Kako znati da smo oprostili?

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Зоран

Re: Kako znati da smo oprostili?

Post by Зоран »

Pozdrav DenVik... Naravno da, ako stvari gledamo loše, onda to nije najbolje za nas. Ono čemu pridajemo najviše pažnje, to je uvek oko nas. Mišljenja sam da ništa nije loše, sve je tu da bismo rasli. Sve ono što smatramo lošim je u stvari dragoceno. Samo nas naše uzvišeno biće poziva da u sebi otklonimo blokade kako bi smo nesmetano napredovali. Tek kad postignemo sklad u sebi onda nam se sve otvara.
leci

Post by leci »

Zorane, sviđa mi se ovaj zadnji post koji s napisao. Isto razmišljamo.
Image

Da kažem nešto i o temi.
Znamo da smo oprostili, po osećaju mira i slobode kada pomislimo na tu konkretnu osobu, kojoj smo oprostili, jer sve se razvezalo, rastvorilo svaka zadrška svako negativno osećanje i mi smo srećni imirni.
Image
DenVik

Post by DenVik »

Mudro zboris, Z.
I ja tako mislim, u stvari, mislim identicno
( E, Leci sudarih se sa tvojim postom, videh zvezde) :Dkad saljemo u isto vreme
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Šareno šareno :D Kad sam žut onda sam ljut :D hahaha šalim se. Ma ništa ne fali crvenoj samo je malo agresivna :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Зоран

Post by Зоран »

Pozdrav, leci... U principu, svi isto razmišljamo, samo drugačije to doživljavamo i iskazujemo... :D
DenVik

Post by DenVik »

Spoygg, crveno je boja energije i ljubavi, ne postoje agresivne boje, ali ti to znas...onda pojacaj ovu zutu( uostalom ti si tata-(mata) foruma i treba da te vidimo)
Buki

Post by Buki »

Nisam pročitao šta ste sve pisali, video sam da je Leci pomenula osećaj mira i slobode.
Po meni to izgleda ovako, kada smo oprostili skinuli smo veliki teret koji smo nosili sa sobom. Osećaj olakšanja, spokojstva, smirenosti i pomalo radosti.
Što se tiče pokajanja, to se može osetiti kao prasak, kao navala emocija(suze na oči, jecanje itd.) sve dok ne dodje do potpunog olakšanja, kad oprostimo sebi(kad se pokajemo) za ono što smo uradili, spadaju lanci i okovi koji su nam stvarali strahovit teret, za koji nismo znali uzrok.
Eto, tako nešto. Ne znam u kom smeru ide razgovor, nisam pročitao šta ste pisali, ali hoću :D
DenVik

Post by DenVik »

Dobar si Buki, u tom smeru vuce tema, nekad se malo nasalimo,ali to je olaksavajuca okolnost.
Član 257

Post by Član 257 »

Kakva divna tema.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
jelena

Post by jelena »

Зоран wrote:Pozdrav DenVik... Naravno da, ako stvari gledamo loše, onda to nije najbolje za nas. Ono čemu pridajemo najviše pažnje, to je uvek oko nas. Mišljenja sam da ništa nije loše, sve je tu da bismo rasli. Sve ono što smatramo lošim je u stvari dragoceno. Samo nas naše uzvišeno biće poziva da u sebi otklonimo blokade kako bi smo nesmetano napredovali. Tek kad postignemo sklad u sebi onda nam se sve otvara.
Ovo je prekrasno rečeno. :ruzha:
Kratko a jasno. :svekul:
Danijela
Post Reply