Ono što bih ja rekla, možemo slobodno drugačije posmatrati i razmišljati i imati drugačije stavove i verovanja o novcu i privlačenju novca.
Jedno je istina sa kojom ćete se složiti, a to je da je sve u glavi.
Ono što ti je sada u glavi, to ti je i u džepu, ali to nije kraj priče, jer već sledećeg trenutka, neko ograničenje koje ti je do malopre bilo veliko postignuće može postati ograničavajuće viđenje i verovanje o novcu, novim viđenjem, i ti ćeš biti srećan da si isplivao u "bistriju vodu", gde još bolje i dublje vidiš zašto imaš novca koliko ga imaš.
Čovek može slobodno da želi, i može da se prepusti božijoj volji u sebi, to je svačije pravo i zavisi od toga na kojo jsmo tački svoga puta, da li verujemo da je Bog u nama ili je negde drugde.
Ne zaboravimo, sve je samo iskustvo i izražaj našeg Sopstva, a sve je to na dobro bit svih nas, jer smo svi jedno.
Dobro je videti kada ragovaramo o novcu, šta me to u drugačijem razmišljanju "dira i uznemirava", jer to je jedino važno.
Važno je samo ono čega smo mi svesni u sebi.
Ovaj svet kojem je toliko važan novac, i mnoge druge stvari, može da se promeni, ne tako što ćemo opamećivati druge, već što ćemo govoriti ono u čega verujemo, a drugačije razmišljanje i verovanje može biti samo blagoslov da se bolje vidimo i uvek menjamo sebe.
Iz takvog sopstvenog primera drugi najbolje uče. To je po meno jedini autoritet koji priznajem.
Ima jedna mudra "haos je najviši stepen reda", to je upravo život na našoj planeti, zato uvek krenuti od sebe, jer svet kreće od nas.
Što se tiče para, zahvalnost, ljubav i uverenje da smo dovolno dobri i da zaslužujemo donosi više para, i to je to!
Čak i bogataši mogu biti normalni i divni ljudi, zahvalni sa dubokim verovanjem da to i zaslužuju. Mene su mnoge moje predrasude sprečavale da imam više para, ali kako sam se ja menjala, tako se menjalo i moje materijalno stanje.
Sve vas pozdravljam puno, puno!