Kako izgleda vibrirati na frekvenciji ljubavi???

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
sarah

Re: Kako izgleda vibrirati na frekvenciji ljubavi???

Post by sarah »

Znaš šta dobro ide u grad :)
Ali priroda je deo nas, svaki put kad sebi priuštim taj luksuz da odem u prirodu osetim automatsku konekciju, širnu, slobodu i prožimanje, kad se vratim ne treba mi meditacija bar pet dana :D
Mi nesvesna ljudska bića smo se odvojili od svog izvora, i od svega što bi moglo da nas podseti ko smo, ili smo dozvolili da budemo odvojeni, kako bilo, to vrlo doprinosi spuštanju frenkvencije kojom vibrira naša kolektivna svest a tome u prilog idu sve prirodne katastrfe i čuda koja su u poslednje vreme zadesila svet...
Naly Younis

Post by Naly Younis »

:D Ja ipak mislim da frekvencija ljubavi ne uvjetuje niti grad a niti prirodu....jer frekvencija ljubavi je bez uvjeta, zar ne!!?? :D I tek onda kada budemo vibrirali i u gradu i u prirodi isijavanjem ljubavi i prihvaćanjem i grada i prirode, tad ćemo znati kako je to vibrirati frekvencijom ljubavi... :D
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
sarah

Post by sarah »

Naly slažem se u potpunosti, ali sam mislila na to da se (bar ja) u prirodi brže povežm sa svojim izvorom...nekako prirodno :) mi se taj osećaj vraća, inače zaista nije važno grad ili priroda važno je vibrirati ljubavlju :D
Plava Sirena

Post by Plava Sirena »

Bas onako kako to izgleda kada smo srecno zaljubljeni. Ali, vrlo je vazno odrzati ovu frekvenciju i u trenucima kada vreme nije na nasoj strani. Sto smo duze na tim frekvencijama, duze cemo imati i ljubav. Ipak, takodje je vrlo vazno da do svojih ciljeva ne dolazimo po cenu bilo cega, jer ce nas nasa savest i strahovi kad-tad spustiti na zemlju.
nasmijano Sunce

Post by nasmijano Sunce »

Kao kad smo zaljubljeni! .. I evo na radiju "Night in white satin" ..pa ,da,ljubav! :)))))
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"

"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
SanjaS

Post by SanjaS »

Onaj osećaj kad ti srce drnda, kad ti telo treperi i kada te svi čudno gledaju, a tebe baš briga zbog toga!
Uživajte u sebi, da bi drugi mogli da uživaju u vama!
Frikou

Post by Frikou »

Jednostavno meni to ovako izgleda,znaci to je kao ravna linija,ne ne mislim da je to kao smor ili nesto tako,ne,vec mir,mir sa svojim osecanjima koje gajis prema toj osobi imas onaj osmeh za koji mislis da ce vecno trajati,jednostavno si tu,skrasis se tu gde si i super je.
leci

Post by leci »

To je kao da si konačno kod kuće!
Image
Buki

Post by Buki »

Listao sam teme i nisam znao gde da se oglasim, hoću da opišem jedno moje iskustvo i veoma blizak dodir sa najvišim frekvencijama, pa sam odabrao ovu temu jer je najsličnija. To je došlo kao "posledica" rada sa jedne radionice od Zorana iz Zemuna. Da ne bih pisao dva puta, samo ću sa foruma na kom sam već jednom opisao svoje iskustvo kopirati vama ovde. Ne želim da bude reklama ali ne znam kako da vam prenesem to svoje iskustvo.
Izvor: forum purpurne svetlosti, autor Buki wrote:Mogao bih da opišem iskustva sa poslednje radionice i malo pre nje. Predpostavljam da bi bilo zanimljivo svima.
Dok sam išao na radionicu i dan-dva pre nje, osećao sam plamen oko sebe, a i video ga, bio je zlatne boje i gle čuda, na radionici smo radili sa ljubičastim plamenom neku meditacijicu. To je bilo pre radionice, a u toku radionice dok nam je Zoran podizao vibraciju, počele su da se javljaju neke slike-vizijice. Prvo mi se prikazao zlatni orao sa raširenim krilima, to je bio početak podizanja vibracije. Iz orla, slika se pretočila u veliku škorpiju, takodje zlatnu sa velikim suncem umesto njene žaoke (na kraju repa), ona je podizala sve nas i obasjavala nas svetlom. Malo posle toga se ispred mog lica prikazala Bogorodica sa zlatnim oreolom i nasmejanim ljubičastim licem, malo čudno ali veoma prijatno. Kretala se po sobi, čas se udaljavala čas prilazila. U par navrata u toku podizanja vibracije, video sam spiralu, vorteks ili kako već da nazovem, napravljen od naših energija, podiže se u visine. To je bilo na trenutke pa nisam mogao ni da skapiram tačno šta se tu u stvari desilo.
Dok smo ulazili u theta stanje, imao sam malih problemčića, popustila mi je koncentracija i nisam mogao da se rešim misli, tako lako. Na trenutke mi je uspevalo da udjem u theta stanje, gde nema misli, ali to sam saznao kad su mi se već vratile misli, jer skapirao sam da ih par momenata ranije nije bilo, jako čudno stanje.
Od ove radionice nešto se promenilo u meni, drugačije gledam na sve, ispunjen sam radošću po ceo dan, svaki dan. Desilo se i to da su drugi promenili svoj odnos samnom, mnogo su prijatniji prema meni. Počeo sam da srećem sve više ljudi sličnih meni. Jedna totalna transformacija. Iako se dugo nisam javljao, morao sam ovo da vam prenesem, jer je dosta veliko iskustvo. Moram da preporučim svima te radionce, jer se radi mnogo toga dobrog, što pomaže u svakodnevnom životu pojedinca, a to je i cilj ovog foruma, jel da? Da pojedinac može da se oslobodi patnji. Evo vam jedan od načina. Sajt se zove Purpurna Svetlost pa ko voli nek izvoli
Veliki pozdrav svima :D
Buki

Post by Buki »

Sajt Purpurnasvetlost.com wrote:Energija Hrista

Ovde ću izneti neka lična iskustva u radu sa energijama visoke vibracije i opisaću načine kako da stupite sa njima u direktan kontakt. Nešto slično smo radili i na radionicama, ali mi se čini da je taj rad ostao nedorečen.

Stupiti sa energijom veoma visokog nivoa znači podići trenutno vibraciju sopstvenog energetskog polja. Poslednjih meseci svaki duhovni rad započinjem sa ovim kratkim ceremonijalima i evidentan je veliki napredak u odnosu na prethodni period. Takođe smatram da bi ovakve procese bilo dobro "pustiti" u narod jer što se više radi, to će biti bolje i za celu zajednicu. Na neki način, ponovni dolazak Hrista.

Kada kažemo Hristova energija, na šta tačno mislimo?

Pre svega na jednog od najvećih majstora koji su ikad posetili Zemlju. Zatim na Božijeg sina koji je samim tim i sastavni deo Svetog Trojstva. Mislimo i na realnu pojavu koju su kontaktirali svi veliki mistici u prošlosti i koji su tako i napisali sve svete knjige. Koliko god nauka stavlja Hristovo postojanje pod znak pitanja, moramo biti svesni jedne činjenice - toliki odjek u svetu tokom dva milenijuma mogla je izazvati samo pojava realnog čoveka neverovatne duhovne snage. Pitati se da li je Isus Hrist zaista postojao znak je potpunog pada u materiju i odsustva bilo kakve vere u božansko. Božansko poreklo Hrista podrazumeva da se radi o najčistijoj formi ljubavi.

Čak i potpuni početnik osetiće darove koje šalje Božiji sin samo kada se to od njega zatraži ili tačnije - zamoli. Pri tom uopšte ne mora da bude vernik. Malo ćemo se pri tom udaljiti od klasične verske ideologije i primeniti nešto što bi se pre moglo nazvati gnosticizmom - direktnim iskustvom.

Hrist, sveci, arhanđeli i sva nebeska hijerarhija toliko su ljudima blizu i na usluzi da je to neverovatno. Biti ljudima na usluzi verovatno zvuči jeretički, ali je isto tako jeres smatrati čoveka za niže biće koje nije dostojno tako visoke pomoći. Svaki čovek svojim postojanjem čini herojsko delo duhovne evolucije.

Iz toga sledi pitanje - šta je onda cilj ljudskog života? Za mene tu nema dileme. Proživeti svoj život na Zemlji na najbolji mogući način, što podrazumeva otvaranje srca, primanje i odavanje Bezuslovne Ljubavi. Jednostavno voliš sve i ne tražiš ama baš ništa za uzvrat. Nije to ni tako teško kao što izgleda.

Bezuslovna ljubav nam je na dohvat ruke, ali neće u zatvoreno srce i tu je sav problem. Osim možda ako se zatraži činom volje.

Hrist nije ništa drugo nego emanacija božanske bezuslovne ljubavi. Isto važi i za Svetu Hijerarhiju, pa tako ne morate tražiti isključivo Hristovu ljubav, možete i Bogorodičinu, SV. Petke itd. U stvari pravilo bi bilo da zamolite kontakt sa nečim što je za vas najveća svetinja i duhovni autoritet. Takva ljubav se mora izmoliti sa velikim poštovanjem i dozom bogobojažljivosti. Ono gde biste odmah pali na kolena, to i tražite.

Postoje tri bazična metoda za kontakt sa ovom ljubavnom silom. Uslovno tri, jer sam prestao da istražujem na tom planu i sasvim je dovoljno. Ne može se reći da je neki metod moćniji od drugih, stvar je samo u tome za šta se konkretno koriste.

Prvi bi bio metod Blagoslova. Blagoslov je odavno poznat, ali način na koji sam ja dobio daleko je od uobičajenog. Možete nekom reći "Bog te blagoslovio" i to je odlično, ali nije toliko moćno kao ono što ću izneti i što možete odmah isprobati na sebi i drugima.

Blagosloviti možete sebe ili druge ljude. Konkretna rečenica blagoslova je sledeća: U ime gospoda našeg Isusa Hrista, blagosiljam (ili blagoslovim) sebe čistom Ljubavlju i Svetlom. Blagosiljam sebe prečistom energijom Tvorca.

Zažmurite, udahnite tri puta duboko kroz nos i izdahnite na usta, obavezno se nasmešite da bi otvorili srce, opustite se i ponavljajte ovo par minuta u sebi ili šapatom. Onda posmatrajte unutrašnji doživljaj. Svašta se tu može javiti, da ne nabrajam, ali proverite sami.

Možete ovo primeniti i na drugim ljudima, samo navedite ime i prezime. U principu će osetiti da se nešto dešava, ali to nije pravilo. Kada se primenjuje blagoslov? Svakako onda kada vam je potreban i tu ne bi trebalo da bude nedoumica. Ako se pretvori u redovnu praksu, još bolje.

Sledeća dva metoda su (kako sam ih ja nazvao) metod osećaja i metod bazične invokacije.

Invokaija bi bila privlačenje sile u sebe. Ova se radi ekstremno lako i što je najbolje, odgovor stiže odmah.

Invokaciju koristim mnogo puta tokom dana i što se više koristi to je efekat jači. Nikad ne možete biti sigurni šta vam se šunja iza leđa ili u vašoj neposrednoj blizini i ovaj priziv će učiniti da se te stvari udalje. Što duže radite to će i udaljenost biti veća.

Još bolji aspekt ovog rada je što ćete dobiti veliku unutrašnju snagu i vođstvo jer ste spojeni sa Univerzalnom energijom visoke vibracije. Ukratko - pre svega što uradite, uradite invokaciju.

Energiju Hrista privlačim sledećim rečima: Molim te Hriste, pošalji mi svoju energiju da se stopi sa mojom i da mi pomogne i vodi me.

Ovo ne morate reći ili pomisliti baš ovom rečima, ali vaša namera treba da bude jasno iskazana.

Kada iskažete nameru onda pratite šta se događa u vašem telu. Ovo je takođe deo procesa i ako ne osetite baš ništa, onda i nije uspelo. Ja osećam snažno strujanje i žmarce u celom telu. Oseća se i veliki mir nakon toga, a možda i sigurnost i snaga. Ako ne osećate ništa, nastavite sa vežbanjem jer to nije znak da nećete dobijati tu energiju ili da niste podobni. Kanalima treba vremena da se otvore.

Ako radite u sedećem položaju onda se od svetlosti koja dolazi kroz glavu formiraju dva kružna toka energije, u gornjem i donjem delu trupa i liče na broj 8. Ako radite stojeći onda je efekat jači i nema osmice nego se vodopad zlatne svetlosti sruči na vas odozgo i ide ravno na dole. Ova svetlost može biti i druge boje i to verovatno zavisi od vašeg trenutnog filinga.

Treći metod se radi uz pomoć osećanja i verovatno je najpogodniji za početnike.

Kada zamolite Hrista da dođe i podeli energiju sa vama, zamislite ga kako dolazi sa kraja Univerzuma i staje ispred vas. Osetite koliko mu je drago što je došao i može da vam pomogne. Zatim osetite koliko je velika njegova ljubav prema vama. I koliko je velika vaša ljubav prema njemu. Nasmešite se. Onog momenta kad sve to osetite, izvršen je energetski transfer i zamislite kako Hrist ulazi u vaše telo i zauzimaa identičan položaj.
Ovo moram da podelim sa vama jer je veoma moćno, gledao sam u temi "tehnike,alati i učenja" ali nigde nisam našao pogodnu temu, predpostavljam da će Gradska Čistoća :D da smesti ovaj post gde mu je mesto. Smestio sam ovde tekst jer sam se oglasio povodom slične stvari prethodnim postom. Ovo se radilo na radionicama Zorana iz Zemuna, ali je napisano u malo dopunjenom izdanju. Ko voli da proba nove stvari neka proba ovu "tehniku" jer pojačava energetsko telo i znatno podiže vibraciju.
Post Reply