simpatičnu devojku", koja priča o "onim našim stvarima " :D Od malena nekako volim jogu, vegetarijanski način ishrane i "istočnjačku filozofiju" pa mi je cela tema sajta ratnika svetlosti toliko prijateljska i draga.

Inače završavam hemijsku školu, ali planiram prekvalifikaciju, jer sam shvatila da se UOPŠTE ne nalazim u toj hemiji :D ... Bavim se (amaterski naravno) digitalnom umetnošću, odnosno foto manipulacijom i crtanjem u vektorskim programima. Takođe uživam u pisanju poezije i prevođenju britanskih komedija, ilustrovanju poučnih pričica, učenju actionscript-a i stranih jezika....

Ove godine na moj rođendan, biće tri godine kako nisam okusila ni trunčicu mesa. Pre toga sam jela vrlo malo i to na silu, jer su me svi u porodici (mama i baba naročito) bombardovali informacijom da sam bleda i bolešljiva jer ne jedem meso :D (moja baba i danas ima običaj da me pita "koje sam ja to vere kad ne jedem meso?" :D), a Vina me je svojom pričom u poslednje vreme inspirisala i na potpuno veganstvo.
Pre osam dana smo tata i ja počeli da gledamo u sunce... To je otprilike to. Volim vas sve sa foruma, iako vas ne poznajem lično <3 xD
najzad

Post by najzad »

Draga NaiMoon dobro nam dosla :andjeo: :bravo: Tako mlado bice a vec probudjeno za svaku je pohvalu :ruzha:
Post Reply