Da se upoznamo :D

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Post Reply
Falco

Re: Da se upoznamo :D

Post by Falco »

Pozdrav Ratnici Svetlosti! Zovem se Miloš imam 28 god. i završavam drugi stepen studija na Tehnološkom fakultetu ( ostao samo master rad :mrgreen: ). Relativno sam zelen u ovoj materiji, i proučavam je tek od maja ove godine. Ovo kratko iskustvo pomoglo mi je da se izvučem iz depresivnog perioda, ali i da postignem značajan uspeh u mom dosadašnjem radu!
Voleo bih da kroz razmenu iskustva( i savetima ) naučim nešto više o vizuelizaciji ( Hvala Vina! :D ) i korišćenju emocija kao kompasa!

Pozdrav za sve :D
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Pozdrav Miloše dobrodošao evo teme za tebe http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... p?f=1&t=36
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Battle Cat

Post by Battle Cat »

Pozdrav svim Ratnicima Svetlosti! :)
Zovem se Mila i verovali ili ne izuzetno sam mila i draga osoba. Po prirodi sam veoma vesela i optimistična. Volim da crtam, igram i dosta sam kreativna. Međutim moje buduće zanimanje nema veze sa umetnošću, ali je u pitanju jedna od najhumanijih profesija po mom mišljenju.
Sa Zakonom Privlačenja sam se susrela pre tri godine, međutim zbog banalizacije cele priče nije mi funkcionisao pa sam ga batalila. Nakon toga sam upala u dosta težak period koji mi se činio bezizlaznim, ali u najtežem trenutku sam sasvim slučajno naletela ponovo na priču o Zakonu i odlučila da se ovaj put malo ozbiljnije pozabavim njim. Već 8 meseci polagano izučavam Zakon, a moj život se polako sređuje. Na prepreke nailazim, ali se trudim da ih što bezbolnije prebrodim i nastavim dalje.
Nadam se da će mi ovaj forum pomoći, a isto tako se nadam da ću i ja pomoći Vama.

Image
Sanjari su sretni...
Oni imaju nebo na svome dlanu, i zvezde u očima.
Vole svojim srcem i sanjaju svojim osećanjima,osmesi u torbi, nade na obrazima, pesme u džepovima...
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Pozdrav Mila dobrodošla na forum.
tasa

Da se upoznamo :D

Post by tasa »

Nikada nisam imam dodirnih tacaka sa duhovnoscu, sa pozitivnim ljudima, sa bilo cim sto nema veze sa "realnoscu"....moze se reci da sam bila pravi primer deteta odraslog u jednoj komunistickoj, ne porodici, nego FAMILIJI!!!!!!!! Postoji samo drug Tito ...i kraj!!!! E, ali posto zivim u Vojvodine, gde nas ima raznih nacionalnosti, vidim kako "oni' drugi idu u crkvu....narvno dobijem odgovor kako nemaju pametnija posla itd..itd...bla...bla...nemam ja pojima da i mi pravoslavci imamo crkvu....kakvo je to bilo iznenadjenje za mene...ali prekasno....moj mali mozak je vec bio isprogramiran na nista...nulu...u to vreme umro mi deda....bio je nepokretan i vozio se u kolicima...sto je meni bio pravi dozivljaj...sednem u krilo i juuuuhuuuu....nigde peske...deda je kao pao u kadi i povredio kicmu...ubrzo deda umire i to mi tesko pada.....nakon 7-8 godina razboli mi se stric...
nema leka..opasna bolest...a nacujem iz razgovora 'isto kao deda'...kakav sad deda , deda je pao u kadi dok se kupao...
"..pa reci idu dalje...kao Ilija i Biljana (dedin brat i njegova cerka)" kakvi sad iliaja i Biljana..sta su svi smotani i padaju po kupatilu pa od toga ostanu nepokretni i umru??? ne kontam???

i onda saznanje koje se urezuje u mozak zauvek:" nasledno oboljenje...gore od Multiple skleroze i svih skleroza zajedno"

Moj tata razboleo se kada sam ja imala 20 godina...umro je pre 3 godine ....nije pao u kadi..bolovao je od ALS-a....isto kao i ja...sada mi je 32 godine i vec 2 godine bolujem i borim se....
Dali sam se razbolela zato sto sam stalno mislila"i meni ce se desiti..i meni ce...."
Dali sam privukla to u svoj zivot.....??????
Mogu li to sad da izbacim iz sebe?????
Da li ja prihvatam svoju bolest, jer sebe ne dozivljavam kao da sam bolesna...uglavnom kazem "imam problem"
Bushido

Post by Bushido »

Zdravo svima :):) zovem se Vladimir iz Nisa sam ,1986. god. kao i svi vi razotkrivam vec neko vreme ZP i mogu da kazem da funkcionise ,vec neko vreme pratim postove na YT RS i bas mi se svidjaju a sad i forum jos bolje ,nadam se lepom provodu sve najbolje ..:):)
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Dobrodošao Vladimire :D Hvala ti.
mladen

Post by mladen »

dragomi je.. ja sam mladen, zivim u topoli u sumadiji.radim u finansijskoj sluzbiujednoj firmi..dugo vrmena se bavim samorazvojem.bavim se i astrologijom ,astronomijom, psihologijom i jos svastanecim..20god se bavi silvametodom..i jos uvek sam spremam da jos puno toga naucim..narano i da pomognemdrugima da nesto nauce kako bi ovo mesto posttalo nas raj na zemlji..pozdrav.
:)
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Mladene dobrodošao :)
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Draga@tasa, nemaš ti problem nego blagoslov jer si pronašla pravi put......
I ja sam živjela u komunističkoj porodici.... Naslijedila sam kriva uvjerenja, mržnju prema novcu kao krivcu za svjetsku nepravdu i stalno kritizirala ljude, političare i td.... Tako sam se našla na dnu dna sa besparicom i uznapredovalim artritisom.
Nisam mogla ni knjigu uzeti u jednu ruku od bolova. Nakon svega par mjeseci, izvukla sam se kroz svjesnost o univerzalnim zakonima i afirmacije da danas ne osjećam niti najmanji trag te bolesti. Pronađi svoje krive obrasce razmišljanja i reprogramiraj ih afirmacijama. Vjerujem da će ti tvoj podsvjesni um dovesti do ozdravljenja.....Image
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Post Reply