CILJEVI I NESTRPLJENJE

Tipovi ličnosti, ličnost, osobenost, šta nas čini onima koji smo, unikatnost
Vina

Re: CILJEVI I NESTRPLJENJE

Post by Vina »

Kakva divna atmosfera ovde! Fantastično :)
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
petkana

Post by petkana »

Vina wrote:Znam, znam, znam...i ja sam taj rak :s Sto puta mi se deilo da sam bila u zabezeku i nisam mogla verovati ŠTO???!!! Zašto mi se sad to desilo? Bila sam raspoložena, pozitivna, radila sam na sebi (afirm, viz, ma sve) i zašto sad ovo razočarenje? Kako? Jel meni nešto fali? Dal sam glupa za ove tehnike? Zaštooooooooooooo???'
Kao šamar mokrom krpom posred face! Ne znam kako bi to drugačije opisala, kao da se neko igra samnom... Ali vremenom, shvatila sam da duboko, ispod površine, još uvek je živelo moje uverenje da nisam dovoljno...bilo šta...dobra, vredna, da ne zaslužujem to... I onda sam upregla svoje najveće strpljenje koje sam mogla izvući iz sebe, i nastavila dalje svoju borbu koja mi se isplatila
Da nastavim temu o osjetljivosti rakova :lol: , e to je strvarno malo teze razumjeti :lol: , jer tako jake emocije i promjene raspolozenja su nevjerovatne i tesko razumljive za ljude koji nisu toliko osjetljivi. Ali kao sto si napisala, strpljenje i vjera u sebe i svoju vrijednost daju snagu za dalje duhovno napredovanje.

Taso,
zelim ti puno uspjeha i ti ces biti jos jedna osoba koja je uspjela da povrati svoje zdravlje snagom svojih misli. A vidis da svaki dan sve vise saznajemo o ljudima koji se lijece prirodnim putem,postizu nevjerovatne uspjehe,obnavljaju svoj organizam i pronalaze svoje prave vrijednosti. A vrijeme u kojem smo sad je cudesno,preobrazaj je u toku,budimo se ljudiiiiii :D . Foruma na ovu nasu temu je sve vise, otvaraju se skole i klinike za duhovni razvoj,ljudi su zeljni znanja... Mi se povezujemo na ovaj nacin (preko mreze :D ), ja sam tako nasla drage prijatelje, Mina u Sreci je moj izvor inspiracije,moja zvezda vodlija...
Divan je osjecaj upoznati dobre duse koje spaja zajednicka ljubav i vjera u Njavise Dobro.
Saljem vam svoju ljubav Ratnici Svetlosti <3
www.carobnemisli.com
leci

Post by leci »

@Petkana
U pravu si, ljudi se bude i povezuju. To se vidi i na na ovom forumu. Oduševljena sam, koliko nas je, koliko je divna atmosfera i koliko divnih tema. Kada pročitam neke vaše reči, toliko me sve to divno pogodi u srce, da izazovete često povećanu radost u mom biću, he he he tako je verujte mi.
Image
@Taso
Eto vidiš i meni znači ovaj forum i tvoje prisustvo u njemu. Svima nam je potrebno da se okružimo pozitivnim ljudima. Neka mislimo različito, samo da smo pozitivni,jeeeeeee
Image
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

@Tasa: Tvoje prisustvo na ovom forumu je veooooma bitno, kao sto kaze Leci, jer cemo svi biti svedoci tvog postepenog ali sigurnog i logicnog ozdravljenja. A to ce ustostruciti radost na ovoj planeti, jer ce posle toga svako od nas, jos jace znati, da je sve moguce.

Vidi....mi mozemo tebi da pomognemo, i to i radimo, time sto cemo ti slati pozitivnu eneriju, videti te kao zdravu i sl. Time dodajemo u Vortexu energiju koja je potrebna, da se tvoj "tocak" /"grid" ozdravljenja pokrene i pokrene tvoje telo.

ALI JEDINO TI mozes primiti tu pomoc koju ti saljemo, tako sto ces i sama verovati u to. Do god si na nekoj drugoj vibraciji, sumnje, straha, ti NE MOZES da primis nasu pomoc. Ako se prebacis I NAJVECI DEO VREMENA ( ko sto Vina kaze) provedes u srecnom stanju...onda se ta energija koju mi saljemo dodaje na tvoju i izlecenje dolazi jos brze. Naravno..samo onoliko brzo, koliko tvoj organizam moze da se regenerise.

Ti moras da se uprkos cinjenicama i rezultatima, koji su samo privremeni, vidis kao zdravu.
tasa

Post by tasa »

Mnogo mi je trebalo da, takoreci uvezbam, da imam lepe misli..tek neko vreme stvarno to i radim, pored afirmacija, vizuelizacija...konacno mi se cini da se taj strah gubi. Strah je ona najveca kocnica na putu do uspeha. Cim primetim da mi se stanje makar malo pogorsalo ja sam padala....sada samo kazem sebi > to je trenutno tako...tvoje telo se regenerise i jaca.......a vreme koje provodim na forumu citajuci vase divne misli , samo mi dodaje snagu i veru u pobedu....
cheguevara01000100

Post by cheguevara01000100 »

tasa wrote:Mnogo mi je trebalo da, takoreci uvezbam, da imam lepe misli..tek neko vreme stvarno to i radim, pored afirmacija, vizuelizacija...konacno mi se cini da se taj strah gubi. Strah je ona najveca kocnica na putu do uspeha. Cim primetim da mi se stanje makar malo pogorsalo ja sam padala....sada samo kazem sebi > to je trenutno tako...tvoje telo se regenerise i jaca.......a vreme koje provodim na forumu citajuci vase divne misli , samo mi dodaje snagu i veru u pobedu....
Pozdrav Tasa!
Novi sam na sajtu, Vina me pozvala. I prvo što sam ovdje primijetio si bila ti. Ne znam zašto? Još! Pošto sam i sam imao zdravstvenih problema, i većinu riješio promjenom prehrane. Pročitao sam brdo knjiga o zdravoj prehrani i krenuo u akciju! Evo sve je ispalo dobro. Danas sam jedan od zdavijih ljudi.
Pa pomislih da bi te možda zanimalo nešto oko toga????
tasa

Post by tasa »

cheguevara01000100 hvala ti !!!! promenila sam nacin ishrane davno...moje oboljenje je neurolosko i autoimuno tako da nije pozeljno jacati imunitet koji je ionako vec zbunjen...u knjizi Ziveti bez bolesti na pocetku se navodi da npr. zivom hranom mogu da se izlece sva oboljenje osim neuroloskih...razlog za to je valjda sto nervima treba neka vrsta masnoce koja im sluzi kao zastita...u svakom slucaju ukoliko imas neku zanimljivu literaturu molim te posalji mi !!!
dina

Post by dina »

pozdrav i od mene
dragana

Post by dragana »

Draga Taša,

kao prvo, nadam se da ste bolje i da ste na putu ozdravljenja.Oduševljena sam Vašom energijom i voljom za životom.Moj otac je takođe oboleo od ALS-a, pre otprilike 3-4 godine.Još uvek samostalno hoda, žvaće, guta bez problema, ali mu je funkcija ruku poprilično smanjena, sve je manje stvari koje može sam da uradi.Ali na žalost, duhom je klonuo, rasplače se svakog dana, a to njegovo psihičko stanje ostavlja vidne posledice na njegoco telo.Imam utisak da mu je bolest znatno uznapredovala otkad je klonuo duhom.Možete li mi poslati naslov te knjige ili fotokopiju, dali ste mi nadu da je izlečenje moguće.Samo napred!Moj broj telefona je 063/205581, volela bih i da se čujemo i vidimo.
pozitiva

Post by pozitiva »

tasa wrote:Sto vise razmisljam, shvatam da cu onoga dana kada ozdravim , moju sadasnju bolest shvatiti kao blagoslov. Postoje ljudi koji nikada nisu bili bolesni, ali nisu bili ni srecni ni zadovoljni, jer su im misli ogranicene. Moja bolest nije moj neuspeh, vec znak da treba da promenim svoj nacin razmisljanja

U filmu ^Carobnjak iz Oza^ Doroti vec ima moc da se vrati kuci,ali ona to ne zna, sve dok ne predje put prepun prepreka i padova. Na kraju dovoljno je da samo lupi cipelicama. Sto pre upotrebim svoje cipelice, sticicu kuci......

Toliko me je ovo odusevilo i ispunilo nekom pozitivnom energijom
Svaka cast

U knjizi Lazareva- dijagnoz karme i kaze da je svaka nasa bolest, boljka i problem zadatak nama da se promenimo, da promenimo nas nacin razmisljanja
Bolest jeste blagoslov jer je to fizicki manifestacija da energetski nesto nije u redu da u nama ima negativnosti i da nas bolest opominje da se menjamo
Energija kao takva ne trpi negativnosti pa nam salje upozorenje
Onaj ko se oglusuje o zakon energije samo silazi stepenicu nize
Bravo, tasa, svaka cast
zelim ti sve najbolje
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply