Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
DenVik

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by DenVik »

PayPal.. :D
mi smo svi dovoljno bogati i uspesni, zadovoljni, kreativni, tako da nam je e-bisnis jos jedan dobar znak za dopustanje jos vise izobilja u nase zivote :mig:
thanks za komplimente devojke..
nesto samo imam utisak da se lakse prica bez slika pored, niko nista na drugim temama nije pricao osim Jo i ja postavila 2 komentara.
i da, drug Clan je mnogo lepsa u prirodi, sitna je, ali je bomba od energije( Mona LIza kako je danas?)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

PayPal je lepa vest. Volela bih još da se uvede i isplata love putem njega. Ali biće brzo. Ja sam u kontaktu sa ekipom iz Leo komerca i obavestili su me da knjiga "Novac i zakon privlačenja" od Esther i Jerry Hicks izlazi na leto. To je knjiga iz serijala ZP koja je preskočena kod nas u Srbiji. U Hrvatskoj je izdata, ali od neke manje firme koja se ne pojavljuje na sajmu. Inače,svaka čast, Hrvatska je lider iz oblasti izdavaštva na Balkanu,kod nas ima predstavništvo V.B.Z. ima dosta dobrih knjiga. Ne znam zašto sam vam ovo ispričala,ali ne može da škodi...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
sarah

Post by sarah »

Pozitiva Hvala ti, crvena sam nego šta :) nego nisam uključila blic na mobu pa se ne vidi dobro...bitno da se boja mačke super vidi :pardon:

Jeeeeeeah 257 baš mi drago što te vidim, podsećaš me na jednu moju prijateljicu :drugari:
tanita

Post by tanita »

aham, onda otkrili smo na koga liči Antonio. :lol:
Sarah, moja maca lepša hihihi :pardon: :lol:
:drugari:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

mackice i macori :) ljubim vas sve zajedno tako lepe
<3 <3 <3
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
sarah

Post by sarah »

Jaoooo tanita baš ste lepe :andjeo: Hihiii tvoja maca je baš za mog mačka, zamisli kaki bi ti mačići bili :rofl:

Hvala Jovana ljubimmmm :mig:
tanita

Post by tanita »

hahah Sarah ako je negde blizu mačor, priblizi ga monitoru pa mu poookazi moju Belku da vidimo kako reaguje :rofl: :rofl: i prenesi mu da ima crnu tufnicu na kraju repa, a inače je cela bela, pa ako mu to nešto znači :lol: :lol:
Jovana :andjeo: :ruzha:
MIslim da će nam Antonio promeniti naziv teme u čestitke, zelje i pozdravi ako nastavimo ovako haha :rofl:
:drugari: :drugari:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

DenVik wrote: nesto samo imam utisak da se lakse prica bez slika pored, niko nista na drugim temama nije pricao osim Jo i ja postavila 2 komentara.
nisam se ni ja nesto raspricala , naprotiv :D
prolece je , moramo malo napolje da izbacimo sve ono sto se talozilo tokom (meni nikad duze) zime :)
ja imam uvek period ''prolecnog rastrcavanja'' :D , ne znam za vas ...
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
sarah

Post by sarah »

Ej ma žuća se zaljubio na prvi pogled u belku, još kaže da ga podseća na onu macu Vojvotkinju iz crtaća mačke iz visokog društva(ako si gledala taj crtać) a on je isti njen spasilac žuti mačor Tomas O' Maley :bravo:
Član 257

Post by Član 257 »

O bože,imaćemo male mace... Al se ližete ceo dan! Sarah,pa živele smo u istom delu grada,možda me poznaješ lično.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply