Mila, samo ti tako nastavi, sjajna si.
Pozitiva ce vam nastaviti ovih dana o ogledalu, a ja bih zbog dusa koje ne mogu da se ogledaju u ogledalu( kao nasa Jaspis, kojoj se jako divim )pisala afirmacije koje su meni pomogle i dignu mi vibraciju uvek.
Znaci slicno je ulasku u novi segment, samo jos svesnije.
Pisala o ustajanju i polasku, dolazimo do skole i ja kazem
Hvala sto moje dete ide u savrsenu skolu i okruzen je ljubavlju
Uvek je zasticen i bezbedan ovde i hvala
Moj sin je srecan i zadovoljan u skoli i lepo i lako uci ono sto ga interesuje( i to jeste ovako)
Ja dolazim na posao
Osim vec standarnog da ja uvek lepo stizem na svoje odrediste i da uvek, uvek imam savrseno parking mesto
Ulazim u svoj radni prostor i blagosiljam ga( i to osetim celom sebe, ja volim svoj posao, oduvek to volim)
Okruzena sam divnim saradnicima
Pravo je zadovoljstvo raditi na mom radnom mestu i sa mojim kolegama
Ovaj posao me potpuno ispunjava
Odlicno se razumem sa svima( i sa svojim pretpostavljenima)
Radim posao koji me ispunjava
Cene me na poslu
Odlicno zaradjujem i duboko sam zahvalna zbog toga
Zelim da vam napomenem da je 99% ovoga tacno( ja sada idem na drugo radno mesto pa cu videti i taj izazov), afirmacije su promenila skoro sve u mom zivotu. U pocetku nisam osecala bas svaku rec koju izgovorim ,a li sam osecala svakom celijom da je tu moj spas.
Znate, isla sam na posao sa grcem u zelucu, nisam mogla da spavam zbog problema na poslu, malo-malo pa neke spletke,svadje, pola koleginica ne govori , svi se zale, pa ja padnem na nos, radim i sto treba i sto ne treba.
E, pa bilo mi je dosta svega.
Kako raste ljubav i samopuzdanje tako se menjaju situacije, gotovo neprimetno. Evo, meni je sad tako normalno da uzivam na svom poslu, a prosle godine sam htela da odlepim.
Bezbedna sam , sve je u redu, zivot me voli( ja verujem zivotu)to stalno vrtim po glavi..stalno..
Uvek sam u pravom trenutku na pravom mestu i uspesno cinim upravo ono sto treba( ova afirmacija me je spasila na poslu)
Sada je vec sve ovo postalo deo mene i oseca se u mojoj vibraciji.
Prosto, osetim ljubav( vibraciju zahvalnosti) kako izbija iz mene, bez da bilo sta pomislim, samo sam okrenuta na najpozitivnije...i to vam je ljudi moji, odliiicaan osecaj.
A tek ce da bude dobro, pazite mi smo tek na pocetku, ja jedva cekam jos