Da se upoznamo :D

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Charlie Harper

Re: Da se upoznamo :D

Post by Charlie Harper »

zdravo :) ja sam Charlie Harper,...,ja sam inace bivse vojno lice, a sada snajder :) ... od skora gledam tvoje videe na youtube, i mogu reci da imas veoma pozitivan stvar,sto je mnogo dobro,, i zracis bas nekom srecom, mnogi ljudi bi trebali gledati tvoje snimke i poceti da razmisljaju pozitivno :)
Aurora3

Post by Aurora3 »

Charlie, dobrodosao. Uzivaj. :)
Alegra

Post by Alegra »

Pozdrav svima! Mnogo mi drago što postoji ovaj forum, tek sam ga večeras otkrila. Drago mi je što postoji pod tim nazivom, i što postojite, vi, ljudi koji se tako nazivate, jer ja sebe tako doživljam već više od deceniju i po. Verovatno je trebalo početkom ove godine neke "kockice da se poslažu" da primećujem ljude koji se time bave, i koji jesu to, kao i ja. :andjeo:
A miracle is understanding oneself. The rest is just knowledge.
sententia

Post by sententia »

Ja sam Maja. Već neko vrijeme pratim vaš rad. Moglo bi se reći da sam vas našla jer sam uvijek u potrazi za još i još i još ljudi koji su na sličnoj stazi. Naravno, u vječnoj sam potrazi za znanjem, rastom...i pomalo umorna od samoće koju to nosi sa sobom. U zadnje vrijeme preživljavam od mrvica sa dna vibracije pa evo...nadam se druženju sa vama i ostalim forumašima.
Pozdrav svima iz okolice Zagreba. :)
Motivacija vas vodi kroz dan, ali inspiracija vas vodi kroz život. (NV)
sergio

Post by sergio »

Pozdrav svima. Moje ime je Asmir, zivim u Kaknju kod Sarajeva. Odnedavno sam odlucio da pocnem biti sretan u svom zivotu, da unesem velike pozitivne promjene a izbacim sve negativno i tako sam naletio na vase klipove na YT i na na vas forum. Drago mi je sto postoje ljudi koji se zalazu za ovako nesto, nadam se ugodnom druzenju.
Misli pozitivno i vjeruj u to, čuda će početi da se dešavaju
Bruno

Post by Bruno »

Pozdrav svima. Ja sam Bruno, živim u srednjoj Bosni. 19 mi je godina.
Prije par dana sam naletio na Vinin video i tako redom krenuo da listam videe. Mnogi od njih tiču se mojih problema, a to su manjak samopouzdanja, ljubavi prema sebi, ogromna zatvorenost, izgubljenost, nedefiniranost sebe, grč, negativna vibracija, negativne misli, itd., moglo bi se tu još štošta napisati.
Vina me na prvu oduševila jednom ogromnom pozitivnošću, čistoćom i prirodnošću. Tako, pregledao sam zadnjih dana sigurno 30-50 vaših videa.
Vina, Ivan, Leci, svo troje ste super, pozitivni i hvala vam na svemu što radite, na svoj nesebičnosti!
Tincek

Post by Tincek »

Pozdrav svima! Bukvalno sam "nabasala" na vase YT postove u momentu kada sam mislila da se nalazim u bezizlaznoj situaciji (sad znam da tako nesto ne postoji :veselica:) , cak nisam svesno ni trazila savet ili pomoc, ali desilo se to da mi bukvalno "iskocite" na monitoru. Srecna sam sto sam ovde i jedno veeeliko HVALA! :ruzha:
Anchy

Post by Anchy »

lijep pozdrav svima :zdravica:
Sarayu

Post by Sarayu »

Hi drugari, :)

Ja sam Sarayu iz Beograda. Trenutno se nalazim u Indiji. Ovde čekam susret sa svojim duhovnim učiteljem Muđijem. :D Vidim da ste na forumu govorili o njemu veoma pozitivno što probuđeni i zaslužuje. Ako ste na fb možete se pridružiti grupi Mooji Sangha Srbija koju vodim već par godina - svi ste dobro došli, posebno Ratnik Svetlosti. :)
Bavim se crkvenim pevanjem, jogom, pomalo kiropraktikom (završila sam kratak kurs-nisam profesionalac :D) i volim da tihujem (meditiram).
Vegeterijanac sam. Omiljene knjige su mi: Andjeli u mojoj kosi, knjiga Mirdadova, Tesla čovek izvan vremena, Tesla evolucija svesti čovečanstva, Koliba, Putovanje Duša, sve od Koelja, Život je stvaran samo kada Ja Jesam. . i td.

Srećna sam što znam da Jesam i što smo svi Jedno beskonačno i večno.

P.S.Danas mi je rođendan pa Vas pozivam sve da dođete na tortu i kolače :D

Big Love, S.
Qlex

Post by Qlex »

Zdravo, zovem se Ivan i uskoro punim 30 godina, uff... zvuci matoro... Ali dobro, procitao sam malo ova upoznavanja i vidim da ima devojaka i momaka raznih uzrasta. Nadam se da cemo se lepo druziti. Oduvek trazim neki aktivan forum gde moze lepo da se druzi i razgovara, a ovaj mi deluje tako, bar za sad. Puno pozdrava svima!
Post Reply