No, no, ne smejem se njoj, ja se smejem zecu što šeta ženu.
Ajoj, stvarno ću pući od smeha.
DenVik, ako imaš dojavu da je jedno od njih dvoje registrovano na forumu, zec ili žena, reci mi da odmah brišem ove postove.
Kafić "Dobre vibre"
Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Dobar dan ljudi moji, ja sam sinoć bila u provodu pa mi se sve nešto manta možda sam previše nazdravljala
Samo da vam poželim lep dan, i odoh napolje da akomuliram malo sunčeve svetlosti
Samo da vam poželim lep dan, i odoh napolje da akomuliram malo sunčeve svetlosti
- TempiranaBombica
Dobar dan želim.
Ja evo kucam seminarski iz arhitekture računarskih sistema, a najradije bih sjeo na tarasu i čitao knjigu, jer je dan bruka
Izadjite vi vani i osunčajte se i za mene
Ja evo kucam seminarski iz arhitekture računarskih sistema, a najradije bih sjeo na tarasu i čitao knjigu, jer je dan bruka
Izadjite vi vani i osunčajte se i za mene
...Zecovi,sunce, mantanje, sunce, seminarcki sunce ahahhaha lepo dragi moji ratnici nema šta
šarena nedelja
evo jedne numera od mene pa nek ide zivot
vještice- Zlato
http://www.youtube.com/watch?v=rNBkQnzRxng
.,, ti piješ vino ispod slamnatog šešira..od smijeha pravim saksofon, od sunca pravim put, a ti si moj šofer...,,
šarena nedelja
evo jedne numera od mene pa nek ide zivot
vještice- Zlato
http://www.youtube.com/watch?v=rNBkQnzRxng
.,, ti piješ vino ispod slamnatog šešira..od smijeha pravim saksofon, od sunca pravim put, a ti si moj šofer...,,
Felis, mislim da sam videla zekonju
Samo da vas poz na kratko, ljubac
Sarah boli glava , ako, ako, ima i zasto, jel se to smeskas ceo dan?
Tempirani, zavrsio seminarski i ajd da to zakucas
Tanita, ah, zaboravila sam na Vjestice, hvala
Samo da vas poz na kratko, ljubac
Sarah boli glava , ako, ako, ima i zasto, jel se to smeskas ceo dan?
Tempirani, zavrsio seminarski i ajd da to zakucas
Tanita, ah, zaboravila sam na Vjestice, hvala
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Tempirani šmeker Šta ti studiraš kad pišeš seminarski iz arhitekture računarskih sistema?
EDIT: Pozdrav svima odoh da spavam hehehe namincao sam arch i sutra sve spremno za rad odoh da se odmorim!!!
EDIT: Pozdrav svima odoh da spavam hehehe namincao sam arch i sutra sve spremno za rad odoh da se odmorim!!!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- TempiranaBombica
Studiram informacione tehnologije
Nadam se da ću uskoro izgubiti vid, da se uklopim u okolinu.. Jer šta je jedan informatičar bez velikih naočara za vid? Ništa!
Hehehhe evo ja ne nosim naočare
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Dobro jutro svima
Kako smo svi zivnuli od ovog sunca hehe, ma to je predivno nesto
Jucer sam cijeli dan bila vani i uzivala
A mislim u istom tonu nastaviti i danas
pusa svimaaa velika
Kako smo svi zivnuli od ovog sunca hehe, ma to je predivno nesto
Jucer sam cijeli dan bila vani i uzivala
A mislim u istom tonu nastaviti i danas
pusa svimaaa velika
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Doro jutro svima.
Izvinjavam se svima ako sam pogesila mesto,temu..
Mislim da sve tehnike,ucenja..koja su opisana na ovom forumu,imaju efekta.Ima toliko dobrih i sve su lepo opisane.
Krenem npr.da praktikujem jednu i posle odredjenog vremena shvatim da ne fukcionise i odustajem.Nije problem u tehnici,nego u meni.Ni jedna na pocetku nije laka.Mozda se nisam pronasla u toj tenici,treba da nadjem koja mi odgovara,i drzati se nje.Licno sam pronasla sta mi odgovara i to praktikujem.Nismo svi isti.Mnogi se mozda pitaju da mozda negde ne grese.Mislim da ne postoji pogresno,svaki trud se isplati,bitno se samo pokrenuti i biti uporan.Treba verovati u to sta radis i biti sto vise pozitivan,i opusten nista ne ide na silu.
Izvinjavam se svima.
Izvinjavam se svima ako sam pogesila mesto,temu..
Mislim da sve tehnike,ucenja..koja su opisana na ovom forumu,imaju efekta.Ima toliko dobrih i sve su lepo opisane.
Krenem npr.da praktikujem jednu i posle odredjenog vremena shvatim da ne fukcionise i odustajem.Nije problem u tehnici,nego u meni.Ni jedna na pocetku nije laka.Mozda se nisam pronasla u toj tenici,treba da nadjem koja mi odgovara,i drzati se nje.Licno sam pronasla sta mi odgovara i to praktikujem.Nismo svi isti.Mnogi se mozda pitaju da mozda negde ne grese.Mislim da ne postoji pogresno,svaki trud se isplati,bitno se samo pokrenuti i biti uporan.Treba verovati u to sta radis i biti sto vise pozitivan,i opusten nista ne ide na silu.
Izvinjavam se svima.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.