Zakon privlačnosti
- jovanajovana10
Re: Zakon privlačnosti
Cestitam draga Jaspis <3 <3 <3 ))))) !!!
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
haha, imam domace rakije pa cemo zalit nema frke...
Mislim treba tu jos neke formalnosti sredit da sad ne objasnjavam ali ja sam si ufurala film u glavu ko da je to vec gotova stvar...
Mislim treba tu jos neke formalnosti sredit da sad ne objasnjavam ali ja sam si ufurala film u glavu ko da je to vec gotova stvar...
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Ja volim sebe često da uporedim sa drvetom. Kada prevaziđem neke manje dobre momente u svom životu i raščistim sa njima, malo porastem, pa one ostanu ispod mene. Još su tu, ali ih više ne primetim jer sam tada viši i okrećem se drugim mislima. I one me više ne gnjave, jer sam se tako dogovorio sa njima i raščistio neke nedoumice. Te malo manje dobre misli se najlakše eliminišu tako što u njima nađemo nekoliko veoma pozitivnih stvari. Obiđemo oko njih i sagledamo ih iz totalno drugog ugla. Iznenadiće nas kako izgledaju kada ih tako pogledamo. I tako, grana po grana, sve sam dalji od tih malo manje dobrih misli. I tek onda zalijem celo drvo sa afirmacijama, pa onda mirno osećam vetar koji mi pomera grane i uživam dok se ne desi ono što želim...
Eh taj ZP, predivan je...
Evo ukratko da vam opisem svoja friska iskustva...
Brat i ja trebamo ic kuci za Uskrs, bus skup, vlak skup, on ostao bez posla, ja jos nisam pocela radit...
I tako, mislim si ja kako zelim udobno sigurno i jeftino stici doma vec par dana...
Zove on mene jucer i kaze ovako:
Prijatelj mi je dobio od firme sluzbeni auto tako da je ovaj svoj koji je prakticki nov prodao braticu. Taj bratic zivi naravno u mjestu iz kojega sam.
E sad taj bratov prijatelj treba odvest taj auto tamo ali treba voziti i svoj jer se necim mora i vratiti
I eto, stvar rijesena, mi cemo lijepo ic tim drugim autom a taj bratov prijatelj ce svojim sluzbenim pa cemo se odmah s njim i vratiti natrag u Zg...
Taj ce prijatelj pokriti troskove jer i tak mu treba netko da odveze auto tom braticu hihihi...
Eto, potpuno predivno fantasticno i neocekivano ali dogodilo se i presretna sam!!!
Stvari se ako zelis poklope bas onako kako treba
Evo ukratko da vam opisem svoja friska iskustva...
Brat i ja trebamo ic kuci za Uskrs, bus skup, vlak skup, on ostao bez posla, ja jos nisam pocela radit...
I tako, mislim si ja kako zelim udobno sigurno i jeftino stici doma vec par dana...
Zove on mene jucer i kaze ovako:
Prijatelj mi je dobio od firme sluzbeni auto tako da je ovaj svoj koji je prakticki nov prodao braticu. Taj bratic zivi naravno u mjestu iz kojega sam.
E sad taj bratov prijatelj treba odvest taj auto tamo ali treba voziti i svoj jer se necim mora i vratiti
I eto, stvar rijesena, mi cemo lijepo ic tim drugim autom a taj bratov prijatelj ce svojim sluzbenim pa cemo se odmah s njim i vratiti natrag u Zg...
Taj ce prijatelj pokriti troskove jer i tak mu treba netko da odveze auto tom braticu hihihi...
Eto, potpuno predivno fantasticno i neocekivano ali dogodilo se i presretna sam!!!
Stvari se ako zelis poklope bas onako kako treba
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
jaspis, ovo mi je ulepšalo jutro! :)hehehe divno je :*
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Jako lepo... Sve je stvar naše tačke gledišta, kako posmatramo čašu, pola praznu ili pola punu hehehЗоран wrote:Kada prevaziđem neke manje dobre momente u svom životu i raščistim sa njima, malo porastem, pa one ostanu ispod mene. Još su tu, ali ih više ne primetim jer sam tada viši i okrećem se drugim mislima. I one me više ne gnjave,
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Naravno, Vina... Svi smo mi gospodari svojih misli. I zašto birati nešto što nam se ne sviđa... Prosto i divno...
- jovanajovana10
ljudi moji dragi,
zvucicu kada da prvi put u zivotu cujem za zakon privlacnosti ali svaki put se odusevim kada zanesena svakodnevnim zivotom zastanem i kazem-da,manifestovala se danas ovog trenutka svaka moja misao i ko zna sta jos krojim sebi za buducnost upravo sada
danas sam malo nesto zastala ,kada sam zalepila na zid podelu koju moram da naucim za ispit i setila sam se jos deset stvari koje sam privukla htela-ne htela u sadasnji zivot .
Zelela sam da imam radni sto, zid na kome lepim,svoju sobu,prijatno okruzenje,veliko dvoriste, nekog ko slusa rege u okruzenju, odredjenu kolicinu novca, sporet sa rernom,dobar internet...
sve sam to pozelela u odredjenom trenutku odprilike pre mesec dana-za svaku stavku znam kada sam pozelela,mogu tacno da se setim kada.
to je danasnjica koja je sama ostvarila moze zelje bez mog truda.
ima jos par stvari,lose i one koje nebih da pisem, da su danasnjica.
koliko je luda cela ta stvar,kada se zapitas zasto se nesto (lose) danas desava,pa se setis u kom trenutku si pozeleo manifestaciju sadasnjosti.
ja sam stigla do zakljucka,
da ako zelim da nekoga uvedem u zp,ko nista ne zna o tome,
je najbolje da kazem da pogleda sebe danas i da razmisli zasto je to tako,sta je sve na sebe privukao, da se dugo pozabavi prvo time,
da pusti zivot da ide i dalje tako kako ga inace vodi i da posmatra zasto mu se to desava sto se desava i zasto je scela spoljasnost takva.
pa tek onda da pocne da koristi zp svesno.
drago mi je sto sam pomogla nekome da privuce savrsenog partnera a da koristi zp a da nikada nisam rekla za tu tehniku,samo sam ispitivala kakav je njen savrseni partrer,resila je da bude taj ili niko drugi. on,opisan u decembru se manifestvovao u martu
pre neki dan sam cula da je "savrsen"
tek sada mogu da kazem toj osobi za zp i ona ce sigurno verovati u celu tu pricu i razumece i pocece svesno da ga primenjuje :-):-)
iskreno,ja ne umem da kontrolisem veci deo svojih najdubljih misli u toku dana,ali mi jako znaci da otpratim misao do manifestacije ili obrnuto bila dobra ili losa, svaku se trudim da ispratim
(pogotovo losu tj.manifestaciju koja mi ne ide u korist )
nesto mislim da cu kada naucim da ispratim relaciju manifestacija-misao
lakse nauciti da pratim obrnutu relaciju
misao-manifestacija
od najbanalnijih svakodnevnih stvari pa do krupnih i vecih
:-*:-*:-*
zvucicu kada da prvi put u zivotu cujem za zakon privlacnosti ali svaki put se odusevim kada zanesena svakodnevnim zivotom zastanem i kazem-da,manifestovala se danas ovog trenutka svaka moja misao i ko zna sta jos krojim sebi za buducnost upravo sada
danas sam malo nesto zastala ,kada sam zalepila na zid podelu koju moram da naucim za ispit i setila sam se jos deset stvari koje sam privukla htela-ne htela u sadasnji zivot .
Zelela sam da imam radni sto, zid na kome lepim,svoju sobu,prijatno okruzenje,veliko dvoriste, nekog ko slusa rege u okruzenju, odredjenu kolicinu novca, sporet sa rernom,dobar internet...
sve sam to pozelela u odredjenom trenutku odprilike pre mesec dana-za svaku stavku znam kada sam pozelela,mogu tacno da se setim kada.
to je danasnjica koja je sama ostvarila moze zelje bez mog truda.
ima jos par stvari,lose i one koje nebih da pisem, da su danasnjica.
koliko je luda cela ta stvar,kada se zapitas zasto se nesto (lose) danas desava,pa se setis u kom trenutku si pozeleo manifestaciju sadasnjosti.
ja sam stigla do zakljucka,
da ako zelim da nekoga uvedem u zp,ko nista ne zna o tome,
je najbolje da kazem da pogleda sebe danas i da razmisli zasto je to tako,sta je sve na sebe privukao, da se dugo pozabavi prvo time,
da pusti zivot da ide i dalje tako kako ga inace vodi i da posmatra zasto mu se to desava sto se desava i zasto je scela spoljasnost takva.
pa tek onda da pocne da koristi zp svesno.
drago mi je sto sam pomogla nekome da privuce savrsenog partnera a da koristi zp a da nikada nisam rekla za tu tehniku,samo sam ispitivala kakav je njen savrseni partrer,resila je da bude taj ili niko drugi. on,opisan u decembru se manifestvovao u martu
pre neki dan sam cula da je "savrsen"
tek sada mogu da kazem toj osobi za zp i ona ce sigurno verovati u celu tu pricu i razumece i pocece svesno da ga primenjuje :-):-)
iskreno,ja ne umem da kontrolisem veci deo svojih najdubljih misli u toku dana,ali mi jako znaci da otpratim misao do manifestacije ili obrnuto bila dobra ili losa, svaku se trudim da ispratim
(pogotovo losu tj.manifestaciju koja mi ne ide u korist )
nesto mislim da cu kada naucim da ispratim relaciju manifestacija-misao
lakse nauciti da pratim obrnutu relaciju
misao-manifestacija
od najbanalnijih svakodnevnih stvari pa do krupnih i vecih
:-*:-*:-*
-Danas je moj srecan dan !
Predivno napisano Jovana
I dobra ti je taktika, ovako kad pricas ljudima ispadne da lupetas, ali prica utemeljena na primjerima iz njihovih zivota je nesto sasvim drugo.
Uzivaj i uci i onda opet uzivaj, sta drugo reci?
Sto se partnera tice ista stvar, pricala sam to prijateljici, nije bas prihvacala ideju Z P ali znala je tocno kakvog frajera zeli, pricale smo o tome, onda se on pojavio pa se ona malo prepala, kao ono nene, presavrsen je da bi bio za mene, mora postojat neka kvaka, pomogla sam joj da osvijesti te misli i da ih posalje daleko od sebe..
Na kraju je shvatila i rekla: imala si ti pravo, zaista dobijemo ono sto zelimo!!!! Sad ti vjerujem!!!!
A ja da nemam usi oko glave bi se smijala...
I dobra ti je taktika, ovako kad pricas ljudima ispadne da lupetas, ali prica utemeljena na primjerima iz njihovih zivota je nesto sasvim drugo.
Uzivaj i uci i onda opet uzivaj, sta drugo reci?
Sto se partnera tice ista stvar, pricala sam to prijateljici, nije bas prihvacala ideju Z P ali znala je tocno kakvog frajera zeli, pricale smo o tome, onda se on pojavio pa se ona malo prepala, kao ono nene, presavrsen je da bi bio za mene, mora postojat neka kvaka, pomogla sam joj da osvijesti te misli i da ih posalje daleko od sebe..
Na kraju je shvatila i rekla: imala si ti pravo, zaista dobijemo ono sto zelimo!!!! Sad ti vjerujem!!!!
A ja da nemam usi oko glave bi se smijala...