Dobro jutro, dobar lepi dan porodico.
Vidi, vidi, neke nove slike( Tanita, Pozitiva, koja si ti?znam samo da si dobra riba,eh, Drug Clan dobre ti slike)
Clan je vrlo i veoma kvalitetna bud....i volim je, naravno. Pre neki dan odemo u bioskop, gledali jedan odlican crtac, to se vidi da ne gleda televizor kuci, to se smejalo i na reklame, zamalo nas nisu izbacili zbog smejanja , a ona se meni smeje sto ja gledam koji je red i mesto po karti, a nas u celom bioskopu bilo 12, sa sve likovima koji rade tu.
Ma, totalni humor.
Bogami Zdenka, lepo u tom Mladenovcu, drago mi je da ti nije vise dosadno i hvala na iscrpnom izvestaju..primljeno k znanju..sve mi se to svidza..
Tanita, ideja odlicna, ali ja bi pre da se "deca' dogovore pa da iznenade mamu i tatu, mislim da su i previse uradili za nas. Imamo celo leto da se dogovorimo i smislimo gde, sta, kako..
Tamaris, drago mi da si dobro
Jo, dje Jo? Kako li je na porodicnom okupljanju?
A Najzad? Spa, bazen, ovo ono i zbrisa sa foruma?
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Dobar dan!!! DV kaze da sam sad sva u prirodnom fazonu...Zovite me Zena salata...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
To salata? Od ribicine kake?
Wau..
Ja stičem utisak da tebi fali tvoj G
Wau..
Ja stičem utisak da tebi fali tvoj G
Ja sticem utisak da tebi fali vitamina...osh salate malo???
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Vitamina nikad dovoljno..pa i ako je od ribicine kake -mnogo je, brate velika ta salata
hoces da kazes da je velicina...salate...bitna???
jao, jao DV i Čl., kakve su ovo metafore, sta je ovo ima ovde i male dece Sara12 izvini u njihovo ime ahahahaha
LJuuuubim vas sve
LJuuuubim vas sve
Dej ste ljudi reko da vam poželim prijatan odmor i sretne praznike a vi vidim uveliko uživate...257 super su ti slike I DenVik vodi je sledeći put da gleda neku komediju
Tanita jel mi to imamo još jednu saru na forumu, nisam primetila...mada se i ja dosta puta osećam kao devojčica, i šta fali salata je baš zdrava što veća to bolja
Tanita jel mi to imamo još jednu saru na forumu, nisam primetila...mada se i ja dosta puta osećam kao devojčica, i šta fali salata je baš zdrava što veća to bolja
Čula sam da me doziva neki umilni glasićDenVik wrote:I ova tema je odlicna, ima toliko dobrih tema, samo treba "setati" forumom, znaci svaki dan sam ovde i jos nisam procitala sve, kao sto ni na sajtu textove jos nisam uspela sve da iscitam
( a i videh da je Monja promenila avatar i gde je ta Monjica uostalom?)...
Evo me, mili i dragi moji... Čitam vas redovno i neopisivo mi je drago što ste tako fenomenalno raspoloženi. Vibracija je ovde taaakooo dobra da mogu slobodno reći da me je ona i držala na površini u zadnjih mesec-mesec i po dana...Ne htedoh je kvariti, zato sam samo ćutala i uživala u vašoj enerdži
Elem, mogu slobodno reći da mi je sad izašlo sunce iza oblaka...Pičim po Sedoni i suuperr se osećam, i sve je baš kako i treba da bude
Ajd u to ime za celu kafanu
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Eh, joj, umilni..imam glas da mogu da kasapim njime..tako da ja sam ljubav, to stvaram novo uverenje, hehehe...
Nego, vidim nema te. Sedona,a? Dobra fora otpuštanja.
Pozdrav Taniti i Sarah..
Od sad sa mnom uvek idu, gde ja tu je Član i salata!
Ne ispuštam velike stvari.
Nego, vidim nema te. Sedona,a? Dobra fora otpuštanja.
Pozdrav Taniti i Sarah..
Od sad sa mnom uvek idu, gde ja tu je Član i salata!
Ne ispuštam velike stvari.