Pozitiva, hvala ti na tvojim iscrpnim objašnjenjima. Sve što si napisala je živa istina. Doduše, meni su se želje ispunjavale ovako ili onako, nestrpljenje bi samo malo oduljilo proces. I onog trena kad bih zaboravila želju, ona bi se ostvarila, kao Bogom dana
Ne znam da li sam već ispričala svoje prvo svjesno iskustvo sa ZP, ali budem ponovno čisto radi usporedbe. Dakle, ja prvi put čula sa Zakon i ajde da mi to isprobamo. Odredila sam tri želje i svakog dana počela meditirati o njima. Doista sam ih željela svim svojim srcem, vizualizacije su bile jako detaljne, osjećala sam u sebi sve što bih osjetila u trenutku ostvarenja. S vremenom sam prestala vizualizirati jer sam bila zaposlena drugim stvarima, tek tu i tamo bih se sjetila želja i odmah osjetila onu radost kakvu bih osjetila da se to ostvari... Nakon TOČNO MJESEC DANA sjednem da meditiram, i odlučim se povezati sa Višim Ja. Osjetivši da sam stvorila vezu, pitam da li će se moje želje uskoro ostvariti. Odjednom me preplavio nevjerojatan osjećaj mira, ego je skroz utihnuo, niti jedne misli nije bilo. I tada sam primila misao: "Opusti se. Tvoje su želje u procesu ostvarenja." Iste te večeri sve su se tri želje ostvarile!!! Ne mogu vam opisati svoju radost kad sam vidjela da ostvarenje počinje, sve skupa je trajalo desetak sati. Čim sam vidjela da se počinju odvijati stvari koje sam zamislila, otišla sam na trenutak da budem sama sa sobom. Tada me je obuzeo takav smijeh da to nije normalno, osjećala sam se kao na vrhu svijeta! Prekrasna su to iskustva!
Većina želja mi se tako brzo ostvarilo kada bih intenzivno razmišljala o tome, ali ne s mišlju "ja to želim". Primijetila sam da također dodavanje etiketa usporava proces. Nemojte si govoriti "meni ovo treba jer..." ili "bila bih jako sretna kada bi...." Svemir ne mari kako ćete vi što iskoristiti. On će vam samo vratiti bumerang. Ako vam treba laptop, odite u trgovinu i gledajte kakvi se modeli nude. Ako vam se ide na neko mjesto, gledajte slike tog mjesta, čitajte o njemu, zamislite kako bi bilo da se ondje nalazite. Žudnja je ono što raspiruje vatru u vama. Žudnja je usko povezana sa seksualnim porivima, a seksualna energija je nešto najmoćnije što postoji u svemiru. To je energija kreativnosti, inspiracije, a to je ono što raspiruje vašu maštu i dopušta vam da sanjate.
Samo se koncentrirajte. Ne definirajte, ne lijepite etikete - jednostavno zaronite u snove.
Volim vas! < 3
P.S. Još želim dodati to da imate na umu kako Univerzum ima najbolje moguće interese za Vas. Ako želite veću svotu novaca, nećete ju dobiti u trenutku kada biste ju potrošili na gluposti i kasnije žalili za učinjenim. Novci će stići onda kada će moći poslužiti svrsi, kada ćete doista nešto trebati u tom trenutku. Ne zaboravite da svemir vidi stvari unaprijed, stoga je sve u vašem životu tempirano za "savršeni trenutak". Znam da je ovo malo paradoksalno u odnosu na "svemir ne mari kako ćete vi što iskoristiti", ali sve što vam je omogućeno ide u svrhu višeg dobra. Univerzum ne griješi.
CILJEVI I NESTRPLJENJE
Re: CILJEVI I NESTRPLJENJE
Ok je, ali se ne slažem sa svim što si rekla.
Poenta celog ZP je u poravnanju, kako će ko doći do toga je individualna stvar.
Poenta celog ZP je u poravnanju, kako će ko doći do toga je individualna stvar.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Tražio sam snagu i Bog mi je dao poteškoće koje su me osnažile.
Tražio sam mudrost i bog mi je dao probleme koje je trebalo rešiti.
Tražio sam bogatstvo i Bog mi je dao mozak i telo da mogu raditi.
Tražio sam hrabrost i Bog mi jeda prepreke koje je trebalo savladati.
Tražio sam ljubav i Bog mi je dao ljude kojima je trebalo pomoći.
Tražio sam usluge i Bog mi je dao prilike.
Nisam dobio ništa od onog što sam tražio, ali sam dobio sve što mi je trebalo..
Nije bitno kada će se nešto ostvariti, siguran sam da ćemo to uspeti da prepoznamo.
Zato, valja iskoristiti vreme dok se neka želja ne ostvari u kreiranju novih i novih želja. Mogućnosti su neograničene. Pozdrav...
"Nisam dobio ništa od onog što sam tražio, ali sam dobio sve što mi je trebalo.."
potpisujem, dozivela sve gore navedeno i jos sam ziva( ) i imam utisak da najbolje tek dolazi.
Ali i da je uvek oko mene, sada.
potpisujem, dozivela sve gore navedeno i jos sam ziva( ) i imam utisak da najbolje tek dolazi.
Ali i da je uvek oko mene, sada.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Sve oko nas je najbolje za nas....
-
ponekad pomislim da sam najnestrpljivija osoba na planeti.. kad kod me uhvati zivac mantram - strpljenje je vrlina ili postoji mnogo stepenika izmedju radjanja zelje i njenog osvarenja, ti ne znas koji su to sve stepenici, samo koracaj sa ciljem na umu i on ce doci kad mu vreme bude..
a ako leptirici u stomaku bas iskeze zube i ozbiljno grickaju okolo onda trazim nacin da izbacim energiju nestrpljenja - pevanje, spavanje, setnja, ljudi, glasno pricanje (pomaze jako, samo pazite na okolinu ) ..
a ako leptirici u stomaku bas iskeze zube i ozbiljno grickaju okolo onda trazim nacin da izbacim energiju nestrpljenja - pevanje, spavanje, setnja, ljudi, glasno pricanje (pomaze jako, samo pazite na okolinu ) ..
MisSansajn, dok čekaš, najbolje je smišljati nove želje... To ume da odvuče pažnju a jednako je kreativno.