Cao svima ja sam Lara.
Vec par meseci citam ovaj forum i napokon sam odlucila da postanem njegov aktivan clan. Slucajno sam naletela na vas forum i od tada sam pocela da proucavam ZP.
Da se upoznamo :D
Re: Da se upoznamo :D
Velkom!!!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Viktorita, Loara dobrososle!
Hej ja sam Sasha 39,svidja mi se atmosfera ovog sajta i ljudi koji su ovde.Nadam se da cemo razmeniti samo dobro.
Pozdrav sasha...
Raskomoti se i osećaj kao kod svoje kuće
Raskomoti se i osećaj kao kod svoje kuće
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Dobrodošlica i od mene, sasha
Uživaj...
Uživaj...
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Dobrodosao, sasha!
Last edited by Aurora3 on 13 Oct 2013, 12:09, edited 1 time in total.
Pozdrav svima!
Prije par meseci sam pronašla Forum Ratnika svetlosti i Vinine inspirativne snimke na youtube, koji su me oduševili. Javljam se iz Slovenije, zato molim, izvinite zbog gramatičkih pogrešaka.
Radujem se druženju!
Prije par meseci sam pronašla Forum Ratnika svetlosti i Vinine inspirativne snimke na youtube, koji su me oduševili. Javljam se iz Slovenije, zato molim, izvinite zbog gramatičkih pogrešaka.
Radujem se druženju!
Dobrodosla, tisa!
Ovdje ces pronaci mnogo lijepih, korisnih i najvaznije pozitivnih rijeci.
Pogledaj teme, i ako budes imala kakvih pitanja, ne ustrucavaj se. Uvijek ce se naci neko ko zna odgovor.
Ovdje ces pronaci mnogo lijepih, korisnih i najvaznije pozitivnih rijeci.
Pogledaj teme, i ako budes imala kakvih pitanja, ne ustrucavaj se. Uvijek ce se naci neko ko zna odgovor.
Dobrodosla Tisa,drago mi je da ovde iam svezih lica,sto se tice gramatickih gresaka,nista strasno....ni ja nisam neki bogom dan forumas