Da li osećate energiju?

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Post Reply
Noetic Sparkle

Re: Da li osećate energiju?

Post by Noetic Sparkle »

Draga Jovana nemam namjeru da sa bilo kim "razmenjujem poruke i Iskustva",ovaj moj post nije bio signal ni Stalkeru da se slazem sa njim (jer se ne slazem) niti sam mislila da se udubljujem u temu,poznat mi je stav foruma i postujem ga,ali ne vidim razlog takvoj reakciji na moj post.
NOETIC SPARkLE
Stalker

Post by Stalker »

U pitanju je percepcija, dragi moji.
Zar je ovaj forum poseban?
Na forumu ili ima usaglašavanja ili ih nema. Forum nije kult jednog uverenja.
Ako je ovo forum koji zastupa samo određena uverenja, onda takav forum nije u balansu.

Uverenja polaze od premisa. Skup ideja čini premisu. Ali postoje ideje koje su nepoznate, i na njih ratnik mora biti spreman.

Ja sam potpuno opušten dok pišem. Ali moj koncept sam kaže da ga retko ko može podržati.
Mi govorimo o svesti...ali svest tumačimo prema našim uverenjima, što znači razlikuju nam se tumačenja.

Zar je lepo i ljudski reći nekome - Hej, ti nećeš ovde naći saglasnost za svoje ideje. To je kultura ovog foruma, jer se unapred zna svrha.

Ja sam slobodan čovek i u potrazi sam za slobodom, totalnom slobodom, bez ograničenja mogućnosti.
Ratnikov put je harmonija - harmonija radnji i odluka.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Noetic Sparkle, onda ti se izvinjavam , najiskrenije nisam lepo razumela. Hvala ti na pojasnjenju .
jos jednom izvini
prihvatas izvijenje ? :)
:zdravica:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Of course...
NOETIC SPARkLE
Član 257

Post by Član 257 »

Ovaj forum Jeste poseban. Poseban je po tome sto širi ljubav, radost, mir, harmoniju. Poseban je i zbog odabira reči. Reči Jesu energija. Reč može da stvara svetove. U početku, Stalkeru, bejaše reč. Isus je rekao-nase reci ce nas osloboditi ili osuditi. Rec Demon, Stalkeru, ima Moć. Ima svoju energiju. Rec Demon ponovljena nekoliko puta ima svoju jos jacu energiju.
Pre svake reci dolazi misao, tacno, ali Stalkeru misao se utelovljuje recju, koja postaje delo. Ima mnogo sajtova sa demonima i njegovim delima, neka ovo ostane mesto gde ce postojati samo lepe reci.
I potpuno se slazem da svako ima pravo na misljenje i ja sama cuvam to svoje pravo, ali ovde se ubismo danonocno objasnjavati kako postoji samo Izvor dobra, ne postoji zlo samo po sebi. Postoji samo svetlo, Stalkeru, tama je samo odsustvo svetla. Ti nazovi Demoni, ta premisa, konkluzija, svi ti filozofski izrazi kojima nas bombardujes da bi izgledao ful nacitan (ako, blago majci), sve je to odsustvo ljubavi, radosti i svetla, a ne produkt nekog drugog Izvora. Ako i postoji, postoji jer ga neki poput tebe utelovljuju svojim razmisljanjem u svojim glavama. Ako sam ratnik svetla, to znaci da sam svetlo. Priznajem samo svetlo. Privlacim ljubav okupanu svetlom. Ako vec uzivas ideju da stvaras svoje premise, moj ti je savet da stvaras premise ljubavi, srece, zahvalnosti. Posudicu rec jednog gospodina i malo cu je modifikovati za ovaj put: Pricati o Demonima na Forumu ratnika svetlosti u ime demokratije i slobode izrazavanja je isto kao pustati pacove u obdaniste u ime odbrane ekologije.
Samo se ti okreni ka svetlu i nema zime. Pozdrav!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
tanita

Post by tanita »

evo jedan video o tome kako voda ,oseća, pojedine ,,reči,,.
u pitanju je eksperiment Japanskog naučnika Masaru Emoto-a. Vodi su izgovarane reči a potom je zamrzavana.
Pratili su kakvi se kristali prave u zavisnosti od značenja reči i muzike kojoj se izlaze.
ima baš i Stalkerova omiljena reč , da je sad ne ponavljamo više :) ne, stvarno ako je tu sa nama još, mogao bi pogledati video, mozda se zainteresuje.

Water, Consciousness & Intent: Dr. Masaru Emoto
http://www.youtube.com/watch?v=tAvzsjcBtx8
Stalker

Post by Stalker »

Član 257,
Savet je potreban samo onome ko ga potraži.

Znate, gordost je opaka bolest, ona je deo instalacije ega. Gordost je ubeđenost da smo u pravu. Ako je gord čovek u pravu onda on nevidi pozadinu svega. A pozadina je uvek u mraku. Mrak je teško osvetliti jer je potreban izuzetan napor. Taj napor se postiže ne-delanjem.
Dali će neko da izabere ovo ili ono to je pitanje ličnog izbora.
Ako neko stoji na čvrstim nogama danas, ne znači da će i sutra tako biti jer apsolutno ne postoji garancija da će sutra da postoji.
Jer vidite, otići u san je isto što i umreti.
Čime mi raspolažemo nego svetom ideja a reči su alat za prenošenje.
Dakle sve što se prenosi je opsena da nebi počeli sa ne-delanjem jer je to mnogo teško.
Ako ste proteklih 6 meseci zastupali samo ideju ljubavi, gde je tu protivteža koja će pokazati da je ideja u balansu. Čovek se naginje samo u jednom smeru u tome je nestabilnost. Potrebna vam je sada tuga 6 meseci, ako će mo pošteno da merimo na kantar.
Ratnikov put je harmonija - harmonija radnji i odluka.
Član 257

Post by Član 257 »

Jer, ako na tom tasu, slucajno prevagne ljubav nastace disbalans u Univerzumu i opsti haos?!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
pozitiva

Post by pozitiva »

clanicne ne brini se
bice reseno :zdravica:
ne sekiraj se :drugari: :ruzha:
pokusava da nam krade energiju
provaljen
javili mi njegovi d/
mudar biti znaci zastati
nek pise om do mile volje
nek pise svoje
mi znamo nase
a pisace dok nam gazda ne stigne
a onda sledi cistka
saljem ljubav :ruzha: :drugari:
r
sarah

Post by sarah »

Čemu poklanjaš pažnju to raste... i pravi uvek preko potrebni disbalans za naš rast, taj nas disbalans vuče napred do Kosmičke uravnoteženosti :)

A Kosmička Uravnoteženost je u srcu svakoga od nas :)
Post Reply