Hvala ti, Luise Hay

"Poznati" pozitivci :)
Mila

Re: Hvala ti, Luise Hay

Post by Mila »

Hahahaha DenVik znaci licila sam na decacica, pa dobro, logicno, kada sam tatina slika i prilika :ludiranje: .

Monja, znaci i ti si bila mrgud po potrebi, razumemo se nas dve :lol: .

Clan, hm, bas si me iznenadila ovom konstatacijom. Znala sam da su ti simpaticne moje afirmacije, ali nisam ocekivala bas ovako nesto. Bas mi je drago da koriste jos nekome osim meni. Da, vecinom su moje; izuzev nekoliko Lujzinih i jedne Marfijeve.

A Pozitiva k'o Pozitiva, oraspolozim se i kad samo vidim njen post sa milion smajlija, pa sta tek bude kada i procitam sta je napisala :veselica: . Mislim da nam ne bi nista falilo da imamo nekoga kraj sebe ko ce nas stalno podsecati da treba da volimo sebe. I onda kada se sami toga setimo, i onda kada se ne setimo; prosto mislim da podsecanje na ljubav nikad ne moze da dosadi. Hvala Lujzi, hvala DenVik sto je pokrenula temu i hvala svima koji ucestvuju u njoj! A moja firzura...najlakse se moze objasniti jednom recju - blizanac (u horoskopu) :lol: .
Lekcija je uvek voleti sebe.
Monja

Post by Monja »

Evo jedan lepi odlomak sa Luizinog bloga(prevod je na brzaka ...)
...Da li razgovor uvek započinjete žalopojkom? Da li shvatate da je svako prigivaranje afirmacija nečega za šta mislite da ne želite u svom životu? Svaki put kada se naljutite, vi afirmišete da želite još besa u svom životu. Svaki put kada se osećate kao žrtva, vi afirmišete da želite i dalje da se osećate kao žrtva. Ako osećate da vam Život ne pruža ono što želite u svom svetu, tada je izvesno da nikada nećete imati one predivne stvarčice koje Život daje drugima.
Vi niste loša osoba jer razmišljate na taj način. Samo nikad niste naučili kako da razmišljate i govorite. Ljudi širom sveta tek sada počinju učiti da misli kreiraju iskustva. Odakle da počnete?

Pozitivne afirmacije su rešenje koje će zameniti bilo koji problem koji možete imati. Ponavljanjem ovih afirmacija, iznova i iznova, vi ćete početi saditi seme u plodno tlo vašeg podsvesnog uma, i one će postati istinite za vas.

Afirmišite:

Mogu da se osećam dobro u vezi sebe!
Ja mogu da napravim pozitivne promene u svom životu!
Ja mogu _____________(upišite šta god želite)
Ja to mogu učiniti!

Dvaput dnevno stanite ispred ogledala i ponavljajte ove pozitivne afirmacije 10 puta (ako imate nešto određenije na čemu želite raditi, napišite svoje afirmacije u skladu s tim). Ako isplivaju sumnja, strahovi ili negativne misli, prepoznajte ih kao svoja stara organičavajuća uverenja koja žele da ostanu tu. Nežno im recite: Napolje, više mi niste potrebni. A onda ponavljajte ponovo svoje pozitivne afirmacije.

Ono što konstantno afirmišemo postaje istina za nas.

Vi to možete uraditi!
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Jes, Monja, jes 100 puta jes.
Postavila sam sliku, ja u mojoj omiljenoj pozi, kad nisam na forumu( jer mi toliko prijate ovih dana) e, znam da se na slici nista ne vidi, pa to i jeste fora.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Monja

Post by Monja »

Ja vidim da ti je boja kose odlična :svekul:
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Mila

Post by Mila »

I DenVik je moja crvenokosa :-).

Mogu vam reci da sam pola dana provela pred ogledalom radeci vezbu i bas mi prija :-D.
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hej Mila ekstra friz :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Član 257

Post by Član 257 »

Mila,jedna od tvojih afirmacija, meni omiljena, glasi: "Otpuštam potrebu Ega da kontroliše situacije i puštam Univerzumu da me vodi ka mom najvećem dobru." Ova afirmacija je izraz najveće vere da nas Izvor voli i u radosti podržava i smiruje borbu kojoj Ego teži. Miline afirmacije su divne,ljudi! Ona je mala Luiza.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Mila

Post by Mila »

Hahahahaha mala Lujza, hahahaha dobro me nasmeja :lol: .

Inace bih na komplimente odreagovala kolutanjem ociju i recima: "Ma daj, nije to nista" ali posto je l' sada volim i cenim sebe i svoj trud, a znam da su tvoje reci iskrene, reci cu veliko ti hvala :ruzha: .
DenVik

Post by DenVik »

Mila, samo ti tako nastavi, sjajna si.
Pozitiva ce vam nastaviti ovih dana o ogledalu, a ja bih zbog dusa koje ne mogu da se ogledaju u ogledalu( kao nasa Jaspis, kojoj se jako divim )pisala afirmacije koje su meni pomogle i dignu mi vibraciju uvek.
Znaci slicno je ulasku u novi segment, samo jos svesnije.
Pisala o ustajanju i polasku, dolazimo do skole i ja kazem
Hvala sto moje dete ide u savrsenu skolu i okruzen je ljubavlju
Uvek je zasticen i bezbedan ovde i hvala
Moj sin je srecan i zadovoljan u skoli i lepo i lako uci ono sto ga interesuje( i to jeste ovako)

Ja dolazim na posao
Osim vec standarnog da ja uvek lepo stizem na svoje odrediste i da uvek, uvek imam savrseno parking mesto

Ulazim u svoj radni prostor i blagosiljam ga( i to osetim celom sebe, ja volim svoj posao, oduvek to volim)
Okruzena sam divnim saradnicima
Pravo je zadovoljstvo raditi na mom radnom mestu i sa mojim kolegama
Ovaj posao me potpuno ispunjava
Odlicno se razumem sa svima( i sa svojim pretpostavljenima)
Radim posao koji me ispunjava
Cene me na poslu
Odlicno zaradjujem i duboko sam zahvalna zbog toga
Zelim da vam napomenem da je 99% ovoga tacno( ja sada idem na drugo radno mesto pa cu videti i taj izazov), afirmacije su promenila skoro sve u mom zivotu. U pocetku nisam osecala bas svaku rec koju izgovorim ,a li sam osecala svakom celijom da je tu moj spas.
Znate, isla sam na posao sa grcem u zelucu, nisam mogla da spavam zbog problema na poslu, malo-malo pa neke spletke,svadje, pola koleginica ne govori , svi se zale, pa ja padnem na nos, radim i sto treba i sto ne treba.
E, pa bilo mi je dosta svega.
Kako raste ljubav i samopuzdanje tako se menjaju situacije, gotovo neprimetno. Evo, meni je sad tako normalno da uzivam na svom poslu, a prosle godine sam htela da odlepim.
Bezbedna sam , sve je u redu, zivot me voli( ja verujem zivotu)to stalno vrtim po glavi..stalno..
Uvek sam u pravom trenutku na pravom mestu i uspesno cinim upravo ono sto treba( ova afirmacija me je spasila na poslu)
Sada je vec sve ovo postalo deo mene i oseca se u mojoj vibraciji.
Prosto, osetim ljubav( vibraciju zahvalnosti) kako izbija iz mene, bez da bilo sta pomislim, samo sam okrenuta na najpozitivnije...i to vam je ljudi moji, odliiicaan osecaj.
A tek ce da bude dobro, pazite mi smo tek na pocetku, ja jedva cekam jos :mig:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

Ovaj post je sjajan. U stvari ne verujem da sam igde tako detaljno čitala kako osoba afirmativno razmišlja po segmentima. Vrlo je korisno imati primere pa da upoređujemo sebe kakve su nam misli u toku dana. Super,samo nastavi!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply